Şimdi Ara

THERMALTAKE MASSIVE23 LX 10' - 17' incelemem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
13.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Altı plastik üstü metal...
  • ok sağol.
  • Chum lee C kullanıcısına yanıt
    Dostum hangisini aldın? Bende alıcamda merak ettim ne oldu sonucu?
  • bende 2 gün once aldım ürünü kaliteli bişeye benziyo muadillerine göre.
  • Metalliazz M kullanıcısına yanıt
    Akasa helix'i aldım. 1 derece bile farketmedi

    Bu arada her tarafı alüminyum olan, fanı iki devirli olan helix farketmedi ise thermaltakede farketmeyecektir. Çünkü hem fanı daha yavaş, hem alüminyum malzeme daha az vs. Farklı tasarım soğutucu denemek lazım, bilgisayarın tipini göre. Yani bende işe yaramaması başkasında da yaramayacağı anlamına gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chum lee -- 6 Eylül 2014; 2:42:10 >
  • Chum lee C kullanıcısına yanıt
    Yapma yav. Laptopunun markası neydi?
  • Metalliazz M kullanıcısına yanıt
    Dell 7537 ama daha 6 ay bile olmadı alalı. Zaten soğuk olan laptopu dahada soğutmak, eski, tozlu, fanları tıkanmış, o yüzden ısınan laptopu soğutmaktan çok daha zordur. Yanlış bilgi vermiyim yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chum lee

    Dell 7537 ama daha 6 ay bile olmadı alalı. Zaten soğuk olan laptopu dahada soğutmak, eski, tozlu, fanları tıkanmış, o yüzden ısınan laptopu soğutmaktan çok daha zordur. Yanlış bilgi vermiyim yani.

    kac inc hocam?
  • Chum lee C kullanıcısına yanıt
    Ya ben geçen hafta MSI GE60 2PC-400XTR aldım. Yaklaşık 4 gün öncede baya bir araştırma sonucu zalman nc2000NT aldım. Fakat sadece 2 - 3 derece gibi bir soğuma beni aşırı hayal kırıklığına uğrattı ve bugün kargo ile iade ettim. Şuan araştırma halindeyim. Acaba ne alsam diye full araştırma yapıyorum. Bana önerceğin bir soğutucu var mı?
  • Metalliazz M kullanıcısına yanıt
    Dostum dediğim gibi zaten yeni ve soğuk laptopu dahada soğutmak imkansız gibi nerdeyse. 2-3 derece yük altında oyun oynarken mi yoksa boştayken mi? Laptoplarımızı birkaç senelik olsa, pis olsa, artık ısınıp kapanacak durumda olsalar emin ol bu ısıtıcılar 10+ derece farkedecektir. Laptopunun fan deliklerine göre soğutucu al. Yani anatomisine göre. soğutucu ile laptop arasında en azından 1cm boşluk olsun. Benim bu aldığım akasa helix bu koşulları sağlıyor. Hemde alümintum bloktan ibaret. Sadece alt fan kapağı plastik. Eski bir laptop bulsam onda deniycem ama yok :)

    Thermaltake masssive23, akasa helix, zalmannc2000 falan 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda soğutucular sayılır.
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    20cm fanı var, 2 devir ayarı var. bir ucu usb bir ucu adaptör ucu şeklinde olduğundan USB yerine adaptörde bağlanabilir.
  • Chum lee C kullanıcısına yanıt
    2-3 derece yük altında. Zaten onun dışında laptop kendi kendini soğutuyor, soğutucuya gerek yok. Valla bilmiyorum ya zalman sadece kendi yüzeyini bir miktar soğutuyordu. Yani öyle bi hava akımı geldiği söylenemez. Çok az miktarda bi soğuk hava geliyodu. Bu laptoptun en çok ısınan kısmı sol tarafı. Oraya göre mi bişey alsam yoksa thermaltake yada akasa mı alsam bilmiyorum ya kafam iyice allak bullak oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalliazz -- 6 Eylül 2014; 4:04:28 >
  • sizce bu soğutucu benim işimi görür mü?

     THERMALTAKE MASSIVE23 LX 10' - 17' incelemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 3 Aralık 2014; 16:27:08 >




  • levradus L kullanıcısına yanıt
    Fark yok. Ama o kadar para eder mi bilmiyorum. Zamanında vatandan indirimle 54 TL ye almıştım. Tabi 6 yıl geçmiş üzerinden ve hala kullanıyorum ve memnunum. Biz 3 ay önce alacağımız zaman bulamamıştik bunu mağazada, zalmanin 100 TL lık bir sogutucusunu almıştık arkadaşa, o da iyi ürün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ürüne nasıl olur sizce ?
    https://store.donanimhaber.com/1a/33/c5/1a33c5097f6dc37d0eb9b889d9e11721.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

     THERMALTAKE MASSIVE23 LX 10' - 17' incelemem




  • Ben lenovo z500 kullanıyorum, aynu ona benziyor senin notebook :) ben kullanıyorum, gayet güzel etki yapıyor. öneririm. Fakat bir önceki mesajda yazdığım gibi arkadaşa şu ürünü aldık. oda gayet iyi. en azından daha yeni ve güncel ürün. thermaltake den daha geniş alana sahip.

    http://www.vatanbilgisayar.com/zm-nc-12-17-notebook-sogutucu-200mm-fan-siyah.html
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Z500'de kaç derece fark ettiriyor bu?
    Bende Z510 var, soğutucu olarak da Notepal U3+ var, 10 derece civarı fark ediyor. Tabi bunun 5 derecesi sadece cihazın altı yerden yükseldiği için oluyor. :D Fan ızgarasına hava üflemezse pek verimli olmaz diye tek fanlılardan almamıştım. Z500 için en iyisi Z510 gibi ufak bir fan ızgarası açmalı altına, modeldeki tasarım hatasını Z510 ile çözdüler, Z5070'lerde de iyice zirveye çıkardılar. :D
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    hakkaten şu an resime dikkat edince tasarım farklı geldi :) fan bende diğer tarafta (solda). ben açıkçası büyük ve tek fanlı ve alüminyum olanları tercih ederdim, çünkü hem daha sessiz hem daha düzgün hava akımı olacaktır. ek olarak komple alt tarafa hava verip soğutacak. bende ısınma problemi olmadığı için ve oyun falan oynamadığım için sıcaklık testi vs yapmadım hiç. ama ilk aldığım zamanlarda acer vardı onda 20/30 derece soğutma yapıyordu. (ısınma sorunu var) z500 de ise 15/20 derece civarı fark etmişti. bence sizin soğutucu iyi gibi sanırım yenisini almaya gerek yok :) . Bütçe iyi ise açıkçası şu zalmanın yeni ve üst modellerine bakın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.