Şimdi Ara

Timeout Bilişim, Barkod Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : Timeout Bilişim

    Site adresi : https://www.timeout.com.tr/

    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Timeout ERP yazılım, ön muhasebe kullanmak ve kurumsal kaynak planlaması yapmak isteyen tüm işletmeler için ideal bir çözüm ortağıdır. İşlerin zamanında yetiştirilmesi, muhasebe departmanında oluşabilecek hataların önüne geçilmesi için sunduğu özellikleri ile tüm kurumlara hitap eden Timeout ERP yazılım ile işlemleri daha hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

    Küçük, orta ölçekli ya da büyük ölçekli işletme farklılığı olmaksızın tüm işletmelerin işlerini doğru şekilde yönetebilmeleri için ERP yazılıma ihtiyaçları vardır. Kullanılacak yazılımın modüler açısından zengin olması, işlemlerin kolaylaşmasını ve takibinin rahat bir şekilde yapılmasına yardımcı olur. Timeout ERP yazılım, sunduğu çözümleri ile tüm işletmelerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır.


    Barkod sistemleri, satışı yapılan ürünlerin bilgisayar ortama kaydedilerek müşteriye sunulurken daha hızlı satışın gerçekleşmesini sağlayan yazılımsal ve donanımsal sistemdir.

    Mağazalar, depolar ve alışverişin yapıldığı tüm alanlarda hızlı hareket etmek, müşteri memnuniyeti açısından en önemli işlemdir. Barkod sistemleri, bu konuda firmaların en büyük yardımcısıdır. Barkod; satın aldığımız ürünlerin üzerinde, beyaz zemin üzerinde siyah çizgiler ve bunları destekleyen rakamların yer aldığı ürün kimliğidir. Barkod sistemleri ise öncesinden bilgisayara tanımlanan barkodların el terminalleri aracılığı ile okutulması ve müşteriye hesap tutarının sunulmasını sağlayan bir sistemdir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.