Şimdi Ara

Thresh Built, Kabiliyet ve Rün Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi thresh oynarım ama kabiliyetlerimde, item builtimde ve rünlerimde sanki bir şeyler eksik gihime geliyor. Önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 0/9/21 gidiyorlar diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Built üzerinden çok saçma ve komik olmayan insanların kalbini kırabilicek espiriler is coming
  • Özellikle sup eşya setleri değişkenlik gösterir, kimi oyun ağır tank olman gerekir , dağın sureti alırsıne full tank kasarsın üstüne . kimi zaman uluların tılsımı ile başlayıp işlevsel bi eşya seti kurarsın . yani rakibe ve senin adc'ne göre değişir .

    Mesela jinx- twitch gibi kırılganlık bir yana kaçış ve kovalama yeteneği olmayan bir ADC olursa yanında uluların tılsımı tercih edilebilir. Veya takımda tf başlatıcak bir karakter yoktur, ne biliyim hız patlaması gerekir tılsım alırsın

    Başka bir senaryoda ise, vayne- graves-ez-corki-trsit gibi pozisyon değiştirebilen ADC varsa dağın sureti alırsın kalkanı ile konumunu güvende tutarsın .

    Kimi zaman rakipte alan etkili hasar olur bu durumda demir solarinin broşunu alırsın ve mümkün olduğunca alan etkisi savunma ve kalkan verirsin takımına .

    Bunlar böyle uzar gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 24 Nisan 2015; 0:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built built
  • Reserved. Sabaha detaylı rün ve kabiliyet yazacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damgalar +0,95 saldırı gücü
    Mühürler +8 can
    Nişanlar +1,34 büyü direnci
    Cevherler +4,26 zırh

    Klasik thresh rünleri bunlar. Karşındaki lanedekilere göre kabiliyet alırsın. Poke yapabilen birisi varsa karşında daha defansif, diğer türlü 0/9/21 girebilirsin.

    Eşyalar ise genellikle dağın suretini alacaksın. Bu metada engage eksikliği olmuyor takımda genelde. ama olur da engage yapan olmazsa uluların tılsımı çıkarsın. Lanede öndeysen ve agresif oynamak istiyorsan zeke çık. güzel oluyor threshe. geri kalan tank eşyalarıyla cdyi 40a tamamlamaya çalış. Çok late game olursa ve karşıda ap vuran çok varsa topladığın ruhların yeteceğini düşünüyorsan armor eşyalarından birini mr'a çevirebilirsin. bu dediğim 50 dk üstü yalnız. daha erken dakikalarda yada ruh toplayamadıysan yapma böyle şeyler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9Dead|Trojan8

    Çok iyi thresh oynarım ama kabiliyetlerimde, item builtimde ve rünlerimde sanki bir şeyler eksik gihime geliyor. Önerisi olan var mı?

    Konu Tresh olduğu için çok sabit bir rüne ve kabiliyete ihtiyacınız yok.

    Normalde tanky supportlara 0-9-21 giderler. Ancak Tresh için bu sınırlamalara gerek yok. Çünkü Tresh'in support mastery'lerinden gelen şeylere pek ihtiyacı yok.

    Bence tresh'i tank rüne ve mastery'si ile oynayın. Oyun başında biraz sıkıntı çeksenizde, mid gameden sonra gerçekten hem bir engager, hem bir tank hem de support olabiliyorsunuz. Oyun başı sıkıntı dediğim şey de öyle büyük bir şey değil. Her sup'un yaşadığı klasik ward ve mana sıkıntısı.

    Skilleri gereği engager ve tanky olmasından dolayı, sizi combatte tutacak itemler kasın. Normalde supportlar takım arkadaşlarına ek şeyler katacak itemler kasarlar. Ama bence tresh biraz ortaya kendisini koyan bir hero. Arada durmalı, ölmemeli, combat başlatmalı vs. Bu yüzden şöyle bir guide aşağı yukarı her takıma karşı iş yapıyor.

    Boots Of Mobility ---Fazladan paraya sahip olduğunuzda ve alacak bir şey kalmadığında--> (Homeguard)
    Face Of The Mountain
    Frozen Heart
    Zz'Rot Portal (Hem Magic Resist hem armor için güzel oluyor. Ayrıca lane ittirirken verdiğiniz bir lane'i savunurken yardımcı oluyor az çok)
    Sight Stone
    Duruma bağlı karşı takımın ad-ap dengesine göre son item ise, Thornmail veya Banshee's Veil olabilir.

    Trinket olarak da oyun başı sarı, sight stone çıkıldıktan sonra kırmızı alın. Kırmızıyı da geliştirin.


    Zaten iyi oynarım demişsiniz. Aslında iyi iseniz zaten doğru şeyleri yapıyorsunuz demektir bu. Alıştığınız gibi devam edin bence.

    Rüne olarak da,

    Kırmızılar +0,95
    Sarılar +1 armor
    Maviler +1,34 Magic Resist
    Quintessence +4,26 armor

    güzel oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 24 Nisan 2015; 20:31:19 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.