Şimdi Ara

tıp için hazırlanacak boğaziçili vardı, bi bakabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • O zamandan beri tek tük konulara bakıyorum. Matematik ve tyt altyapım iyi ama o zamanki netlerimde değil tyt 100 üstü yaparken 80 civarı şu an. Matematikten de tekrar + soru çözümü yaparım, 1 sb gidebilir diye düşündüm.

    Konular çıkarıldı ve sınav 2-3 hafta ertelenebilir gibi duruyorken bu sene denesem mi diye düşünüyorum. Boğaziçi hibrit yapacak istersem evden takip edebilirim (derslere girmem, bu dönem de sınavlardan 2 gün önce çalışıyordum öyle yaparım) Ama ne kadar çok şeyi kısa zamanda halletmem gerektiğini düşündükçe stres seviyem çok artıyor. Ayt fende öğrenmem gereken çok konı var. Anlamakta sıkıntı yaşamıyorum ama kendimden beklentim de yüksek ister istemez. Bu beklentiyi karşılamayı geçtim yaklaşabilir miyim bile bilmiyorum bu kısa zamanda. Bu dönem boğaziçine dönüp mental açıdsn kendimi toparlayıp seneye daha rahat bi zamana yayarak hazırlanabilirim, yaşıtlarımdan 3 yaş geride olacağım ama. Aşırı rekabetçi bir lise ortamım vardı, sayısalda 5k ea da 1k yapmadıysan yüzüne bakmazdı hocalar sınavdan sonra. Mezuna kalmak dünyanın en kötü olayı gibi yansıtılırdı. Bunlardan da etkileniyorum muhtemelen, ne de olsa yetiştiğim ortam.

    Tam karar verebilmiş değilim. Buraya yazmak istedim. Foruma gelip konuşmak güzel, herkesin farklı bi yolla olduğu yerlere geldiğini görüyorum. Fikir verenlere de ayrıca teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.