Şimdi Ara

Tivibu Süper Paket Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle aşağıdaki kampanyaların; uzatırlar mı bilmiyorum ama son katılım tarihi 30.09.2021.


    Tivibu'nun 2 farklı kampanyayla çok uygun fiyata sunmuş olduğu Süper Paket kampanyalarını sizlerle paylaşmak istedim. Geçen gün bende faturalı TT hat kampanyasıyla 39 TL olan Tivibu Süper Paket'i 23.90'a aldım. Üstelik Vestel dekoderin mod özelliği sayesinde modül özgürlüğü gibi kanalları kendi kafama göre dizip kullanıyorum. Belki Tivibu alıp almamakta kararsız kalan arkadaşlara fikir oluşturur. Kısa ve özet olarak yazacağım ve altta linkleri de vereceğim. Detaylı bilgilere linklerden ulaşabilirsiniz.


    --- Tivibu Faturasız Hat Referans Kampanyası

    Bu kampanya kapsamında ya kendi TT faturasız hattınız sayesinde ya da referans göstereceğiniz faturasız TT hat sayesinde Tivibu Süper Paket’i aylık 19.90'a ya da 14.90'a satın alabilirsiniz. Fiyatın 19.90 mı yoksa 14.90 mı olduğunu belirleyen faktörler aşağıdaki linkte yer alıyor. Ben bir tane faktörü söyleyeyim; aylık 14.90'a Tivibu Süper Paket için, referans gösterdiğiniz faturasız hat en fazla 30 gün önce açılmış olmalı ve siz referans gösterdikten sonra 24 ay boyunca her ay en az 20 TL yükleme yapılmalı. Zaten üye olmayı düşünüyorsanız mutlaka linkteki tüm detayları okumanızı tavsiye ederim.

    LİNK: https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-uydu-faturasiz-mobil-kampanyasi


    --- Tivibu Faturalı Hat Referans Kampanyası

    Bu kampanya kapsamında sizden 2 farklı TT faturalı hat sahibi kişiyi referans göstermeniz istenir. 2 kişiden biri siz de olabilirsiniz bu size bağlı. Referans gösterilen kişilerin kullandığı tarifeye göre Tivibu Süper Paket'i 29.90, 26,90, 23.90 ya da 20.90'a alabiliyorsunuz. Bu fiyat, referans gösterdiğiniz kişilerin kullandığı tarifeye göre belli oluyor. Detaylı bilgilere linkten ulaşabilirsiniz.

    LİNK: https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi


    NOTLAR:

    1. Referans gösterdiğiniz kişiyi/kişileri ilk 2 ay içinde değiştirme hakkınız vardır. 

    2. TT faturalı hat kampanyasında; referans gösterdiğiniz kişiler 24 ay boyunca tarife değişikliği yapmamalı ya da Türk Telekom'dan ayrılmamalı. Eğer tarife değişikliği yapılırsa, fiyatlar da (maximum 39tl olmak üzere) ona göre güncellenir. Referans gösterdiğiniz numara sahiplerinin her ikisininde Türk Telekom'dan ayrılması durumunda ise ayrıldıkları aydan itibaren taahhüt sonuna kadar Süper Paket’i 39 TL'den kullanmaya devam edersiniz. 

    3. TT faturasız hat kampanyasında; referans gösterdiğiniz kişi 24 ay boyunca Türk Telekom'dan ayrılmamalı ve linkte belirtilen TL yükleme kurallarına sadık kalmalı. 

    4. Referans gösterdiğiniz numara/numaralar ilk 2 aydan sonra herhangi bir zamanda Türk Telekom'dan ayrılırsa onların yerine başka birini alma hakkınız bulunmamaktadır.


    -----------------------


    Evet arkadaşlar; şu anda makul fiyata özellikle premium film/dizi, belgesel kanallarını izleyebilmek için en iyi platformun Tivibu olduğunu düşünüyorum. Sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim. 

    Saygılar...








  • viasat history tivibuya geldi. çok kaliteli tarih belgeseli.
    tivibuda olmayan belgesel kanalı yok sanirim. tavsiye ederim. ben gecen seneki kampanyayla ayda 14 tl veriyorum. super paket.
  • Türk Telekom'da epey hat var hem faturalı hem faturasız. Ara sıra Türk Telekom arıyor ve 14.90 olan kampanyayı teklif ediyor ama hangi tarifelerin bu kampanyadan yararlanabileceğini web sitesinde bulamadım.

  • 14.90'a alabilmek için, referans göstereceğiniz numaranın 2. ya da 3. tarife indirim grubunda olması gerek:


    2.indirim grubu indiriminden yararlanılabilmesi için referans olarak ekli faturasız mobil hattın ilgili ay içerisinde 40TL ve üzeri yükleme yapması gerekmektedir.


    3.indirim grubu indiriminden yararlanılabilmesi için referans olarak eklendiği sırada faturasız mobil hat, Türk Telekom faturasız mobile son 30 gün içinde gelmiş olmalı ve 24 ay boyunca her ay en az 20TL yükleme tutarına erişmelidir.

  • ben interneti tt nete taşıyacam aralıkta tivibu uydu süper paketim var uyduyu normal ip tv ile değiştirirler mi acaba böyle bir şey yaşayan oldumu

  • değiştirmiyorlar hocam yeniden tivibu ev almanız gerek diyorlar ikisi farklı falan demişlerdi bana

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr Digital

    değiştirmiyorlar hocam yeniden tivibu ev almanız gerek diyorlar ikisi farklı falan demişlerdi bana

    saçma ozaman neden taşıyayım bayiye soracam yaparsa taşıyacam yapmazsa taşımam netspeed yada türknete geçerim

    aralığa kadar bekliyorum mecbur elim kolum bağlı

  • Arkadaşlar digiturk ten geçilir mi tavsiye eder misiniz? Digiturk dizi paketi vardı ekstra bir şey yoktu artık para falan vermek istemiyorum hatta tivibu+internet paket kampanyası varsa direkt ona geçeceğim

  • darthskywalker kullanıcısına yanıt

    Geçilir ama iptv olanından al 7 gün geri alma falan filan muhabbeti güzel.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuTo_49

    14.90'a alabilmek için, referans göstereceğiniz numaranın 2. ya da 3. tarife indirim grubunda olması gerek:


    2.indirim grubu indiriminden yararlanılabilmesi için referans olarak ekli faturasız mobil hattın ilgili ay içerisinde 40TL ve üzeri yükleme yapması gerekmektedir.


    3.indirim grubu indiriminden yararlanılabilmesi için referans olarak eklendiği sırada faturasız mobil hat, Türk Telekom faturasız mobile son 30 gün içinde gelmiş olmalı ve 24 ay boyunca her ay en az 20TL yükleme tutarına erişmelidir.

    Teşekkürler. 2. veya 3. tarafi grubundaki tarife listesini arıyorum bunu sormuştum. 2. veya 3. tarife grubunun bir listesi sizde bulunuyor mu?





  • @YuTo_49 beni bu kampanya için arıyorlar ve iki hattınız için taahhüt verirseniz 14.90 liraya kullanma imkanı var diyorlar. Tarife değişirseniz iptal olur ancak sadece grup tarifeleri içinde değişim olabilir diyorlar ancak hala hangi Türk Telekom faturasız tarifelerinin kampanyaya dahil olup olmadığını öğrenemedim.

  • Kampanya fiyat olarak güzelmiş ama sadece tivibu uydu için geçerli sanırım. İnsanlar vestel uydu alıcısından dolayı önermiyorlar. Tivibu ev(iptv) mi yoksa tivibu go mu daha iyidir? Bunların farkını bilen biri yazarsa sevinirim.

  • Sadece ssport için bile tivibuya üye olunur ingiltere primier ligi seneye gitmeseydi iyiydi ama formula euroleage bsl italya ligi nba için bile bence iyi fiyat neredeyse 1.2 euro ..benimde yaza bitiyor taahhut yenileme düşünüyorum bakalım
  • Taahhütün bitmesine 6 ay var aradılar bugün. 30tl mi ne dedi yeniden 2 senelik taahhüt yenileyim dediler. Dedim daha 6 ay var niye fazladan para vereyim, o zamana kampanya bitermişte biterse bitsin dedim, yeni kampanya yapmazsanız iptal eder düz uydudan devam ederim. Bir de istemiyorum deyince bozulmuyor mu call centerdaki pazarlamacılar ayar oluyorum.
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt

    Benim bugün bitti aradıkların da 25 TL demişlerdi şimdi 30 dedi iptal edecek dedim bakalım arayacaklar mı

  • E-devletten iptal talebinde yolladım SMS geldi cihazları iade edin diye cihazı götürsem alırlar mı yoksa son kez arayacaklar mi
  • yılbasından önce tahhudum bitiyordu 14.90tl oduyordum. iptal birimine gittim telekom 20tl ye anlaştık. 15tl tl ye de sinema paketi teklif edilmişti. yeni yıl ile beraber zam görmüştür.

  • Bugün aradılar 8.ayda bitecek sözleşme için. 12 ay 39 TL 12 ay 44 TL önerdiler. Açıkcası dandik uydu alıcısı çöp film dizi spor kanalları dışında belgesel kanalları için bu para değmez gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qklavye

    Bugün aradılar 8.ayda bitecek sözleşme için. 12 ay 39 TL 12 ay 44 TL önerdiler. Açıkcası dandik uydu alıcısı çöp film dizi spor kanalları dışında belgesel kanalları için bu para değmez gibi.

    Sadece belgesel kanalları izlemek istiyorsanız, paketinizi giriş paketine ya da sinema paketine düşürmeyi teklif edin daha uyguna gelir. 44tl değmez belgesel için.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.