Şimdi Ara

Tıp okuyanlar bakabilirmi ? Önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,

    Aranızda halen tıp okuyanların yardımına ihtiyacım var.Lys tercihim Ankara Tıp olacak.Malum aylarca ders çalıştıktan sonra kendimi birden boşlukta hissettim. 1.sınıfa hazırlık yapmak için tavsiye edeceğiniz kitap yada kitapları alarak şimdiden zorlu eğitimlere hem hazırlanmak hemde boş zamanımı değerlendirmek istiyorum.Bana hangi kitapları tavsiye edersiniz ? İlgi gösterip cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkür ederim.



  • tus anotomi soru bankası kardeşim
  • Şimdiden böyle bir hevesinin olması doğal ve güzel bir şey ama çok boş bir iş olur.Okuldaki sınavların için soyliyim hocaların notlarından çalışılması gerekir biraz kitaba basvurunca şu var mıydı bu çıkar mı acaba diyip iyice b*ka sarıyor iş ama tabiki bu söylediğim okuldaki sınavlar icin,onun dışında bazı kült olmus kitaplar var Lippincott Biyokimya, Guyton fizyoloji gibi bunları ileride mutlaka alırsın ama şu an hafiften bakman bile saçma çünkü atıyorum biyokimyada 1 de ne görülüyor 3te ne görülüyor bilmiyorsun yada fizyonun birde hangi kısımlarını alicaksin bu hep sıkıntı seni erkenden sogutabilir.Sana tavsiyem bunlar yerine otur İngilizce çalış he neden ne alaka dersen mesela bazı hocalarla arani iyi tutabilirsen beraber bir proje bir araştırma yapmak istersin ileride ki yaparsan sana çok büyük bir artı,bu durumda hocanın sorduğu ilk soru İngilizcen nasıldır çünkü araştırma yapacaksak yurt dışındaki kaynaklardan da yararlanıcaz bazı kısımları İngilizce hazırlıcaz vs. hep karşına çıkıyor



    Sonuç olarak ya dinlen zor bir sene geçirdin seneye de zorlanacağın zamanlar olacak yada dil kurslarına gidip yada başka yollarla dilini geliştir,şimdilik yapacağın en güzel iş bu olur.Tebrikler bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akıl akıldan üstündür teşekkür ederim.
  • Sıralaman hayırlı olsun öncelikle. Fakülteye başlamadan önce böyle bir isteğinin olması güzel ancak çok ama çok gereksiz. Hayatının en yoğun senelerini geçireceksin zaten. Son yaz tatilinin keyfini çıkar. Emin ol şu anda çalıştığın ders hiçbir işine yaramayacak. Normal ders döneminde bile bir komitede öğrendiğin bilgilerin çoğunu ertesi komitede unutuyorsun zaten.

    Ayrıca başka bir önerim ise Ankara Tıp yazmaman olur. Eğitimi çok ağır çok pişman olursun ileride. Gazi Tıp daha rahattır ve TUS başarısı da yüksektir.
  • Nöroanatomiden başla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.