Şimdi Ara

Tinnitus(kulak çınlaması) başladı. Yardımm!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar. Dün akşam yatmadan önce hafif bir kulak çınlaması başladı. Fakat yorgunluğumunda etkisiyle uyudum ve sabah saat 11 gibi kalktım. Bir müddet iyiydim fakat öğleye doğru çınlamalar iyice arttı. Sonra ses sistemiyle bir film izledim, bu sesin etkisiyle baya rahatladım. bilgisayarı kapatmamla çınlamaların başlaması bir oldu. Ve şu anda kulağımda kulaklık, sürekli radyo dinleyerek geziyorum. Pazartesi sabah ilk işim doktora gitmek olacak ama o güne kadar ne yapacağım? Bilenler cevaplarlarsa sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bdllh

    evet arkadaşlar. Dün akşam yatmadan önce hafif bir kulak çınlaması başladı. Fakat yorgunluğumunda etkisiyle uyudum ve sabah saat 11 gibi kalktım. Bir müddet iyiydim fakat öğleye doğru çınlamalar iyice arttı. Sonra ses sistemiyle bir film izledim, bu sesin etkisiyle baya rahatladım. bilgisayarı kapatmamla çınlamaların başlaması bir oldu. Ve şu anda kulağımda kulaklık, sürekli radyo dinleyerek geziyorum. Pazartesi sabah ilk işim doktora gitmek olacak ama o güne kadar ne yapacağım? Bilenler cevaplarlarsa sevinirim.

    eger kulagindaki cinlamanin sebebi gercekten tinnitussa birsey yapamazsin, alisacaksin. 4 senedir var bendede askerde roket atinca basladi.
    Allah sabir versin. insallah doktorun belki biraz faydasi dokunur diye verecegi ilaclar isini gorur.
  • bende de en az 5 senedir var ne zaman başladı hatırlamıyorum, belki sende de çok önceden başlamıştır farketmemişsindir...
    insan zamanla alışıyor umarım seninki tinnitus değildir tez zamanda iyileşirsin inşallah...
  • Öncelikle cevaplariniz için teşekkürler. Biraz önce dayanamayip acile gittim. Acildeki doktor kulağında akıntı başlamış deyip antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Pazartesiden kontrole gitmeyi ihmal etme dedi. Bakalım ne olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynoun

    bende de en az 5 senedir var ne zaman başladı hatırlamıyorum, belki sende de çok önceden başlamıştır farketmemişsindir...
    insan zamanla alışıyor umarım seninki tinnitus değildir tez zamanda iyileşirsin inşallah...

    insan alisiyor da beyni acayip yoruyor bu cinlama dostum olu balik gibi bakiyorum ben. dogru duzgun konsantre olamiyorum hicbirseye.
    bendeki cinlama isitme kaybinada sebep oluyor.

    Allah kimsenin basina vermesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.