Şimdi Ara

Time comando ve estatica aranıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oynayanınız varmı bilmem ama yanlış hatırlamıyorsam p166 piyasayı alt üst ettiği zamanlarda topicte belirttiğim Tcomando ve estatica oyunları kendi zamanı için şaheserdi bana göre.Geçmişi hatırlama amaçlı oynıyayım dedim geçenlerde ama bulamadım.Yardım edebilecek biri varsa çok tşk.



  • eheeh o oyun zmanının en manyak oyunlarındandır taaa ilk çağlardan başlayıp roma devrine ortaçağa 1. dünya savaşına günümüze ve geleceğe kadar giden maceralar vardı oyunda. bende 486DX-100 vardı ozmanlar onlan oynuyordum install bile istemiyordu ve işin komiği oyunu oynarken harddiskim bozuktu cıkarmıştım yazıcıoğlunda 3kaatçı bi şerefsiz bad sector kaynayan diski üstüne dos,program falan kurup bana kakalamıştı bende tabii ozmanlar ufaktım aldanmıştım haram olsun şerefsize çıksın bi tarafından 10 katı inşallah!! disk 850 mb dı hatta hiç unutmam
  • Foks hoca geçmişten buna benzer oyunlar hatırlıyorsan buraya yazda ben onları bulmaya çalışiim.Bu arada time commando ciddi bombaydı hatta grafikleri gerçekten süperdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.