Şimdi Ara

Tinder ve cotoken oil- mineral day dolandırıcılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
10.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • App storedede cotoken uygulamasına yorum yaptım, indirirken birileri görür diye

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mathakan M kullanıcısına yanıt

    Özelden yazdim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar malesef ben de sizler gibi madurum. İlk para yatırırken yaptığım araştırmalarda hiç şikayet yoktu ben de güvendim. Ama sonu malesef hüsran oldu :(

  • 1) fotoğrafları Tindera şikayet ederiz.
    2) hesap numaralarını binance şikayet ederiz.
    3) fotoğrafları gerçek sonuçta. Sağa sola malum yerlere atarsınız. Kimin nerde karşılaşacağı belli olmaz.
    4) Android'de yok ama app store da varsa oraya da şikayet ederiz. Başka da yapacak bişey varsa soyleyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathakan -- 18 Mayıs 2023; 20:0:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/39/d2/e7/39d2e73053febec91dc5cfacc8399851.jpeg&t=0&width=480&text=1


    en soldaki hatunla bende konuşuyorum yaklaşık 1 haftadır hala devam ediyor konuşmamız :D bana aldığı pahalı marka çantaların fotoğraflarını yolluyor günde 7.000 dolar kazandığını benimde kazanabileceğimi ve bana yardımcı olacağını söylüyor bende aylık 430 dolar kazandığımı ve yatırım yapamayacağımı söyledim bende kendisine madem o kadar kazanıyorsun 100 dolar yolla bu yakışıklı çocuğa dedim e tabi asla böyle bir şey yapmayacağını dile getiriyor bende ona sana hediye yollayacağım dedim ve adres bilgilerini istedim lazım olursa diye buraya yazıyorum dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun


    sai üzümlü kekim sen giderken biz dönüyorduk ahahaha






    ADRES BİLGİLERİ (DOĞRUYSA TABİ )

    Whampoa Garden, 20 Tak Fung St, Hung Hom, Hong Kong




    bu yazıyı yazdığımda ofiste değişikler yapacaklarını söylüyor bu arada





  • Ortadaki hatunla ben konuşuyorum 3-4 gündür. Tinderdan eşleştik. Yukarıda yazılanları tekrarlamaya gerek yok. Standart ayni benimde.


    Beni önce binance e kayıt ettirdi. sonra

    Şu siteye kayit ettirdi. Sanırım en taze dolandırma siteleri bu. Herneyse işin özeti 30 dolar kardayım. çüzzi bir para yatırmıştım, paramın borsada olduğunu söyledim p.tesiye kadar tatil cart curt. Büyül balığı görünce küçük balığı serbest bıraktı paramı geri yatirdi ve usanmadan 4 saat nasıl geri çekecegimi anlattı hatun. Dolandırılanlar için adres vs ne gerekiyorsa almaya çalışırım. 7-24 benimle konuşuyor kamera açıyor vs. Siz cinseniz bizde güverciniz dedik 30 dolar çarptık karıyı Allah bereket versin:D oda acacağim dediği kahve dükkani için 2 saat yer söyledim istanbulu tanıttım. danışmanlık ücretim olsun değilmi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sseco -- 20 Mayıs 2023; 2:33:11 >




  • Bunlara nasıl para kaptırdım hala inanamıyorum. Kendimi yiyip bitiriyorum kaç gündür. 😠


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bana konuşmalarınızı vs kopyalayıp atın kanıt olarak p.tesi günü korkutup paralarınızı almaya çalışayım. öyle lüks fotolar atıyorlarki gözünü korkutursam belki 5-6 bin dolar kurtaririz. onlara anladıgı dilden bir sosyal mühendislik yapacagım. Beni p.tesi günü düdüklemeyi bekliyor. hayatının şokunu yaşatacagım ona fena sosyal muhendislik hazırlyorum. Bu oyunu bizden iyi oynayamaz bu çen çin çonlar.

  • Cotoken uygulaması app storeden kaldırılmış sanırım şikayetler işe yaradı, başka uygulama kullanamaya başlamış olabilirler, dikkatli olmakta fayda var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sseco S kullanıcısına yanıt
    Athena mı ismi başkan, beni 1000 dolar dolandırdı 😃
    Banada kahve dükkani açacagını söyledi türkiye yardımcı olmamı istedi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sseco S kullanıcısına yanıt
    Tinder ve cotoken oil- mineral day dolandırıcılığı

    Tinder ve cotoken oil- mineral day dolandırıcılığı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Bende de var bitane bundan. 120 dolarımı 160 yaptı. Ben istemedim ama zorla yaptı. Şimdi ben onu oyalıyorum, bakalım haziranın 10nunda ankaraya gelecekmiş. Gelmezse ana bacı girer yok yaa vaz geçtim ingilizcemi geliştiriyorum işte. Benimki daha güzel bu arada ele avuca gelir :) :) sizin kaptırdıklarınızı ben alsam ne güzel olur :D :D. En son beraber tatile gitmeyi teklif etti afrikaya bahamalara. Biliyorum bahamalar afrikada değil. O kadar becerebldi işte.
    Bu arada site isimleri farklı ama görüntü aynı benim korkum kimlik yükledim siteye bakalım ne çıkacak sonunda. Bana verilen site m.bitflixuk.com
    Hadi kalın sağlıcakla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReBuZa R kullanıcısına yanıt
    Kardeş çekebiliyorken hemen 160 dolarını çek. Ankara falan hikaye. Herkese aynı şeyi söylüyorlar. Uyandığına uyanırsa ya da daha fazla para yatırmayacağını anlarsa onu da çekemezsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı yok para binance de zaten, ben çok ısrar ettim bak boş boş bekliyo para gel yatıralım 3 5 kazanalım diye yok illa minimum 500 yatırcakmışım. Hiç dolar tl kurundanda haberi yok namussuzun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler muhtemelen aranızda en çok ben para kaptırdım. Hala şoktayım :(

  • Arkadaşlar merhaba


    Tinder'dan tanıştığım ve İsminin Olivia Martin olduğunu söyleyen kız tarafından 15 bin 200 dolar dolandırıldım. Nasıl bir psikoloji içerisindeyim sizlere anlatamam. Yaşadığım bu dolandırıcılık olayını kimseyle paylaşamadım çünkü. Konu başlığını görünce hemen yazmak istedim.

    Öncelikle daha fazla insanın dolandırılmaması için konuyu güncel tutalım lütfen, sonra elinde bilgi belge olan kim varsa paylaşalım.


    LÜTFEN OKUYUN....


    19 Nisan 2023 tarihinde arkadaşlık uygulaması olan Tinder'dan isminin Olivia olduğunu belirten bir kız ile tanıştım.

    Aslen Avusturalya vatandaşı olduğunu ve Hong Kong’da yaşadığını, bir şirkette finans departmanı başkanlığını yaptığını söyledi. İngilizce olarak sohbet ve tanışma bir iki gün devam etti.

    Ardından kendisi ek gelir olarak dijital para birimlerine yatırım yaptığını ve bunu kesinlikle yapmam gerektiğini söyledi. Güven sağlamak için sahşıma yakın ilgi gösterdi ve bunu çeşitli fotoğraf, video ve ses kayıtlarıyla destekledi. Sözde sevgili imajı yaratarak, çeşitli vaatlerle güvenimi sağladıktan sonra (h5.smich-md.cn) internet sayfasının uygulaması olan (Cotoken)’u indirmemi istedi. Nasıl kazanç sağlanacağı konusunda kendisinin yardım edeceğini söyledi.

    Yönlendirmesiyle bu sitenin adresine önce 332 Dolar yatırdım. Birkaç dakika içerisinde işlem yaparak bunu 406 dolara yükseltti. Sonra para çekme işleminin nasıl yapılacağını anlattı. 406 doları yerli kripto sitesi olan Paribu’ya transfer işlemini gerçekleştirdim.

    Hesabımdaki parayı 1000 dolara yükseltmem halinde ekstra ödül kazanacağımı söyledi ve aynı gün Paribu’ya 600 dolar daha ilave yaparak 1000 doları Cotoken’a transfer ettim.

    Birkaç işlem yönlendirmesi daha yaparak bunu 1258 dolara yükseltti. Hemen bu parayı güvenceye almak için Paribu’ya transfer ettim. Bu aşamaya kadar en ufak endişe duymadım çünkü para hesabıma geçmişti.

    Önce 332 dolar ardından 600 dolar yatırarak, toplam 932 dolarım kısa bir sürede 1258 olmuştu.

    Kısa yoldan para kazanmanın vermiş olduğu sevinç, gözüme perde de indirmişti. Tüm bunların güven sağlamak için yapıldığını ve daha büyük miktarlar kaybetmem için fare kapanına koyulmuş bir yem olduğunu göremedim. 

    Sohbetlerimiz ilerleyen günlerde de devam etti. Daha fazla kazanma hırsıyla 23 Nisan 2023 tarihinde bankadan çektiğim krediyle 8156 dolar daha Cotoken’a yatırdım. Birkaç saat içerisinde yine işlem yönlendirmesi yaparak 27.500 dolara yükselttiler. Ne kadar çok yatırırsam kazancın da o kadar yükseleceği vaadine kapılarak 24 Nisan 2023 tarihinde siteye 7.075 dolar daha yükledim.

    15.231 dolar sermayemi 45.678 dolara yükseltmişlerdi. Tabiki bu para sadece, onların kurduğu sahte kripto sitesi Cotoken’da görünüyordu.

    Ben hala dolandırıldığımı anlamamıştım. Çünkü Whatsap üzerinden Olivia ile sürekli görüşüyordum. Beni çoktan sahte ilişkimize inandırmıştı. Hatta kazandığımız para ile Haziran ayında Türkiye’ye gelip birlikte tatil yapacağımızı ve çok daha fazla para kazandıktan sonra ise evlenebileceğimizi söylüyordu.

    Benden yatırdığım parayı 50.000 dolara tamamlamamı istedi. Böylece benim bu uykudan uyanmamı ve gerçekleri sorgulamamı sağladı.

    Hemen şehrimdeki Emniyet Müdürlüğü’ne giderek Siber Suçlarla Mücadele birimine başvurdum. Görüştüğüm bir polise yaşananları kısa bir şekilde anlattım. Benzer bir durumu polis bir arkadaşlarının yaşadığını, yasal olarak hiçbir işlem yapamadıklarını, şikayet olayına ise takipsizlik kararı çıktığını söylediler.

    İşte o an dolandırıldığımı anladım. Utancımdan ve çaresizliğimden kimseye anlatamadım. Olivia’ya mesaj attım ve beni kandırdığını, dolandırdığını söyledim. O kadar profesyonel yaklaştı ki bu durum için bile beni suçladı.

    Tekrar güven sağlamak adına pasaportunun fotoğrafını bile gönderdi. Beni çok sevdiğini, uzak mesafe ilişkilerinde bu tür yanlış anlaşılmaların olabileceğini söyledi. Siteye yatırdığım 15 bin doları geri almak istediğimde; paranın blokede olduğunu, 35 bin dolar daha yatırmam gerektiğini, yoksa geri alamayacağımı anlattı.

    Kendisinin ve ekibinin gerekli cezayı alması için tüm yasal yollara başvuracağımı söyledim ve bir daha konuşmadım.

    10 gün içinde yaşadığım bu olayın etkisinden hala kurtulamıyorum. Nasıl böyle bir hata ettim, nasıl inandım, nasıl geleceğimi yaktım ve bu durumu aileme nasıl açıklayacağımı bilmiyorum.

    Bu dolandırıcıların daha fazla insanın canını yakmaması için lütfen toplumsal farkındalık yaratın. 


    Tinder ve cotoken oil- mineral day dolandırıcılığı


    Tinder ve cotoken oil- mineral day dolandırıcılığı




  • Bu çete tarafından dolandırılan arkadaşlar lütfen bana mesaj atsınlar.

  • Bu kızlardan herhangi birisinin numarası varsa paylaşabilir misiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni ava giderken avlanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.