Şimdi Ara

Tire, Salihli, Turgutlu, Akhisar sakinleri Yardım Lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu dışı bölümüne de açtım ama inanılmaz büyük hızda, çok gayri cddi konular arasında kaynadı, gitti, o yüzden özür dileyerek bir de buraya açıyorum konuyu;

    Arkadaşlar merhaba,
    Forum ailesinin genişliğinden yararlanarak bilgi toplamak istedim; aranızda başlıktaki ilçelerimizden birinde yaşayan bilen arkadaş varsa, biz bu ilçelerden 1 yada 2 sine, tatlıcı yada cafe konseptli bir franchise almak istiyoruz. (özellikle tatlıcı)
    Gidip bu ilçeleri tek tek gezeceğiz de, emlakçılardan yardım da isteyeceğiz ancak bilen arkadaşlardan, "şu cadde üzerinde olsun, şu AVM açıldı orda olsun" gibi tavsiye verebilecekler varsa, en azından nereye bakacağımız biliriz. (örneğin Salihli Festiva Outlet AVM varmı, ilgi gördü mü ? Yoksa merkezde başka bir noktayı mı hedeflesek ? vs gibi)
    Tabi bu ilçeleri bilenlerden ayrıca tatlı-cafe konseptinin gidip gitmeyeceği ile ilgili yorumları varsa onu da alabilirim.
    Şimdiden teşekkürler..







  • Akhisarlıyım doğma büyüme. Sana bir yer önereceğim bana özel mesaj ile ulaş kafana yatarsa bir bakarsın.
    Ama dediğim yere tatlıcı gitmez herhalde neyse sen bana ulaş yardımcı olayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 13 Kasım 2012; 17:45:34 >
  • Akhisar'da merkez çevresine özellikle de Tahirün caddesi ve alt üst caddelerine açarsanız dükkanı gayet iyi iş yapabilirsiniz.Eğer Akhisar'da dükkan açmaya karar verirseniz babam yardımcı olabilir
  • turgutluda oturuyorum. turgutluda yeterince tatlıcı,cafe,fırın var. iş yapmaz ama bi burger king,mc açılırsa izdaham olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deo4531 -- 13 Kasım 2012; 17:47:54 >
  • Peki ark.lar bende bir kaç sene yazları Akhisar'da çalıştım; orada, Tahir Ün cd.de sanki Garanti bankasına doğru bir Hasan Usta yada Özsüt mü ne birşey vardı ama şimdi kapanmış sanırım, yanlış mı hatırlıyorum ?
  • Hocam turgutlu'da oturuyorum.Burada Kahve diyarı,vanilla ve orta park kafeler çok yoğun oluyor.Yeteri kadar kafe var.Turgutlu kafe açılması bakımından zengin bir yer değil.
  • tire suan eskı futbo lsahası var ortası gol yapılarak cok guzel paralar kaldırabılrısın !!!
  • aradan çok zaman geçmiş ama tesadüfen gördüm. hala böyle bir düşünceniz var mı? varsa tire'de tam istediğiniz gibi bir fırsat var. ilgilenirseniz görüşelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.