Şimdi Ara

Tivibu Go - Iphone - airplay sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Turktelekom prime'dan Tivibu Go Süper Paket aldım. Ama bilgisayardan seyredemiyorum.
    Chrome silverlight'ı desteklemediği için Tivibu'yu çalıştırmıyo. Internet Explorer da malesef Mac de çalışmıyor. Safari uygunmuş. Safari'yle, giriyorum, kanalları izlemeye kadar geliyorum. Ama kanal izleme sırasında HATA ibaresi aloyorum ve siyah ekran dışında hiçbirşey görüntülenemiyor.
    Denemelere devam ettim. Iphone uygulaması ile izleyebiliyorum. Ama Iphone'un küçücük ekranı TV seyretmek için yeterli olmuyor. Bunu da AirPlay ile Iphone'un ekranını tv'ye aktarmakla çözerim diye düşündüm. Ama AirPlay açar açmaz uygulama siyah ekranda kalıyor. Görüntüyü durduruyor. Bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilecek. Yoksa Tivibu Go aslında kullanılamaz bir sistem mi? Televizyon seyretmek için yeterli değil mi?



  • Maalesef Tivibu'nun yapacağı iş bu kadar. Adamlardan profesyonellik beklemeyeceksin. Ben de mac kullanıyorum ve hala hata alıyorum. Kaç gün geçti hiçbir kanalı göstermiyor. Umarım yakın zamanda düzeltirler
  • Çok enteresan, sene olmuş 2017 adamlar hala mac uyumlu değiller. Böyle birşey olabilir mi? Utanmasalar adamlar sadece windows tabanında çalışıyoruz diyecekler. Zaten neredeyse diyorlar da. IE explorer dışında çalışamıyor...
  • Tivibu kadar vasat bir platform yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, sonradan keşfettim ki tivibu aslında BİLEREK ve İSTEYEREK ekran aktarması yaptığım için kilitliyormuş. Yani ekranı herhangi bir tv ye ya da başka bir ekrana aktardığım için sorun yaşıyormuşum. SAdece bilgisayardan izleyebiliyorum. Ama iphone üzerinden kabloyla, samsung tab üzerinden kabloyla, mac üzerinden apple TV ile denedim. Hiçbirşekilde aktarmaya izin vermiyor. Hatta, platformlardan herbirinde farklı farklı kanalları var. Enteresan bir platform cidden şu tivibu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.