Şimdi Ara

Tinder Avcısı servetinin kaynağını açıkladı: Bitcoin sayesinde lüks yaşıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
7.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nxplay kullanıcısına yanıt

    Dolandirici olanin buyuklugunu becerdigi ise ve yaptigi profesyonelce numaralara vurmaktan çok, para kistasi ile belirliyorsaniz, yaniliyorsunuz. Tosuncuk ahmagin teki. Kimbilir kimler onu piyon olarak kullandi. Daha fazla para vurmasi onun aklindan degil, parayi vurdugu ulkedeki insanlarin daha keriz olmasindan kaynaklaniyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımam etmem ama, "parayı nerden buldun" sorusunun klasik cevabı bitcoin oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinder avcısının belgesini de izledim, orada kadınlar gözünden ciddi bir drama yapılmış. Kadınların yaptığı "kaz gelecek yerden tavuk esirgememek" durumu, hatta aralarından birisi sevgilisi bile olmadan lüks tatil ve seyahatler yapıyor orada harcanan para ve maliyetten bahsetmiyor bile lakin adam para istediğinde her şey hesaplanıyor.


    Elbette adamın yaptığı dolandırıcılık lakin karşısındaki kadınlarda bu ortamı sağlayan servet avcıları... Örneğin bu adam dolandırıcı olmasa ve kadınlarla milyon dolarlar harcayıp günün sonunda harcadıklarının yarısını istese takılırlar mı ? yada kadınlar arkalarını dönüp kaçtığında dolandırıcı damgası yer mi ?


    Tekrar söylüyorum adamın yaptığı net dolandırıcılık ve yaptığını normalleştirmek istemiyorum. Kadınlar bu hikayede fazlaca masum gösteriliyor bunu anlamıyorum, aynı karakter daha mütevazı bir hayatın fotoğraflarını koysa 2 saniye bakmazlardı, doğrudan adamın parasından yaşamından etkileniyorlar ve haliyle ben 1 versem 10 alırım yada lüks hayat yaşarım diye düşünüyorlar günün sonunda tuzağa düşüyorlar...Çiftlik bank mevzusu bundan farklı değil, onlarda 1 koyup 10 almayı hedefledi. Dolandırılma hikayelerinin büyük kısmında aç gözlülük vardır, kolay yoldan zengin olmak vardır.





  • Evet kesin öyledir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.