Şimdi Ara

Titanfall mu DayZ Standalone mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu 2 oyun arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fotoğraf makinesi mi buzdolabı mı alayım karar veremedim yardımcı olur musunuz?

    Sorun buna benziyor.
  • Hangi tarzı daha cok sevdiğine bağlı , eğer seninle birlikte bir arkadasın varsa DayZ yok hocam tek takılam diyorsan titanfall

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arma 3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanfall iyidir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok alakasız iki oyunu kıyaslamak mantîksız. Ben bf2 den beri bf serisini oynarım. Ancak dice ve ea işbirligi cod a rakip olucaz diye son iki oyunda basamak basamak güzelim oyunu rezalete cevirip icinide ise yaramaz bir oyuncu kitlesi ile doldurduktan sonra nefeslenmek icin dayz ye basladım. Bi müddet güzel idare etti ancak oyunun daha alpha aşamasında olması ve önemli bugların ısrarla giderilmemesi arkadaş tavsiyesi ile beni arma 3 e itti. Yaklaşık 2 aydır arma 3 ve modları(wasteland , altis life, king of hill, breaking point) sayesinde ne bf4 ü nede dayz yi arıyorum. Ayrıca donanım haberde göremediginiz oyunda karşîlaştıgınızda bu oyunu oynayan bu kadar turk varmıymış dedirtecek kadar cok ve kaliteli bir oyuncu kitleside cabası.


    Başa dönecek olursak senin tercihin tamamen keyif alacagın oyun ile ilgili olmalı. Burda biz ne dersek diyelim bunlar bizim tercihimiz olur. Sende buradaki kitleyi dinleyerek yaptıgın tercihte pisman olabilirsin. Tavsiyem almayı düsündügün oyunların twitch de yayınını yapan bir sürü insan var. Onları izleyerek hangi oyunun senin zevkine daha ugun olduguna karar verebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.