Şimdi Ara

Titreme ve Kavga (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
47.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • elinde açılı vaziyette bursa olan birinin üzerine bacaklarım titreye titreye gittiğimi bilirim yeter ki delireceğin bir şey yapsın biri

    *bu olay olduğunda 16 yaşındaydım gasp etmeye çalıştı onun bunun øğlu... ileride kendimi kötü hissedeceğim hiç bir şeye eyvallahım olmaz olamaz direnmeseydim parayı verseydim ömür boyu etkisinden kurtulamazdım yediremezdim neyse Allah kimseyi bunlarla imtihan etmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brakisefal*

    Ben açıkçası ne yalan söyleyim o süt çocuğu kavgaları olur ya yere düşürürsün ama yumruk falan yoktur, yaptıklarımın 4'te 3'ünde yenildim. O kadar güçlü değilim ama yani şamar oğlanı da değilim, kavgayla işim olmaz pek yukarıda anlattığım dışında kavgaya girdiğimi hatırlamam girdiysem de ya adam korkudan gelmemiştir ya da ben tırsmışımdır.
    Bir keresinde bir çocuk İngilizce dersinde artisleniyordu bana. Vurdu ben de patlattım ona, sonra "gel lan çıkışa" dedi. Ben de "tamam lan kaçanın..." dedim. Sonra çıkış oldu sınıfça gittik kavga yapıcağımız alana. Adam orda duruyor ben girdim sahanın içine adam yukarıda bekliyor. Gelsene diyorum gelmiyor. Şınav çekmiştim orda artislik olsun diye.

    Ahahahaha:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.respect

    Ezikliğin bir numunesidir bu titremeler. Annen yada babandan çok dayak yemişsin. Ben direk sofra başına çağrılmış gibi dalıyorum hiç titreme bilmem. Sadece soğukta titrerim o kadar.

    Aman kaçın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.