Şimdi Ara

Tivibu İptal Ettirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
86.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FLASH gelişme Tivibu 3.99 tl olmuş aradım iptal ettirdim. haberiniz ola. artık 1 tl değil. izlemediğim ürüne para vermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @KlavYE@

    FLASH gelişme Tivibu 3.99 tl olmuş aradım iptal ettirdim. haberiniz ola. artık 1 tl değil. izlemediğim ürüne para vermem.

    evet yaklaşık 1.5 ay önce açıklandı yeni fiyat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themarcos

    Geçen hafta hiç bir belgeye imza atmadan internet üzerinden üye olarak Tivibu üyeliğini gerçekleştirdim. Ancak Tivibu’dan memnun kalmadım. Çünkü sürekli olarak bilgisayarımı donduruyor. İşlem yapamıyor. Neyse önce sitesine girip Tivibu üyelik iptali var mı diye baktım. Üyelik iptali yoktu.
    Müşteri hizmetlerini arayıp "tivibu üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum" dedim. Bana; "bağlı bulunduğunuz Telekom Müdürlüğüne yazılı dilekçe vermeniz gerekir" dediler. "Nasıl yani, üye yaparken neden dilekçe istemiyorsunuz da insanı müdürlüklere kadar yoruyorsunuz " desem de nafile. Müşteri temsilcileri illa gidip müdürlükten iptal etmeniz gerekir diyor.
    Üye yaparken belge istemeyen Ttnet, niçin üyelikleri iptal ettirmemek için yıldırma politikası uyguluyorlar. Bu sorunuma derhal çözüm bulunmasını talep ediyorum.”

    Ben de bu konu üzerine odaklandım. Hat sahibi 95 yaşında kadın. Bundan 7-9 sene önce gidip üye olmuşuz binbir zorlukla. Hatta hat sahibi anlayamdığı için telefondaki konuşmaları kampanyalara bile giremiyorum. Bedavadan üyelik veriyorlar. Sonra para ile 1tl yapıyorlar neyse. Daha sonra zam. Sonra dilekçe ver.
    Yarın öbürgün öteki hediye paketler yok wifi yok oyun 10ar tl yaparlarsa ne halt yiyeceğiz? Onları da iptal ettirmek için Ankara Genel Müdürlüğe çağırmasınlar?




  • klasik ölme eşşeğim ölme politikası uyguluyorlar. Mal satarken bi alo ile yada bir tık ile işlem tamam. İptal dedinmi prosedürler çıkıyor bir anda.
  • 5dk. önce ttnet'i telefon ile arayarak iptal ettirdim. İptal işlemi yaklaşık 5-10sn. filan sürdü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Ocak 2012; 21:13:14 >
  • online iptal edilemiyormu yani?
  • telefon ediliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    online iptal edilemiyormu yani?

    malesef telefonla iptal ediliyor..alırken onnline kapatırken telefon
  • şimdi Telefonla arayıp İptal ettirdim.Telefondan iptal işlemini mümkün mertebe uzatmaya çalışmışlar.Birde beklerken çalan Müzik o kadar sesliki telefonu yarım metre uzaga tuttum.
  • Benim de iptal ettirmem gerekecek Tivibu'yu. 2 aydır neredeyse bir kez açıp izlemedim bile. Havadan para veriyorum resmen TTNET'e. Bir telefona bakıyordur umarım üyelik iptali, yoksa çok pis tartışırız kendileriyle.
  • iptal ediyorum dediğinizde kapatıyolar tabiri caizse ipe un sermiyolar
  • 3 tl olmuş cep'i de satınalır gibi olmuştuk sistemlerde görünmüyordu tivibu geyiğine 6 tl ek fatura ödenmiş oldu... kullansam neyse... telefonla hat sahibiyle iptal ettirilebiliyor. 7-1 yapın güncel menü.. online işlemlerden yapınca bana sormuyorlar hat sahibimisin diye. ve online satın aldığım şeyi niye iptal edemiyorum dedim. teknik bir sorundan öyle oldu diyorlar. yirim sizin teknik sorununuzu dedim.
  • Digitürk iptal ettirme işleminden sağ salim çıkmış insanım, Tivibu koymaz bana da hatırlamam lazım eve gittiğimde TTNET'i aramayı, unuttuğumdan dolayı iptal ettiremedim hala
  • Tivibuyu iptal ettiricem ilk önce. Yanlışlıkla Ttnet güvenlik almıştım onuda iptal ettirme şansımız varmı ?
  • 3 liralık şeyi iptal etmek için 10 lira 444 lü hat ücreti verdik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acegod

    3 liralık şeyi iptal etmek için 10 lira 444 lü hat ücreti verdik.

    malesef öyle telefonda çalan müzik uzadıkça uzuyor..ilgili birimi tuşlamak labirentten çıkışı bulmaktan daha zor
  • Benimde tivibu üyeliğim varmış ne zaman nasıl oldum hatırlamıyorum. Devamlı 1 tl fazla gelıyordu faturamda bende kontrol etmiyordum gecıkme oluyor bazen onun bedelidir vs diye. Artık ne zamandan beri üyeysem bilmiyorum en son online işlem merkezine üye olurken fark ettim tivibuya üyeliğim var müsteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdim.
  • Cep telefonundan aramayı yaptığımda malum artık ayrı ücret yazılıyor,sürekli şebeke meşgul sesi.4-5 dakika uğraşınca müşteri hizmetlerine ulaşabildim.tam olarak ilk aramam 9 dakika ve sesinizi alamıyorum tekrar ararmısınız lütfen diye yüzüme kapanan telefon.ikinci aramam 8 dakika o da ilk aramamda menu tuşlarını 7-3-1 hızlı olarak girmemden kaynaklanıyor.epey caydırıcılığı var uzun bekleme ve yüksek sesli müziğin.15 saniyelik bir işlem için bu kadar bekleme ve uğraşı.sonunda kapattırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evren79

    Cep telefonundan aramayı yaptığımda malum artık ayrı ücret yazılıyor,sürekli şebeke meşgul sesi.4-5 dakika uğraşınca müşteri hizmetlerine ulaşabildim.tam olarak ilk aramam 9 dakika ve sesinizi alamıyorum tekrar ararmısınız lütfen diye yüzüme kapanan telefon.ikinci aramam 8 dakika o da ilk aramamda menu tuşlarını 7-3-1 hızlı olarak girmemden kaynaklanıyor.epey caydırıcılığı var uzun bekleme ve yüksek sesli müziğin.15 saniyelik bir işlem için bu kadar bekleme ve uğraşı.sonunda kapattırdım.

    dostum çok saol sayende tivibu üyeliğimi 1 dakka bile sürmeden kapattırdım
  • Tivibu İptali Hakkında Güzel Bir Yazıhttp://www.technolife.net/2012/02/tivibu-abonelik-iptali.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.