Şimdi Ara

Titanyum tasarımlı Samsung Galaxy S24 Ultra tanıtıldı! En iyi Android telefon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
6.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • darkhair kullanıcısına yanıt

    Eski serilerede 4 yıl verdi veriyor şu anda yani o 2 yıl muhabbeti geceli çok oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung malzeme kalitesi ile anca reklamlarda iş yapar Reelde ne huawei'nin ne oppo'nun malzeme kalitesinin yakınına bile yaklaşamıyor iPhone'u söylemeye bile gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2024 Poco X6 Pro gibi orta seviye bir cihaza LPDDR5X 12 GB ram koymuşken Apple iPhone 15 Pro ve Pro Max 2023te bile 8 GB Rame çıkmışken S24 Ultranın 12 GB ramde kalması başlı başına bir fiyasko. 12 GB Yetiyor diyenin ağzına kürekle vururum. Android=RAM canavarı. Şimdi yetse seneye yetmez seneye yetse bir sonraki sene kesinlikle yetmez. En az 16 GB ram ile gelmeliydi. Hiç olmadı S23 Ultradaki gibi 256 GB lık baz model 12 GB, 256 GB üstüne 16 GB Ramli olmalıydı. Kayda değer tek iyileştirme ara modelde S24+ 12 GB ve UFS 4.0 la geliyor. Fiyatı da düz S24 e yakın. S24 te ise UFS 3.1 ve daha düşük çözünürlüklü ekran var. S23 ün sadece 128 inde UFS 3.1 vardı. 256sında UFS 4.0 vardı. S24 te hepsinde UFS 3.1. Wtf? Bu Samsung ne yapmak nereye varmak istemektedir? S24+ ile 256 lık S24 ile arasında 4.000 TL fark var. Daha büyük ve daha iyi ekran daha büyük batarya ve UFS 4.0 la geliyor bunlar aradaki farka fazlasıyla değiyor zaten. Benim gözümde S24 boşa çıkmış bir telefon S24 Ultrada daha makul fiyata gelmezse o da öyle. En alınabilir olanı S24+ fakat onda da Exynos var.

    Exynos istediği kadar yenilenmiş iyileştirilmiş olsun Exynos Exynostur. Asla Snapdragon kadar iyi olamaz Apple’a işlemcilerine yaklaşamaz. Yani S24+ makul fiyatına rağmen yine de tereddütsüz alınacak bir telefon değil. Çünkü onu alacağıma yurtdışı iphone 15 PM alırım. İlla Samsung alacaksam yakın fiyata S23 Ultra 12/512 alırım daha iyi. Uzun vadede Snapdragon 8 Gen 2 Exynos 2400 den daha iyi olur. S24+ plus hariç fiyatların makul mantıklı hiçbir tarafı yok. 512 lik S24 Ultra fiyatına bir tane 256 lık yurtdışı 15 PM alırım ekime kadar kapanmadan kullanırım. Kalan parayla Apple hissesi alırım Eylülde iPhone 16 lar çıktığında hisseyi satıp 16 PM alırım en kötü 16 Pro gelir. 8 ayda bir döndüre çevire kullanırım. 1 yıl sonra 2 yıl sonra sattığımda kullanılmamış kapalı kutu S24+ tan bile daha çok para edeceğine eminim. Özetle S24=S23 Neo veya S23 2024 Edition diyebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 19 Ocak 2024; 7:40:9 >




  • sleepingawake kullanıcısına yanıt

    katılıyorum. nas ekonomisi ülkeyi perişan etmiştir. şu an sövemiyorum ama zamanı gelince çok fena söveceğim.

  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara çıkar? Bir de Server kayıtla sorunsuz kullanılıyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt

    Android icin 7 yil, guvenlik guncellemesi icin 8 yil destek sozu verildi. Ama ben guncellestirme seven biri degilim, keske android 10 olsa, bunu alirsam android 14 olarak sabitlerim, tek bir guncelleme kurmam.



  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Oooo fanboyy :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı bir yorum. Satamıyor abicim satamıyor. Anca takasda falan. İkinci elde direk ölüyor telefon. Asam apple alıyor, 3 5 ay sonra aldığının üstüne rahat satıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni çöp bu arada eskiyi getir yenisini götürde cihaz kendi markasını dip fiyatının altından alıyor millet uğraşmamak için eskiyi getir yenisini götür yapıyor iphone cihazlara bile daha yüksek rakamlar çıkarıyor  

  • Fiyatları bak yaaa .... Piyasa sabit kalması kaydıyla maaşım 2 katına çıksa bile bu fiyatlara telefon almaya çekinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bine aldığım s10+ ile davam bu paralar verilmez telefona verini akıl tutulması veya 300 bin+ aylık geliri vardır

  • Telefonu alıyorsunuz, instrsam veya pugb oynarken ısınınca, ekran piksel yanıklari oluşuyor. Sanki arka plan teması gibi ekranda artık pugb veya instrsm logosu izi kalıyor. Samsung götürüyorsunuz ve servis ,3. Parti yazılım yukleneiginiz için ekran değişimi malesef yapamıyoruz garanti dışı diyor :)

    Bunu göz önünde bulundurun....

    Şarj aleti veya kablosu bozuluyor, telefonunuza format atmamız lazım diyorlar, içindeki tüm verileri yedekleyiniz diyorlar

    Bunu da düşünün;)

    Samsung güzeldir, lakin Türkiye servis ayağı vizyonsuzlarla isguzarla dolu.... Muhtemelen Samsung da vizyonsuz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.K.P li adminler nas ekonomisi sebebiyle fiyatı artti dedim diye en beğenilenlere giren postumu silmiş. Olm siz oy verdiniz, siz ekonomiyi bu hale getirdiniz, kendi pisliğinizi yüzünüze vurmak zorunuza mi gidiyor.
    Biri telefon fiyatı artti demiş, ben de fiyatın niye arttığı yazdim, silmisler hemen. Olm adminler, hadi bunu sildiniz, sırat köprüsünden geçerken insanlarin hakkini yediğinizi nasıl sileceksiniz? %100 ötv ödetiyorsunuz bu halka hala neyi savunuyorsunuz utanmadan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    eski telefonu ne yapıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşüm kapsamında işlemler.

    Mesela Lg den örnek vereyim. Gittiniz tv aldınız. Bir süre sonra bu ğlkedeki desteği vs bitti. Uzun zaman geçti. 3. Düna ğlkelerine satılabilecek şekilde tekrar revize edilip, o bölgelere gönderilir. Kısacası şişedeki son damlaya kadar sağarlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • osmanerol kullanıcısına yanıt

    Yok daha neler paran yok yada pintilik başka bir şey değil çerez parası bana göre




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 20 Ocak 2024; 20:0:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 YIL GÜVENLİK VE ANDROİD GÜNCELLMESİ ALACAK S24 SERİERİ


    Ama yapay zeka ve Google Asistanları kullanımı 2 yıl için Free olacağı ( Şu an TR dili yok ama yıl ortasında güncelleme ile bir önceki S serileri ve z serilerine geleceği birde TR dili ekleneceği ) ve sonrası için Samsung firması ile Google el sıkışır mı yada kullanıcılar bu özelliklere paramı ödeyerek devam ettirir bilinmiyor şimdilik.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.