Şimdi Ara

Ticari Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Lamine parke üreten ve laminant parke satışı yapan bir firmayız.Artık işlerimiz yoğunlaşıcak ve sürekli nakliye ücreti ödemek zorunda kalıcaz hem mal alırken hem piyasaya dağıtırken. Laminat parkelerin kutu boyu 1.3 metre ve 2 tane uc uca koymak istiyorum.Paket genişliğide 20cm.Aklımda Ford Transit 300s ve Transporter panelvan var. Transporter ın uzun dingil li olanı 2650mm gibi transit inde o civarda.Ford 32bin lira VW ise 38bin lira. Transit in motoru biraz daha güçlü 40 beygir kadar ama içi pek rahat gibi değil sanırım.Bu iki aracı değerlendirirmisiniz acaba? Araba genellikle balıkesir-istanbul arası ve balıkesir ilçelerindeki kötü yollarda kullanılacak.

    Bu iki araç dışında daha uygun fiyatlı ve en az bu kadar geniş alana sahip başka ne olabilir?

    Teşekkürler



  • ducato daha iyi dir bunlardan daha iyidir 4x4 3.0 motor 160 ps 17 m3 ama tabi fiyatı biraz fazla 55 bin kadar

    ama bu ikisi arsında seçim istersen ford ticarette daha iyi tarnsporter ticarete gelmez o daha çok vip amaçlı bi münibüs
  • Ducato yu düşündüm ama dediğin gibi fiyatı pahalı bize göre.Şimdi bende kullanırım arasıra uzun yolda o yüzden biraz da rahat konsorlu olsun istiyorum da ondan transporter ıda düşündüm .Hacim olarakta ford daha büyük sanırım.Ama yeni transporter da hoş olmuş. otomatik vitesli transit varmı buarada ?
  • otomatik transporter bildiğim kadarıyla var ama transporterın yenisi çok hoşuma gitmedi benim

    fordunda yol tutuşu felan iyidir kötü bi araça değil


     Ticari Araç Tavsiyesi


     Ticari Araç Tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4JustIce -- 5 Şubat 2010; 11:21:39 >
  • Yo otomatik transporter var DSG li falan.Transitin varmı acaba ? Benim pek ilgim yoktu ticarilere .Taaki okul bitene kadar :) Şimdi de bakıyorum ticarilerde normal arabalar kadar hoşmuş .Transporter da içi dışı falan oturaklı geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProdigy -- 5 Şubat 2010; 11:24:03 >
  • Zor şartlar,kötü koşullar,ticaret...

    Kesinlikle ford...

    Tecrübe ile sabit...
  • Teşekkür ederim set. Kendimde 3 sene kadar focus kullandım.Bakımları çok pahalı değildi. Transitlerin ne durumda acaba ? periyodik bakımları ve ağır bakım masraflarının fiyatları nasıl ?
  • taransporter alırsan daha çok paran bakıma gider
  • vw illaki daha pahalıdır doğru.Ama transit için net rakam alabilirmiyim ?
  • Merhabalar. Transit mantıklı olacaktır. Ya da ikinci el düşünürseniz temiz bir Renault Master'ı uygun fiyata alabilirsiniz. Tam da ikisinin arasında bir araç. Traffic de olabilir. Sonuçta ticari araç mantık işi.
  • Haklısını başka bir markada bakmak isterim aslında ama Ford bayiisi yakın bir arkadaşım. Ondan sıfır almasam bile aynı marka bişi almam lazımki en azından servise ona gidiim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheProdigy

    Teşekkür ederim set. Kendimde 3 sene kadar focus kullandım.Bakımları çok pahalı değildi. Transitlerin ne durumda acaba ? periyodik bakımları ve ağır bakım masraflarının fiyatları nasıl ?


    Benim kayınpeder uzun süre ford kullandı,çok memnundu... Bizde kullandık bir süre... Bakımları uygundur. Ama yakıtı fazladır.

    Aslında ben sana reno traffic önereceğim, çok az yakar, daha güzel gider,bakımlarıda uygundur. Donanımı gayet güzel... Daha konforlu, sessiz bir araçtır. Fiyatıda çok uygun... Ben olsam traffic alırım... İkinci elide daha güzel. ben daha çok sevdim trafficin kullanımını... Alanlar çok memnunlar. Bi bak derim...
  • ama arkadaş demişki 1.3m iki kutu yerleştireceğim traffic e 2 tanesi sığar mı herhalde arka kapak açık gidersin
  • sana kesinlikle bunlardan hariç renault master i öneriyorum aynısı bende var tam bir ticaret arabası yakıtıda bir o kadar az transit arabası arkadan itişli ve boşken en ufak kaygan zenminde bile patinaja kalkar ama yüklü iken birşey diyemem eğer ki pikap türü birşey düşünüyorsan isuzu yu tercih et fazla hızlı gitmez ama yakıtı çok düşüktür
  • Ford iyidir güzeldir, bakımı, parçası ucuzdur. Yol tutuşu iyidir, konforludur, rahattır. Ancak çok yakar, motor sesi fazladır...
  • Bunlar sıfır fiyatları mı hocam acaba?

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheProdigy

    Merhaba arkadaşlar.Lamine parke üreten ve laminant parke satışı yapan bir firmayız.Artık işlerimiz yoğunlaşıcak ve sürekli nakliye ücreti ödemek zorunda kalıcaz hem mal alırken hem piyasaya dağıtırken. Laminat parkelerin kutu boyu 1.3 metre ve 2 tane uc uca koymak istiyorum.Paket genişliğide 20cm.Aklımda Ford Transit 300s ve Transporter panelvan var. Transporter ın uzun dingil li olanı 2650mm gibi transit inde o civarda.Ford 32bin lira VW ise 38bin lira. Transit in motoru biraz daha güçlü 40 beygir kadar ama içi pek rahat gibi değil sanırım.Bu iki aracı değerlendirirmisiniz acaba? Araba genellikle balıkesir-istanbul arası ve balıkesir ilçelerindeki kötü yollarda kullanılacak.

    Bu iki araç dışında daha uygun fiyatlı ve en az bu kadar geniş alana sahip başka ne olabilir?

    Teşekkürler




  • Hyundai H-1 de tavsiye ederim size 31 bin tlden başlıyor fiyatları 2.5 motor var beygir güçleri ise 116 bg den başlıyor 170 bg kadar çıkıyor.
  • Yeni transporterlar çok hoş kardeş tavsiye ederim :))
  • Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.Hyundai lerin çabuk yorulduğunu duymuştum.İlçelere de sürekli gidiceğim için kötü yollarda da çok kullanıcam.Transit e iyice ısınmaya başladım.Ama henüz transit kullanan yok sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheProdigy

    Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.Hyundai lerin çabuk yorulduğunu duymuştum.İlçelere de sürekli gidiceğim için kötü yollarda da çok kullanıcam.Transit e iyice ısınmaya başladım.Ama henüz transit kullanan yok sanırım.



    Hyundai H-100 minibüs vardı bizde oda 2.5 motordu ve 205 bin km ye kadar hiç motor arızası yapmamıştı gerçekten sağlam araçlar Sizin kötü şeyler duyduğunuz kesin Starexlerdir onlar çok çok iyi değillerdi ama H-1 öyle değil Starexten çok farklı bir model.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.