Şimdi Ara

Tim Cook: İndirimli pil değişim kampanyası iPhone satışlarını düşürdü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Onun yerine Iphone'a vereceğiniz parayı, 2 yılda bir güncel cihazlar alarak 6 yıl boyunca envaiçeşit güzel telefonlar kullanabilirsiniz.

  • Türkçe meali;
    Ahlaksızız ama öyle böyle değil baya ahlaksızız.

  • Fedin tepesine binecekler herhalde doların böyle olmasının baş sebebi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu herifte vizyonun V'si yok. Apple'ın başına geçtiği günden beri ısınamadım. Zamanında iPad'te kullandım, iMac'te kullandım, Apple Watch'ta kullandım. Her geçen sene markadan soğuyorum. Hem yenilik yapma hem de ağla. Bu gidişle hiçbir halt olmaz senden.

    Koca trilyon dolarlık firma pil değişimi yapıyoruz ondan satışlarımız azaldı diye ağlıyor! Ayıp be...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar ülkemizde geçen seneye göre dahada değerlendi. Çinliler fiyat performans olarak ciddi rakip olmaya başladı. O yüzden Apple satışların düşük olması normal ve hak ediyor. En pahalı iphone un 800-900 dolar olması gerekirken 1400-1500 lere çıktı. 400 dolara iphone xs kadar iyi telefonlar var artık.
  • Önceden en kral telefonun 2500tl di

    Zibine seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple kullanan ve akpye oy atanlar aynı aslında.ikisindede sorgulama muhakeme yeteneği yok :D bu adamlar iphone a 6000 tl verirler sonra fakiriz diye forumda ağlarlar yaptıkları şeyde whatsapp instagram :D
  • - Telefonlarınız neden satılmıyor?
    - Çünkü kimse almıyor.
    - ??!!?!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 3 Ocak 2019; 22:36:2 >
  • Sene bitmeden 29$ a degistim son gun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BETER olsunlar..

    https://eksisozluk.com/apple-servis-rezaleti--5881902

    https://www.appleuzmani.net/iphone-yetkisiz-mudahale-sorunu/comment-page-1/#comment-27698

    huawei servis anlayışı ve p20 pro ile şuan sektörün 1 numarası bence, bu başlığı okuyan apple kullanıcıları yakın zamanda " yetkisiz erişim " diye yeni bir kavramla tanışacaklar, benim gibi apple manyağını bile çileden çıkardılar, şu anki satışları bile arayacaklarını düşünüyorum..

    o değil tek mağdur-kurban ben değilmişim bu nasıl bir saçmalık...
    [https://www.appleuzmani.net/iphone-yetkisiz-mudahale-sorunu/comment-page-1/#comment-27698 yetkisiz müdahale mağdurları..]

    (bkz: apple servis rezaleti)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tlg3

    Iyi olmuş
    sana faydasi?
  • Ülkemiz açısından en büyük etken döviz kurları, dolar 1.7 olsa millet yine götürürdü yeni serileri. Döviz kurları kötü olursa yabancı firmalar da daha az ürün satabilir.
    Bazı ülkelerin ise ekonomisi iyi olduğu halde kültüründe telefon statü sembolü değil o yüzden son modele sahip olmayı zaten çok önemsemiyorlar.
    Bu tip ülkelerde batarya değişimi ile cihazın kullanım ömrü uzayınca millet yenileme gereği duymamıştır.
  • Tam sömürücü, at hırsızı firma...

  • 1099 dolara Amerikalıya da satamazsın,10000 tlye Türkiyelilere de,1250 euroya Avrupalılara da.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski pil olunca tel yavas calistigindan insanlar yeni telefona yoneleceklerdi. Pil degisimi eski telefonlari hizlandirinca insanlar degistirme ihtiyaci duymadi. Applein cok iyi yaptigi bir seyde planli eskitme. Seneye telefonlari kullanilmaz hale getirirler yine.

  • Sürünsünler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Territory

    Sadece Apple böylede sanki diğer şirketler çok farklı. Hepsi kâr amaçlı şirket. Hepsininde ana amacı sizden para kazanmak. Android teller 2 yıl sonra çöp oluyo ve yine telefon almak gerekiyo. 2 senede bir android alacagıma apple'ı sadece pil değiştirerek 5-6 yıl kullanırım
    3. senesine girmiş bir S7'im var. 1 kere pil şişmesi sebebiyle garantiden değişim oldu. Onun dışında çöp felan olduğu yok. Gayet de güzel gidiyor. 2 sene daha kullanırım diye öngörüyorum. Muhtemelen de bir sonraki cihazım 5G modemli bir şey olur. Zaten 1-2 seneye bir çok model çıkar.
  • Qualcommla kavga etmeye devam etsinler. cihazlar daha da yavaslasın.

    9to5mac de öyle iddialar var ki, hiç de masum değiller. Şımarıklık, kendini beğenmişlik, eski özeninden uzaklasan sofyware ekibinin umarsızlığı daha bir çok noktada geriye gidiyorlar artık.

    2019 ve insanlar da uyandı.. Kimse salak değil, Amerika da bile apple storelar da oyle aman aman yoğunluk yoktu christmas öncesi oradaydım.
  • Halihazırda iphone x kullanıcısıyım ancak muhtemelen bu aldığım son iphone modeli olacak. Airpods u millete çakmak için kulaklık jakını kaldırmak yanlış hareketti. Hoş airpods u da aldık ancak, kulak üstü kaliteli bir kulaklık ile müzik dinlemek isteyenlerin yapabileceği bir şey kalmadı. Pipiye benzeyen tuhaf ilave kablosu var ama, ses kalitesini olumsuz etkiliyor, hem de çirkin görünen, kaybolmaya müsait, her zaman yanımda olamayan bir kablo. Blutooth kulaklıklar ile kablolu kulaklıklar kadar kaliteli sonuç alamıyorum. Zaten blutooh teknolojisindeki veri aktarım hızı kablo ile yarışacak seviyede değil.

    Şimdilerde hiç bir işlevi olmayan kablosuz şarja yükleniyorlar, çünkü niyetleri sonraki modellerde telefonlardan şarj soketlerini kaldırıp "alın size daha çok özgürlük" diyerekten ilave kablosuz şarj aparatı ve kabloyu döşemek. Kablosuz şarjın düzensiz ve çok fazla şarj döngüsü ile bataryaya verdiği zararda umurlarında değil. Böylelikle 3-4 sene sorunsuz giden iphone bataryaları tamda garanti süresinin dolmasını müteakip performans kaybedecek, yenileme için apple üzerine para alacak.

    Bir cihazda zaten var olan özellikleri önce kaldırıp, sonra geri vermek için üstüne eşek yüküyle para almaya çalışmak, ihtiyaç olmayan şeyleri başarılı reklam çalışmaları ile insalara ihtiyaçmış gibi benimsetmek (apple künye, saat, kolye vs), sonra zorla ihtiyaç haline getirilen bu alet edevat için ayrı kablo, kılıf, koruyucu vs satmak. Apple bu kablodan, adaptörden düdükleme mantığı ile devam ederse ciddi hareketlilik içerisinde olan Huaweı ve Xiaomi gibi markalarla baş edemeyecek hale gelir, bu adamlar iki gün sonra ios gibi sağlam çalışan bir yazılımı da cihazlarına entegre ettiklerinde görürüm hisselerini. Rekabet lazım, aksi halde bu bahsettiğim şeyler azıtarak devam eder.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.