Şimdi Ara

Thermalright Macho HR02 İncelemesi [Tosun Paşa] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
11.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Ben şu an bu soğutucuyu Sandy Bridge ile kullanıyorum. Soruyu sormamın asıl sebebi Skylake lerde görülen yamulma sorunu içindi. Yakın zamanda Skylake ya da Kaby Lake e geçiş yapacağım. Bunun için araştırdım, bu yamulma sorunu genelde 500 gram üstü soğutucular ile yaşanabiliyormuş, fakat bazı kişiler Machoyu sorunsuz kullanıyorum diye yazmışlar. Yine de riske girmek istemiyorum.
    Thermalright ise 1151 soketi için küçük bir aparat çıkarmış. Satın aldığınız yerlerden temin edebilirsiniz diye not düşmüşler. Aldığım yer Eksenbilgisayara mail attım, artık Thermalright satmadılarını Akortek ile görüşmemi söylediler. Akorteke mail attım, geri dönüş bile yapmadılar.(Firma için bir fikir oluşturur umarım.) Neyse Thermalright in bir kaç yerine mail attım, Almanyadaki ofis adresimi istedi, dediklerine göre aynı gün kargoya vereceklerini söylediler. Aşağıdaki resimi olan basit bir parça ama işte hiç bir yerde bulamadım. Mektup ile gönderdikleri için takip numarası yok dediler. Ürün geldiği zaman tekrar yazarım.

    Thermalright Macho HR02 İncelemesi [Tosun Paşa]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 1 Ocak 2017; 19:1:15 >




  • 4 yıl sonra yine ben. Üstteki bahsettiğim parçayı Thermalright Almanya ofisi bana ücretsiz ulaştırmıştı, yazmayı unutmuşum. Buradan da tekrar kendilerine teşekkür ederim. i7 7700k ile hala kullanıyorum. Intel 10 serisine geçmeyi düşünüyorum, Machoyu LGA1200 soket ile kullanan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 27 Eylül 2020; 8:42:8 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.