Şimdi Ara

TİP, Gökhan Zan’ın ses kayıtlarını doğrulayan uzman raporunu yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TİP, geri çektiği Hatay adayı Gökhan Zan’ın ‘montaj’ olduğunu iddia ettiği ses kayıtlarını doğrulayan uzman raporu yayınladı.


    TİP, 17 Mart gece saatlerinde yayınladığı yazılı açıklamayla Hatay adayı Gökhan Zan’ın adaylığını çektiğini duyurdu. Parti bu kararını “Gökhan Zan’ın partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar partimize ulaşmıştır” sözleriyle gerekçelendirmişti.


    Gökhan Zan ise adliyede suç duyurusu sonrası ‘kendisine montaj kayıtlarla şantaj yapıldığını ve adaylıktan çekilmesinin istendiğini’ söylemişti.


    TİP’in doğruladığını açıkladığı telefon kayıtlarına göre Gökhan Zan, Turgut Kocakaya adlı bir aracıyla AK Parti’yle adaylıktan çekilmemesi için pazarlık etti.


    Buna göre Zan, 5 milyon dolar ile seçimden sonra TRT’de veya Hatayspor’da pozisyon talep etti.


    Söz konusu görüşmeleri kayıt altına alıp Zan’a şantaj yaptığı iddia edilen Turgut Kocakaya, 23 Mart’ta ‘silahlı tehdit’ ve ‘kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme’ suçlamalarıyla tutuklanmıştı.


    Deepfake kullanılmadı


    TİP‘in adli bilişim ve siber güvenlik uzmanı Cüneyt Üre’ye hazırlattığı rapora göre iki video da konuşan kişi Gökhan Zan ve Turgut Kocakaya.


    Rapora göre kayıtlarda Zan’ın iddiasının aksine deepfake teknolojisi kullanılmadı.


    Raporda ayrıca ikilinin görüşmesinin bir deşifresi de yer aldı. Sözcü TV daha önce ikili arasında geçen konuşmanın kaydını yayınlamıştı.



    politikyol.com | yorum, analiz, haber sitesi «
    TİP, Gökhan Zan’ın ses kayıtlarını doğrulayan uzman raporunu yayınladı « PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi
    https://www.politikyol.com/tip-gokhan-zanin-ses-kayitlarini-dogrulayan-uzman-raporunu-yayinladi/







  • futbolcu olarakta çöptü karakter olarakta öyle..

  • Keşke TARAFSIZ BİR KURULUŞA kontrol ettirselermiş !


    TİP'in kendi uzmanının raporu taraflı mı tarafsız mı insanlar ne bilecek. :)



    Gökhan Zan bu konuşmalar kırpılmış arka arkaya alakasız motajlanmış ve bazı cümleler araya deepfake yapılmış diyor. Oda Mahkemeye verdi bakalım mahkemeden ne sonuç çıkacak.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Yapay zeka yaptıysa ayırt edilemez…

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Artık bilemiyorum ayırt edilir mi edilemez mi. Ama hiç yoktan HTS kayıtlarına bakılır.


    Telefonda sözde AKP'nin adamı olan kişi AKP genel merkezindeyim gizli konuşuyom yok şuan tuvaletten aradım gibi laflar ediyor. HTS kaydından o gün oraya gitmiş mi çok RAHAT ANLAŞILABİLİR. Veya o kişi kimlerle aynı yerden sinyal almış vermiş hepsi çıkar ortaya.


    Zaten olayın saçmalıyı aday olmuş birisi resmi olarak kesin sonuçlar ortaya çıkmış pusulalar bile basılmış oradan çekilme ihtimali yokken neden çekilmesin diye PARA VERİLSİN :D Akla mantığa aykırı zaten bu iş.


    Ve Ahmet Şık ne diyor açıklamasında bu görüntüleri bana Lütfü Savaş'a yakın olduğunu düşündüğüm isimler getirdi diyor :) Olaya bak sen TİP'i mi düşünüyor CHP yönetimi :D Değişik değişik işler.


    Zaten telefonda 3 milyon TL isteniyor sözde. 3 milyon TL mi kaldı abi yok 3 milyon az 5 milyon olsun flan deniyor. O paralara 1 ev alamazsın lüxs bir araba zor alacan neredeyse. Veya TİP'ten aday olmuş birini TRT'ye spor yorumcusu mu yaparlar akıl var mantık var adamı taşlarlar öyle bir şey olsa. Her söylem kendi başına saçmalık.





  • Tip adayının çekilmesi karşılığında Chp - Dem ikilisiyle mi anlaşacaktı da adama çekilmemesi için para teklif etti Akp? Geçen ay Gökhan'ın aday olmaması için Lütfü'nün girişimlerinin olduğu iddia edilmişti çünkü.

  • Kadıköystore kullanıcısına yanıt
    parası bitmiş işte, para için herşeyi yapanların ülkesinde Gökhan Zan: "ben de o çıkarcılardan biri olabilirim" dedi ama zekası el vermedi. güzel kullandılar kekoyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.