Şimdi Ara

Tıp Seçmeyi Düşünenlere [2013-2014] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brkfba7171

    Hocam ben seneye sinava giricemde ben biyolojiyi severim arastirma yeni bilgi ogrenme gibi..yani kisacasi cevre etkisi biyoloji sevmemle tıp sececem nasipse..sorum şu hani okurken elbet zor olur ancak çalışma hayati nasil doktorlarin ? Tatil durumlari falan..hani 6 sene okuruzda onemli olan 30-40 sene calisacagimiz zamansa..yani gunde kac saat calisio doktorlar ondan bilgi verseniz ? O kadar denildigi kadar hayati dogru duzgun yasayamiyormu doktorlar ?

    Bunları bende merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolojiyi çok severim lakin tıp alışamamaktan korkuyorum. Ezber olması ağır olması etkilemez fakat o kan olsun organ olsun onlara alışamamaktan korkuyorum. Sizce alışabilir miyim? Sizin çevrenizde böyle kişiler var mıydı?bu çekincelerimden dolayı Radyoloji fizik tedavi gibi bölümlerde uzmanlaşırsın diyor ailem sizce dediklerinde haklılar mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

    Biyolojiyi çok severim lakin tıp alışamamaktan korkuyorum. Ezber olması ağır olması etkilemez fakat o kan olsun organ olsun onlara alışamamaktan korkuyorum. Sizce alışabilir miyim? Sizin çevrenizde böyle kişiler var mıydı?bu çekincelerimden dolayı Radyoloji fizik tedavi gibi bölümlerde uzmanlaşırsın diyor ailem sizce dediklerinde haklılar mı?

    Arkadaşımın dayısı da kan görünce falan bayılıyormuş şu an cerrah hemde prof :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xlood X kullanıcısına yanıt
    Yok hocam biyoloji en sevdiğim ders, garanti meslek de gelecek kaygısı, ikisini de taşıyan en iyi meslek doktorluk, o yüzden diyorum.
    Ben ne iş olsa yapabilecek biriyim (doğa bilimleri olmak şartıyla) o yüzden sağlık yelpazem biraz geniş, kendimi yanlış açıkladıysam affola.

    "Sıkıntıdan enstrüman öğrenmeye çalışıyorum açıkçası" kaç kere konser vermiş insanım be hocam, çok korktum hobimi bırakmak zorunda kalacağım diye.
    İlginiz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim
  • İnciraltı Yurdu nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.