Şimdi Ara

Thunder Bluff - Shattrath Portal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bir sorum olacak.

    Outland e ilk kez gectigim icin bu portal olayini bilmiyorum. Hearthstone'um Thunder Bluff a ayarli. Simdi questler Outland tarafinda, istedigim zaman Outland istedigim zaman TB' de olabilmenin yolu ogrendigim kadariyla sadece portal.

    * Ben 58 druid'im, outland - TB arasinda teleport olabilmek sadece bir mage bulup ondan "Portal to Shattrath" satin almakla mumkun, bu dogru mudur?

    * Aldigim portal istedigim zaman kullanabilmek uzere benim oluyor mu? Belirli bir charge etme miktari var mı yoksa sınırsız mı?

    * Hearthstone un TB'ye, portal 'in Shattrath'a ayarli olmasi ile, tersinin olmasi arasinda herhangi bir avantaj/dezavantaj farki, vb. var mı?



    Tesekkurler :)



  • Portal senin olmuyor her seferinde hs cooldown da ise shataratha portal istemek zorundasın.
    Hs nin tb yda shat olması arasında şöyle bir fark var sonuçta shatarath da bütün şehirlere portalla gidebiliyorsun biliyormusun onu bilmiyorum shatarath da ortada Adalın oldugu yerde bütün şehirlere portal var eğer sen hs ni shatarath ayarlarsan tb ye gidecegin zaman outland da isen kuşla shataratha gidip ordan portaldan tb ye geçersin sonra hs ile geri outlanda gelirsin;) ama hs tb iken aynı şeyi yapamazsın o yüzden hs ni shat ayarlamann cok daha faydalı senin icin anlatabildimmi bilmiyorum
  • gayet guzel anlattın arkadasım saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.