Şimdi Ara

Threads profilinizi silerseniz Instagram hesabınız da silinecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Threads profilinizi silerseniz Instagram hesabınız da silinecek!
    Meta'nın Twitter rakibi Threads, kurucu ortak ve CEO Mark Zuckerberg'e göre sadece yedi saat içinde 10 milyon kayıt toplayarak şaşırtıcı bir hızla kullanıcı çekiyor. Ancak merakla beklenen ve kayıt için bir Instagram hesabı gerektiren yeni hizmetin ilginç bir özelliği var: Threads hesabı silinirse, bağlantılı Instagram hesabını da siliyor.



    Threads profilinizi silmeyin



    Meta, Threads İlave Gizlilik İlkesi'nde şöyle açıklıyor: "Threads profilinizi istediğiniz zaman dondurabilirsiniz fakat Threads profiliniz ancak Instagram hesabınız silindiğine silinir.”



    Threads profilinizi silerseniz Instagram hesabınız da silinecek!
    Meta’nın politika sayfasında ayrıntılı olarak açıkladığı üzere bunun nedeni Threads profilinin kullanıcının Instagram hesabının bir parçası olması. Bu şartın keşfedilmesi birçok kullanıcıyı şaşırtmış durumda.



    Ayrıca Bkz.Twitter'dan Threads'e akın başladı: 2 saatte 2 milyon kişi!



    Metin tabanlı bir sohbet uygulaması olan Threads, Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter'ın yüksek profilli alternatifi konumunda. Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan ve 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunan Instagram, Threads'i kısa süre önce Türkiye dahil 100'den fazla ülkedeki kullanıcılarına sundu. Hızla büyüyen bir dizi Twitter rakibinin sonuncusu olan uygulama, şimdiye kadarki en cazip uygulama olarak görünüyor.



    Zuckerberg Perşembe günü yaptığı açıklamada, uygulamanın sadece yedi saat içinde 10 milyon kayıt aldığını söyledi ve bu ilgi karşısında aklının başından gittiğini gösteren bir emoji paylaştı. Aralarında Netflix, Amazon, NFL ve Pepsi'nin de bulunduğu bir dizi marka da uygulamaya kaydolarak Threads'e olan güvenlerini sergiledi. Ancak, Google, Apple, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve Disney gibi pek çok önemli marka en azından şimdilik platformda bulunmuyor.



    DonanımHaber Threads sayfası



    En son teknoloji haberleri, gündem, son dakika gelişmeleri ve fazlası için DonanımHaber'i Threads'e takip edebilirsiniz: threads.net/@donanimhabercom




    Kaynak:https://help.instagram.com/515230437301944







  • Zaten o izinleri verdikten sonra virginity gidiyor daha neyin tatavası. Burak Kut'un da dediği gibi: "Yaşandı bitti saygısızca" (Şarkıyı hatırlayanlara selam olsun)

  • Uyanık işi sağlama alıyor.
  • Şimdi herkes bi silecek instagram da kaybolacak ortadan, çakalı kimse sevmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu program çok fazla izin ve özel hayat bilgisine izin istiyor. Karşılığında ne veriyor? Twitter gibi twit atıyorsun!!!!!!!

  • İngilizceyi bırak, bizin editörler daha Türkçe okuduğunu anlamıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazen konuyu hiç okumuyorum :/

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Şu izin olayları ve şifre olayları çok baş ağrıtacak ilerde. Bir şekilde dijital ayak izimizi azaltmamız gerekiyor, başka mail adresleri, başka platformlarla. Ayrıca farklı hesaplar için 100lerce şifremiz var ve çoğu kişi benzer şifreler kullanıyor. Bazen oturum açmak işkenceye dönüşebiliyor(bkz. Steam) ama öte yandan şifre tahmin edilebilmesi hacklenmesi kolaylaşıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır instagram hesabınızı sildiğinizde threads hesabınız da silinir diyor. Daha olayı anlamadan yazmışınız hemen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1BilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum. Zaten bu sebeple şu an Avrupa Birliği ülkelerinde bu uygulama yok. Bu arada biliyorsun da yine de söyleyeyim hocam, şifrelerin saklanması Bitwarden ile çözülebilir veya offline olarak KeePass. Ama dediğin gibi herkes aynı şifreyle gül gibi geçinip gidiyor :)

  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

    %70 böyledir zaten dert etme :)

  • Elini veriyorsun g..tünden de vazgeç demek istemişler. Bu suckerberg illa bi yawşaklık yapar diye bekliyordum 😁 hiç te şaşırmadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle şey mi olur? Çok saçma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç kimse vazgeçilmez değildir elon musk:)

  • kayıtta açık açık yazmışlar ne kadar kişisel veriniz varsa donunuza kadar ele geçireceğiz diye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.