Şimdi Ara

tivibu ev iptv en iyi cihaz hangisi? motorola vestel airties?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeniyil kampanyasindan ttnet ve tivibu 59tlye satil aldim. Vestel iptv 7615modelini kurdular. Bu cihazi kullananlar memnun mu? Arada arayuzunde problem varmis gibi takilmalar yasiyorum ve can skiyor. Her saat basi da 10snlik gecikme donma yasiyorum. Ayrica cihazi her acmammda full hd ye gecmek icin cihaz ayarlarindan full hd yi ayarlamam gerekiyor. En stabil cihaz hangisidir? Degisimini yapana kadar ariza kaydi biraktiracam tivibuya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadasim bende ayni kampanya izerinden müracaat ettim bugun 10 gun oldu ne adsl ne tivibu kurmaya gelen var.sizin kurulum kac gunde yapildi acaba???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 6 Şubat 2016; 13:16:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basvurdum 1 gun sonra interneti 2 gun sonra tivibuyu kurdular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursadakilerin bana garezi var demekki :-) adsl 8 mb aldiniz sanırım sizde.tivibu icin bağlantı hızı yeterli oluyormu?bu arada bu paket hd yi kapsamıyor bildiğim kadarı ile...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum. Kullananlar yorum yapsınlar lütfen. Bende modem yok. Sanırım +7 lira modem ücreti alacaklarmis. Bir de ilk 12 ay 2.5 lira. 24 mbit li olanını düşünüyorum. Donma takilma olmaz inşallah. Bir de +5 lira iptv hd için aliyorlarmis. Memnunmusunuz???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 5tl ekstrasi var hdnin. Ben genel olarak memnunum iyiki almisim diyorum. Tek sorun yukarda saydiklarim. Dogru cihazi bulsam kasacam degistirmek icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umba

    Ben de bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum. Kullananlar yorum yapsınlar lütfen. Bende modem yok. Sanırım +7 lira modem ücreti alacaklarmis. Bir de ilk 12 ay 2.5 lira. 24 mbit li olanını düşünüyorum. Donma takilma olmaz inşallah. Bir de +5 lira iptv hd için aliyorlarmis. Memnunmusunuz???

    Bana soylenen tivibu aboneligine de uye olunursa modemi ucretsiz verecekleri seklinde idi.bana soylenen7 tl modeme vereceğine 9 tl tivibu hizmetine verirsin...bugun interneti getirdiler tivbu ekibi gelince anliyacagiz artuk öylemi degilmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin orasında bir saçmalık var evet. Tivibu ile birlikte alınca doğrudur hediye modem veriyorlar ancak ADSL!. Lakin bizim altyapı fiber olduğu için ekstra 7 tl vermek zorunda kaldım. Tivibu ile de adsl modemi getirdiler. Şuan evde 2 tane modem var biri boşta :) Saçmalık başka birşey değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihKOC

    işin orasında bir saçmalık var evet. Tivibu ile birlikte alınca doğrudur hediye modem veriyorlar ancak ADSL!. Lakin bizim altyapı fiber olduğu için ekstra 7 tl vermek zorunda kaldım. Tivibu ile de adsl modemi getirdiler. Şuan evde 2 tane modem var biri boşta :) Saçmalık başka birşey değil...

    Hakikatten saçmaymış.benim fiber olmadigi icin adsl olarak aldim ama bu hizla tivi bu ne kadar faydali olacak goorucez kurarlarsa yarın.sizin vestel kutu idi sanirim memnun degilsin anladigim kadaru ile.degisim talebinde bulundunuz mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talepte bulundum. Aynısı var abi farklı kutu yok bizde dediler. O zaman boşuna gelmeyin dedim ve tekrar arıza kaydı açtım. Haftalık olarak yeni hobim :)
  • en iyi hızlı ve sorunsuz kutu arris tir arkadaşlar kullanıyorum sıfır sıkıntı donma vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Pırasa

    en iyi hızlı ve sorunsuz kutu arris tir arkadaşlar kullanıyorum sıfır sıkıntı donma vs.

    Şansınıza bu cihazmi geldi.degisim talebinde mi bulundunuz acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞANSA GELDİ BİLGİM BİLE YOKTU KONUYLA İLGİLİ AÇIKÇASI :) SONRADAN ARAŞTIRDIM DİĞER TÜM CİHAZLARDA SIKINTI ÇIKIYORMUŞ.
  • arris modelinin kanal geçişlerinde biraz daha hızlı oldugunu soyleyebilirim.
    (airties'i deneyemedim) vestel 7615 kanal gecis hızları arrisin bi tık altında sanırım
    her iki modelinde goruntu ve ses kaliteleri birbirine yakın
    arris:motorola cip kullanıyor 512mb ddr3 ram belirtilmiş kataloğunda anakartını gormedim görüntü çıkışı:1080p.
    vestel:broadcom cip kullanıyor 2gb ddr3 lp ram var (1080i)cıkış veriyor yani ful hd değil sadece hd.!
    vestel cihazın donanım yonunden daha guncel oldugunu belirteyim.
    arris;yazılım yonunden daha oturmus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klazsty -- 10 Şubat 2016; 17:40:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihKOC

    Yeniyil kampanyasindan ttnet ve tivibu 59tlye satil aldim. Vestel iptv 7615modelini kurdular. Bu cihazi kullananlar memnun mu? Arada arayuzunde problem varmis gibi takilmalar yasiyorum ve can skiyor. Her saat basi da 10snlik gecikme donma yasiyorum. Ayrica cihazi her acmammda full hd ye gecmek icin cihaz ayarlarindan full hd yi ayarlamam gerekiyor. En stabil cihaz hangisidir? Degisimini yapana kadar ariza kaydi biraktiracam tivibuya.

    Bugun benim vestel cihazida kurdular.su an bir sorun yok gibi zaten sadece uydudaki kanallar var cokda izlemedim.1 haziran a kadar hediye edilen belgesel ve sinema paketleri bi sure sonra acilir dediler ama halen kapali.sizin.nekadar sürmüştü hediye paketindeki belgesel,sinema kamallarinin acilmasi acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün sonra açılmıştı
  • tivibu ev giriş paketi 9 TL diyor ama güvenemiyorum. Kurulum için ücretsiz modem vermiyorlarsa +7 TL fazladan vermek saçmalık. Zaten internet için vdsl2 destekli modeme taksit ödetiyorlar. Bir de tivibu için hiç veremem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    tivibu ev giriş paketi 9 TL diyor ama güvenemiyorum. Kurulum için ücretsiz modem vermiyorlarsa +7 TL fazladan vermek saçmalık. Zaten internet için vdsl2 destekli modeme taksit ödetiyorlar. Bir de tivibu için hiç veremem.



    Benim baglantim standart 8 mb kadar olan adsl.tivibu ya üye olunca modem o fiyat (9tl)icerisinde geldi arkadasim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arris artık bulunmuyormuş arkadaşlar. 6 aydır gelmiyor dedi servis
  • bugün airties olan cihazı iade ettim sıfır vestel getirdiler.bakalım nasıl olacak.daha test edemedim.ama air ties gerçekten cinnet geçirtiyordu.2gb ramli falan yazmış yukardaki bi arkadaş.umarım sorunsuz çalışır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.