Şimdi Ara

Thermalright true black ve Kasa için fan önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Dün thermalright true black sipariş ettim.İnşallah 1-2 gün içinde elimde olucak.Fansız geldiğinden dolayı fan araştırması yapıyordum.Fakat bir türlü karar veremedim ne alacağıma.Birde kasanın kendisinden gelen fanları değiştirmeyi düşünüyorum.Kasam cm rc-690.Anakarttaki fan girişi 4 pinli.Bir kaç tane ürün buldum.

    1)http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=Scythekampanya1 ( Geceleri bilgisayarı açık bıraktığımdan dolayı fan kontrolcüsüyle beraber iyi olur diye düsündüm.)

    2)http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=L0159 (kasa için)

    3)silverstone fm121-122-123 serileri (cpu fan için)

    Arkadaşlar önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler.







  • up
  • fr-m serisi helikopter gibi ses çıkarır fan ayarını açarsanız ilk bir kaç haftadan sonra fan ayar düğmeleri toz tutuyor hiç açmaz oluyorsunuz
    Zaten bu fan kontrolü ile uğraşan varmı onuda anlamıyorum oyun açıyorsun fanları aç gece yatıcam fanları kapa başka işim mi yok.Fan kontrolcüler bence sadece şık durdukları için işe yararlar.
    Arctic ise sıradan bir fan bir özelliği yok.Orta ses orta hava akışı ayrıca eksoz fan olur diye yazmışlar cpu ya olmaz.

    Eğer sessiz bişey istiyorsan enermax everest güzel, akasa apache güzel.
  • Bilgisayardan ne kadar performans beklediğinle de alakalı bir durum bu . eğer limitlerine kadar oc yapacağım diyorsan , fan kontrollü + 4 adet fanlı paket güzel olur. 1900 rpm ye kadar çıkabiliyor devri. Bunlardan bir tanesini işlemci fanı olarak da kullanabilirsin. Bunun yazı var kışı var, istediğin gibi ayarlarsın
    ama fazla fan kontrolcüsüyle uğraşmak istemezsen, hem de daha hesaplı olarak, Arctic Cooling 12 cm Pwm fanı alabilirsin, aksi montaj etmeyin demiş ama zaten sende aksi montaj etmeyeceğin için işlemci fanı olarak kullabilirsin. Tabii eksoz fanı içnde kullanabilirsin. kasaya hava alan fan için de yani intake fan olarak da Gelid marka şu fanı alabilirsin. 1500 rpm de dönüyor. ama yanında 3 kademeli fan kontrolcüsüyle geliyor. istersen sesini kısabilirsin
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=FN-FW12-15-B




  • Tavsiyeler için teşekkürler :)




  • Herkese selam,

    Bende Thermalright True Black aldım ve fan konusunda kararsızım. Thermalright'ın 2000 rpm'lik FDB si ve AKASA'nın Apache'si çarptı HB'de gözüme. Bu ikisini kullanan tavsiye edebilecek ya da şikayeti olan var mı?

    Bide led li fanlardan önerisi olan varsa beklerim. Kırmızı turuncu tercihim kasadaki herşey mavi çünki renk gelsin biraz :)
  • egerki fan kontrolcun yoksa firebal daki secenek bence en uygunu.o fanlardan kullandım gayet guzel fanlar.tek kotu tarafi gorsel olarak bi cazibesi yok.ama yaptıgı iş gayet iyi.
  • Asus Maximus formula anakartım var, BIOS'tan sistemdeki tüm fanların hızını ayarlayabiliyorum, dolayısıyla işlemciyi de ayarlayabilirim. Ancak 3 pin olması sıkıntı yaratırmı onu bilemedim. Daha önce hep 4 pin kullanmıştım.




  • 4 pinli olması sebebiyetiyle apache sipariş ettim. Tipi kayık ama bakalım nasıl sonuç verecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.