Şimdi Ara

TikTok toplam 3 milyar indirmeyi geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TikTok toplam 3 milyar indirmeyi geride bıraktı



    Instagram’ın aksine her kesimden insanın erişebilmesi ve kendisini ifade edebilmesi sayesinde TikTok adeta bir çılgınlığa dönüştü. Facebook uygulamalarının ardından 3 milyar indirme sınırını geçen ilk uygulama oldu. 



    TikTok ne kadar indirildi?



    Video tabanlı olması ve sayısız müziği kliplere ekleyebiliyor olması sayesinde TikTok çok büyük ilgi görüyor. Son dönemde global operasyonların Çinli ByteDance elinden alınmasına ve Hindistan’da yasaklanmasına rağmen büyümesini sürdürüyor. 



    Ayrıca Bkz.Seagate oyunculara yönelik depolama çözümlerini duyurdu



    Yapılan analizlere göre 2021 ikinci çeyrek döneminde uygulamayı ilk kez indirenlerin sayısı 205 milyon olarak gerçekleşti. İlk çeyrekte ise ilk kez indirenlerin sayısı 177.5 milyon olarak ölçülmüştü.



    Uygulamanın patlama yaptığı dönem ise geçen seneydi. Geçen yılın ilk çeyreğinde ilk kez indirenlerin sayısı 315 milyondu. İlk 6 aylık dönemde ise 619 milyon olmuştu. Elbette bunlar yasaklamalar öncesi yaşanmıştı. 



    Uygulama içerisinde harcanan miktar yılın ilk yarısında 919 milyon dolar oldu. İlk çeyrekte 384 milyon dolar, ikinci çeyrekte ise 534 milyon dolar harcandı. Geçen yıl aynı dönemde 530 milyon dolar harcanmıştı. Kümülatif olarak ise 2.5 milyar dolar harcamayı geçti Netflix, YouTube gibi uygulamalarla aynı kategoriye girdi. 

     




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2021/07/14/tiktok-hits-3-billion-downloads/?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle







  • Çin virüsü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 milyar eksili hanelerde IQ’su olan insan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guzel haber, demekki yakin zamanda kullanmayanlarin sayisi verilecek, ne mutlu o güzel azınlığa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.