Şimdi Ara

THY'nin gizli ücret çıkartma kurnazlığı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    06.10.18 tarihli Kaohsiung (Tayvan) - Türkiye biletlerini kendim, eşim ve 1 buçuk aylık kızım için almış bulunmaktayım. Aktarmalı uçuşlarımda Bangkok (Taland) - İstanbul uçuşum THY ile olacak. Bangkok - İstanbul uçuş 10 saatin üzerinde bir yolculuk olacağından bebek sepeti talebinde bulundum. Ancak eşimin bileti bu sepetlerin bağlandığ koltuklardan birine rezerve olmadığından talebimizi onaylamadı. Çünkü THY bu koltukları ücretli satıyor ve bebek sepetini vermek için de bu koltuklardan birini satın almamı istiyor. Üstelik fiyatı da 500 lira civarında çıkıyor.

    Bu ne anlama geliyor biliyor musunuz ? THY'nin bana gizli ücret çıkarması demek oluyor. Ben zaten bebeğim için biletimi almışım ücretini ödemişim THY benden daha fazla kazanmak için bunun üzerine eşime bebeğimin annesine de koltuk satmak istiyor. Bebek için bilet almış olmanız yeterli değil annesi ya da babası için de koltuk almak zorundasınız bebek sepetiniz olsun. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, kıtalararası yolculuk yapıyorum, 10 saatin üzerinde bir uçuş süresi olacak kucakta bebeğin gitmesinin zor olacağını anlatmaya çalıştığımda arkadaşlarınızdan bir tanesi öyle giden yolcuların olduğunu da söyledi.

    Soruyorum size 2 aylık bebeğin 10 saatlik uçuşta kucakta gitmesi doğru mudur ? Ağlamadan, rahatsız olmadan gider mi o kadar ?

    Diyelim ki benim böyle bir uygulamadan haberim olmadı ve uçağa ailecek bindik ve orada o koltuktan almadığımız için bebeğimiz kucağımızda yolculuk etmek zorunda kaldık. Böyle bir durumda, bebek belki uyumayacak, rahatsızlanacak, ağlayacak ve diğer yolcuların da uykusunu ve huzurunu kaçıracaktır. THY'ye kötü bir imaj, kötü bir reklam olacağından kanısındayım.

    Bu konuda ne yapabilirim, sorunumu nasıl halledebilirim ?

    TK-1415905



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 3 Eylül 2018; 23:51:48 >







  • ne abartiyorsun yaa , illa bos bi koltuk olur veya birine rica edersin adam gider oraya cocugu bos koltuga pusetinde oturt iste veya en temizi ver 500 tl bin git

    bilet aldiniz , ucagi tapusunu size versinler istiyorsunuz
  • valla bırsuru uzak ucusum oldu herkes kucata goturuyordu bence bısı olmaz zaten kalkıstan 5 dk sonra herkes saga sola gıdıyor yerınde oturan yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.