Şimdi Ara

Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-off (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam maalesef. Acayip bir şey.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyat belli oldu:

    PS4 sürümü: 599₺
    PS5 (next-gen) sürümü: 699₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta yanlışlık var galiba. Normalde yabancı mağazada en pahalı sürüm Chaotic Great Edition ama bizde daha ucuz. Ben 639 liraya onu aldım. Season pass de dahil?


    Kaldı ki fiyatlar da ilginç. chaotic great edition ile next level edition arasında 20 dolar var. Fakat bizde o sadece 60 lira.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecologist0 -- 25 Mart 2022; 0:12:38 >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-off


    👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinayı Horizonda Aloy'u seslendiren kadın seslendiriyor. İnanılmaz bir performans :D

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tiny Tina's Wonderlands - 90 Mins of PS5 Co-op Gameplay


    Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-offPlayStation Accessyoutube
    With Tiny Tina's Wonderlands magically appearing on PS5 & PS4, the Access team are jumping in for some co-op carnage! The gang have a large arsenal of weapons, firearms and spells at their disposal - what could go wrong? Join us for the fun! VOD SQUAD UNITE! Watching this after the livestream has happened? Then you’re part of the VOD Squad! Leave us a comment with the hashtag #VODSquad and we could read out your comment in a future livestream. Thanks for joining us! PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind the scenes sneak-peaks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity Follow the team on Twitter: Ash: https://bit.ly/AshMillman Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson Alex: https://bit.ly/AlexYoung1 For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=jcs8NM_hvi4
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Maşallah her oyun day1 Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-off 

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    😎


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlükteki entrymden alıntı yapıyorum, o yüzden büyük-küçük harf hatalarını mazur görün.

    brrzerker artı spore warden harmanlı karakterimle oyunu da yan görevleri de 25 saat gibi makul bir sürede bitirdik -birkaç yan görev kalmış olabilir tabi. şimdi chaos lvl kasma ve chaos chamber olayına girdik. yani endgame in hatta asıl oyunun başladığı yere. chamber diablodaki riftler gibi ama her oda sonunda, roguelike türündeki oyunlar gibi bir modifier ya da ödül seçiyorsunuz. en son odada oyundan random bir boss geliyor, mekanında onu kesiyorsunuz. oyunun ömrünü uzatan bir detay bu. piyasadaki tüm looter shooter ve diablolike oyunları oynadım. hiçbirinde böyle etkileyici ve içine çeken bir endgame konsepti görmedim. bu oyuna en az 4 tane de eklenti geleceğini düşünüsek gelecek için umutluyum -ilk dlc 21 nisan. oyun destiny gibi live service olmadığı için elbette bir ömrü olacak ama o ömür fazlasıyla uzun olacak gibi duruyor.

    chaos lvl demişim ama değinmemişim kısaca açıklayalım. bu da diablodaki torment gibi 1 ile başlıyor maksimum 20 oluyor. arttıkça zorluk da ödüller de artıyor. ama başka oyunların aksine kendimiz kafamıza göre 10, 15 falan yapamıyoruz. bu noktada bulunduğumuz lvldan bir trial yapmamız gerekiyor ve geçersek arttırma şansımız oluyor.

    ilk haftadan 30 saatimi aldı ve şu an daha chaos lvl 7 deyim. daha bunu max yapıp alt charım graveborn + spore warden kasacağımı düşünürsek, verdiğim parayı fazlasıyla çıkaracak gibi duruyor. ana hikaye değinmedim ama b3 ten çok çok daha iyi. seri içinde bi yere koy derseniz:
    b2 > wonderlands > b3 şeklinde sıralarım. ama şunu da eklememde yarar var, endgame içeriğiyle seriyi bırakın, kendi türündeki çoğu oyunu mezara gömer tiny tina's wonderlands.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu oyunun yapım ekibinde bir Türk arkadaş var sanırım. İsmi Mert olabilir Twitter’da görmüştüm geçen gün ama hızlıca geçtim şimdi de bulamadım. Credits izleyip gören varsa atar buraya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine keyifli bir oyun yapmış Gearbox.Seriyi zaten çok severim.Bence kendine has tarzı olan benzersiz bir seri...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    bende çok beğendim hocam 50 saat civarı oynadım ana hikaye bitti tüm yan görevleri zindan kapılarını yaptım. şimdi chamber of chaos da 20lv yapıp platinliyecem oyunu. kaos odaları tam karmaşa olmuş çok keyifli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Ben Borderlands 3'e 1700 saat gömdüm:) Oyun bittikten sonra build yaratıp farm yapmak keyiflidir çok.Ama buna bu kadar vakit ayirmam herhalde.Çok oyun var bekleyen Hem PS5 hem Series X'te...Geçen oyun PS4 sonuna denk geldi.TLOU2,GOT vs PS5'ye oynarım diye almamıştım fat kasada harcamayayım diye:) Sürekli bu ve Apex Legends oynayarak geçirdim nesil sonunu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

    1700 saat iyiymiş hocam :) Aynen farm yapmak güzel devamlı en iyi parça arayışı bitmiyor 😁 ben platinliyene kadar oynayıp başka oyuna geçiyorum yoksa çok oyun birikiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiny Tina's Wonderlands'in Yeni DLC'si Coiled Captors 21 Nisan'da Çıkıyor


    Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-off


    Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, Tiny Tina's Wonderlands'in yeni ek paketi Coiled Captors'ı 21 Nisan'da yayınlayacağını duyurdu. Yeni DLC, Tiny Tina's Wonderlands Season Pass'in bir parçası olacak. Bu ek paketten sonra üç yeni içerik daha yayınlanacak.

     

    Coiled Captors genişletmesi, esrarengiz falcı Vesper'ı konu alıyor. Çok uzun zaman önce, büyük bir av yakalandı. Bu yakalanan av eski bir tanrıydı. Varlığı, güçlü bir deniz yaratığı içerisine hapsedildi ve buzlu bir dağın derinliklerine gönderildi. Onu bu tutsaklıktan kurtarma gücüne yalnızca sen sahipsin. Fakat bunu yapmak, kışı andıran çorak topraklarda, kurak harabelerde ve düşmanlarla dolu mağaralarda maceraya atılmak demek.


    Fragman videosu


    Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-offTiny Tina's Wonderlandsyoutube
    Free an old god from his fleshy prison in the Mirror of Mystery! 🦈 New loot, locales, and challenges await in Coiled Captors, Part 1 of #TinyTinasWonderlands Season Pass!!!! Each week the beast "Chums" will unlock a more powerful version of himself, along with Optional challenges to complete along the way. 👉 https://2kgam.es/TTWonderlands Embark on an epic adventure full of whimsy, wonder, and high-powered weaponry! Bullets, magic, and broadswords collide across this chaotic fantasy world brought to life by the unpredictable Tiny Tina. Roll your own multiclass hero and loot, shoot, slash, and cast your way through outlandish monsters and loot-filled dungeons on a quest to stop the tyrannical Dragon Lord. Everyone's welcome, so join the party, throw on your adventuring boots, and be Chaotic Great!
    https://www.youtube.com/watch?v=bnEthDGNOIU

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tiny_Tinas_Wonderlandsin_Yeni_DLCsi_Coiled_Captors_21_Nisanda_Cikiyor-113434.htm





  • Oyunu yeni oynamaya başladım. PC de oynuyorum ama PC konusu ölü olduğu için buraya yazayım. Borderlands oyunlarının tamamını oynadım ve bu oyun oldukça başarılı olmuş. Kendine has mizahi yapısı ile birlikte silah kullanımı ve yetenekler çok başarılı. Hazır sınıflar yerine bu sefer kendi karakterimizi oluşturup başlıyoruz. Sınıflar elbette yine mevcut ve hikayenin ilerleyişi ile birlikte sınıfa özgü olan B3 ten alışık olduğumuz companionlar ekleniyor. Silahlar biraz borderlands 3 ü andırıyor olsada büyü vari yetenekler ve başarılı vuruş hissiyatı ile birlikte yine saatlerimi alacak bir oyuna başladım. Borderlands 3 e göre özellikle hikaye açısından kat kat daha iyi bir oyun, şimdilik oyunun başındayım ve oyun sonu içeriklerine geçince tekrar bir değerlendirme yapacağım ama şu an için oyun çok güzel ilerliyor.Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-off 





  • Tiny Tina's Wonderlands - Molten Mirrors Launch Trailer | PS5 & PS4 Games


    Tiny Tina's Wonderlands [PS5 / PS4 ANA KONU] - Borderlands Spin-offPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/tiny-tinas-wonderlands/ Break into a heavily fortified prison in Vesper's third Mirror of Mystery! Deep within his mountain stronghold, Fyodor the Soul Warden lords over his horde of lost souls... and some awesome new LOOT! Molten Mirrors is OUT NOW! 🔥 Embark on an epic adventure full of whimsy, wonder, and high-powered weaponry! Bullets, magic, and broadswords collide across this chaotic fantasy world brought to life by the unpredictable Tiny Tina. Roll your own multiclass hero and loot, shoot, slash, and cast your way through outlandish monsters and loot-filled dungeons on a quest to stop the tyrannical Dragon Lord. Everyone's welcome, so join the party, throw on your adventuring boots, and be Chaotic Great! #ps5games #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=iewLXQAoXss
  • Oyunda 42 saati geride bıraktım. Bu sürenin 35 saati ana hikaye ve yan görevler, geriye kalanı ise oyun sonu içeriği olan Chaos Chamberda geçti. Oyun klasik Borderlands deneyimini bazı yenilikler ve geliştirmelerle sunuyor ve yine diyaloglar, göndermeler çok keyifli, daha önemlisi ise 2 sınıfı tek karakterde kullanabilme ve spell yani büyü yeteneklerinde sağlanmış. İki sınıfı tek karakterde kullanmak, beraberinde eklenen büyü yetenekleriyle birlikte oynanış çok eğlenceli, gunplay ise Borderlans oyunlarında her zaman iyi olmuştur bu oyundada aynı düzen devam ediyor. Farklı türde silahları büyü yetenekleriyle kombine edildiğinde ortaya oldukça eğlenceli bir oynanış çıkıyor fakat bu konuda oyunun tek eksiği ise melee silahlarında çünkü büyülere ve silahlara göre yakın dövüş silahları çok zayıf kalmış, en iyi melee silahlarını bulsam dahi hasarları çok zayıf olduğu için kullanmıyorum.


    Ana hikaye bitince açılan Chaos Chamber ise rogue lite elementleriyle Borderlandsı bir araya getiriyor. 1.seviyeden başlayıp her chaos denemesini başarıyla tamamlarsanız seviyeniz yükseliyor ve böylece oyunun en iyi itemlerini elde etmeye başlıyorsunuz. Artan her seviyede düşmanlar daha zorlaşıyor ama elde edeceğiniz gearlarında kalitesi artıyor. Bu görevlerde oyun size geçici bazı bufflar sağlıyor ve böylece zırhınızdan hasar direncine kadar tercih ettiğiniz buffı alabiliyorsunuz. Toplamda 3 can hakkı var ve görevi tamamlayamazsanız o turda elde edeceğiniz puanlarda gidiyor. Görev sonlarında ise ana oyunda karşılaştığımız bosslarla oyun sonu ve oynanan chaos seviyesine göre ölçeklenmiş zorlukta tekrar karşılaşıyoruz. Genelde bosslar yada Badass düşmanlardan legendary itemler düşüyor olsada özellikle chaotic gearlar düşmeye başlayınca artan hasar ve yeteneklerle ne kadar geliştiğinizi görebiliyorsunuz.


    Oyunu baştan sona Clawbringer- Brrzerker sınıflarıyla oluşturduğum Hammerzerker ile solo oynadım ve şu an 11.seviye chaos, 75.seviyede mythdeyim. Myth seviyesi 40.seviyeye ulaştıktan sonra açılıyor ve bu seviye sonrası elde edilen puanlar 4 dala ayrılmış myth seviyesine dönüşüyor. Burda atacayağınız puanlarla karakterinize kalıcı ek bufflar sağlıyorsunuz. Oyunu genel olarak gayet beğendim, süre olarakta epey oynanabilir bir oyun, ek paketleri oynamadım çünkü Borderlands 3 te olduğu gibi bu oyunun ek paketleride pek beğenilmiyor. Bu nedenle almayı düşünenlere standart sürüm yeterli gelecektir. Looter-shooter severlere öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Temmuz 2022; 3:0:29 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam yanlışın var borderlands 3 ün ek paketleri, oyunun kendi ana hikayesinden çok daha fazla beğenildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Borderlands hastası biri olarak en son tiny tina assault on the dragon keep'i oynadım stand alone olarak çıktı ama ne hikmetse çok sıkıldım neyseki bitirdim oyunu ama bitsin diye dua ettim kısa olmasına rağmen.


    Bu oyun ondan kaliteli mi yoksa aynı çizgide devam mı ediyor, öyleyse uzun bir süre bulaşmıyım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.