Şimdi Ara

Thermaltake Armor VH6000BWS Bağlantı Sorunu Lütfen Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle forumda yeniyim doğru yere konu açtım umarım. Bu kasanın ilk kullanıcılardan değilim ancak alabildim onu da 2. el adım. Probem parça eksikliğinden mi yoksa başka birşeyden mi kaynaklanıyor bilemiyorum. Alırken fan kontrol sistemi var (yazılım ile) diye almıştım ama bi türlü sitemi kuramadım. Yardımlarınıza muhtacım.
    Problem şöyleki:
    Kasa içindeki mevcut kablolarla fan bağlantılarını yapamadım. Kabloların resimlerini ekledim. Sensor yazan kabloları ısı ölçmesi için fan yada donanımların üzerine mi bantlamam gerekiyor yoksa çevirici ile (2 pin to 4 pin) direk fanlara mı bağlamam gerekiyor? Gerçii öyle bir çevirici var mı onu da bilmiyorum doğrusu. Çevirici ile fanları bağlasam bile kontrol için kasa üzerinde hiç bir tuş yok, kontrolü nasıl sağlarım? Speed fan yazılımı ile denedim ama onunla da power suply ile bağlamadığım hiçbir fanı göremiyorum. For LCS yazan girişi anakart üzerindeki fan çıkışına mı bağlamam gerekiyor? Zira tam olarak oturmasa da giriş uygun sayılır. Eğer bu kablolar sadece ısı ölçüyor ise sanırım bir fan kontrolcü almam gerekecek. Faat bir fan kontrolcü alırsam ikisinin birbiri ile bağlantısı nasıl olacak onu da çözemedim.. Kasa önünde 3 led bulunuyor tahminim led rengi sıcaklığa göre değişecek. Bu ledlerin bağlı olduğu panlede bulunan kabloların etiketlerini yazıp resimlerini ekledim. Boşta olan girişler var o yüzden aceba kablo eksik mi diye düşündüm. Ayrıca öndeki fanın kablosu çok kısa ve anakarta yetişmiyor bunun için nasıl çözümler buldunuz?
    Bununla ilgili çok araştırma yaptım ama bişey bulamadım. Forumda açılan konuları saatlerce okudum ama bununla ilgili net bişey bulamadım.Kasayı kullanan, bu bağlanıları bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim
    Kablo etiketleri:
    -For LCS
    -Temp. Sensor (HDD)
    -Temp. Sensor (VGA)
    -For Rear Fan
    For Rear Fan yazanı giriş uyduğu için direk arka fana bağladım.

     Thermaltake Armor VH6000BWS Bağlantı Sorunu Lütfen Yardımmm


     Thermaltake Armor VH6000BWS Bağlantı Sorunu Lütfen Yardımmm







  • ''For rear ran'' icin Molex güc girişi varsa tahminim doğru.
    Senin kasana fan konrtolcü takman lazım bunları ıraya bağlayabilirsin.
  • Fan kontrolculerde ısı sensörleri olmuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.