Şimdi Ara

THY kabin memuru alımı başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ayın 14'ünde Türk Hava Yolları tarafından kabin memuru alımı için kişilik envanteri ve ingilizce sınavı yapılmak üzere istanbul genel merkezine davet edildiğime dair bir mail aldım. Yalnız başvurduğum formda ingilizceye ek bir dil isteyip istenmediğini, maalesef ki dalgınlık sonucu hatırlamıyorum. aday numarasını kullanarak bir bilgi alamıyoruz galiba.

    Aynı durumda veya bunun hakkında bilgisi olan, en kötü nereden bilgi alabilecegimi bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tgy05 kullanıcısına yanıt
    dostum en son 2. bir dil isteniyordu ama işin içinden cıkamadıkları için iptal oldu diye biliyorum. eğer mülakatlar hakkında hala bir sorun varsa yardımcı olabiilirim?
  • zam123 Z kullanıcısına yanıt
    saol dostum. gerek kalmadı artık.
  • zam123 Z kullanıcısına yanıt
    Ben mulakat surecini atlattim. Bundan sonra saglik raporu varmis o konu hakkinda bilginiz var mi ?? Cunku benim gozumde ufak bi problem var ? Gozede diger hastaliklar kadar onem veriyorlar mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabin memuru alımlarınıwww.airportist.com sitesinden takip edebilirsiniz.

    havacılık sektörüyle ilgili tüm iş ilanları yayınlanıyor.
  • Uçmaktan, uçaktan yani yükseklik fobisine sahip insanların memnuniyetinin en zor olduğu bölümdür uçak iletişimi, bir o kadar da önemlidir. Sivas-İstanbul uçuşunda thy kabin ekipleri ilk kez binmiş bir teyzeye olan ilgileri ve sakinleştirici tavırlarına konuşmalarına mest oldum. Uçak içi karşılamalarındaki o güleryüzlülük ve hizmet kalitesine diyecek bir şey yok ama, bu farklı bir konudur 'yolcularla olan iletişim' işte bu beni çok etkiledi hiç unutmam hepte anlatırım. İnsana değer verildiğini hissediyorsun thy'de bu da kendimce en önemli kıstastır ve tercih sebebimdir.
  • kulakver kullanıcısına yanıt
    zaten kabin memur alımlarının thy de her önüne gelenin alınmadığını gösteriyor veya milyon tane dil bilmenin faydası olmadığını gösterir güçlü iletişim ve sağlıklı iletişim önemlidir dostum, o kadar insan var uçak içinde ve herkes kendini özel hissediyorsa bunu başarabilmek takdire şayan
  • 2022 için başvuran oldumu arkadaşlar devam eden süreçte şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.