Şimdi Ara

Tipo Sx, Rover ile ilgili Bir Kaç Soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Sizlere bi kaç sorum olucak.

    1) Bende 98 model Tipo Sx var. 120.000 km de. Araç lpgli. Malum yaz şartlarında klimasız çekilmiyo. bu araca Klima taktırmaya kalkıştığımızda sizce ortalama maliyet ne kadar olur ?. araç Karbüratörlü. Hem lpg hemde klima araçta çekişi çok büyük oranda düşürürmü.

    2) Rover 216i, 200 veya 204 almayı düşünüyorum. Fakat dışarıdan pekte iyi yorumlar almadım rover hakkında. Yedek parçası çok zor bulunur, elinde kalır araba die. Bana rover konunsda biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ne zamandır gözümde :)



  • 2 sorunun da topiği açılmadı diye hatırlıyorum ama konuşuldu.cevap gelse de gelmese de arattırırsan bulabilirsin..
  • Klima işine hiç girme derim..

    Hem maliyeti yüksek olur. Hemde aracın çekişini düşürür.. Birde yakıt sarfiyatın yükselir.. Aç camları serinle yaw, güneşin altında bırakma..

    Yanlız söylemeden geçemiyeceğim, Klimanında zevkini hiçbir şey vermiyor yaw.. Cabrio bile olsa yok kardeşim Ih ıhh.. İllaki klima olacak..
  • öyle bişey yapıcaklarını sanamam bizde 98 model marea vardı servisde klima taktırmak istedik verimli olmıycağı için takmıyoruz filan demişlerdi.
  • Bizde 97 model Klimalı Tipo SX var. Zamanında LPG taktıracaktık, taktıracağımız yer lpg'li olunca klimadan verim alamazsınız demişti ki bence de doğru, şimdi bile klimayı açınca ciddi anlamda etkileniyor araba.

    Sana tavsiyem taktırmakla uğraşma, klimalı bir araba almaya çalış.
  • Tiopların İtalyan tasarımlarında klima zaten yok (action lar hariç) .Dolayısyla tadır.Ama bu işi yi bilen birine yaptır.Bende 99 model lpg li kimalı bir tipo kullandım. Klima tabiki motoru etkiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.