Şimdi Ara

# TKGS Sisteminde Yapılan Şark Kurnazlığı (YANDAŞ KANALLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde tkgs sistemli bir uydu alıcı var , uğraşmıyayım kendisi kanalları güncellesin dedim. Baktım oda ne bütün yandaş kanalları en başa koymuşlar. Kimsenin izlemediği Dandik Beyaztv listede 8 . numarada duruyor Geri kalan yandaş diğer kanallarıda 10 ile 20 arasına sığdırmışlar. Yazık ya , uydu sisteminde bile vatandaşın beynini nasıl yıkarız diye bunu yapacak kadar alçalmışlar. Kanal ayarlamasını bilmeyen vatandaşı zorla yandaş kanalları izletmek için tkgs sisteminin oluşturulduğu ortaya çıktı. Yazıklar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYAKKABI_KUTUSU -- 19 Eylül 2014; 12:52:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alfabetik sıra o.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    Alfabetik sıra o.

    Alfabetik sıra değil , 8. numarada ki dandik beyaz tvden önce kanal d , star tv ,show tv var. Herşey ortada maksat belli.. Tv net , kanal 24 , beyaz tv ,habertürk , ülke tv , kanal A ,tgrt haber ,vb.. gibi kanalları hep en başlarda çıktı , bu kanalların hepsini toplasan %5 izlenme payı yoktur. Hepsinin tek ortak özelliği yandaş kanal olmalarıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYAKKABI_KUTUSU -- 18 Eylül 2014; 21:41:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

    AYRICA TÜM HD YE GEÇEN KANALLARIN AYNI ANDA ERDOĞAN'IN KONUŞMASINI DA YAYINLAMASI BUNU DESTEKLİYOR.

    HD YE GEÇECEK SERVETİ NASIL ELDE ETTİKLERİ BELLİ.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piocu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    Alfabetik sıra o.

    Alfabetik sıra değil ondan önce kanal d , star tv ,show tv var. Herşey ortada maksat belli.. Tv net , kanal 24 , beyaz tv ,habertürk , ülke tv , kanal A ,tgrt haber ,vb.. gibi kanalları hep en başlarda çıktı , bu kanalların hepsini toplasan %5 izlenme payı yoktur. Hepsinin tek ortak özelliği yandaş kanal olmalarıdır

    Bİzde öyle çıkmadı.Alfabetik çıktı ama işin aslı yayın grubu halinde kanallar çıkar.Yandaş kanallar tek bir paketten geldiğinden birlikte çıkmaları normaldir.




  • arkadaşlar bu tkgs kendi güncellememiş sabah tkgs devre dışı bırakıp elle tarattım kanallar çıktı next mini hd uydu alıcım var böylede oluyor bilginize..
  • cruze994 C kullanıcısına yanıt
    Türksat gibi devlet kurumu göz göre göre bunu yapabiliyorsa , koca kurumun ne hale geldiği ortaya çıktı. Vatandaşın hangi kanalları seyretmesi gerektiği zorla dikte ediliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen

    birde hala elektrik faturasından vergi ile pay alan TRT kanalları ilklerde olması deli ediyo beni..

    TV zaten reklamlardan çok alıyor, üstüne bu elektrik payı nedir?
  • Ne, saçmalama, o 4k yayın demo hala yayın akışı yok, aynı programlar tekrarlanıyor. Diğer kanallar 4k yayın çıkarmadan önce TÜRKSATın test yapması gerek, o testide TRT4K ile yapıyor.. Sonra öncü kanallar 4kya geçecekler.
    Diyorumki tvler artık reklamlardan milyonlarca aylık kazançları var, ilk kurulduğu gibi TRTnin şuan paraya ihtiyacı yok, bu paralar boş yere alınıyor, zaten TRTde kullanılmıyor, kimin cebine gittiği belirsiz. (BELLİ aslında DA)

    Lütfen artık objektif bakın olaylara, eski yıllarda vergi alınabilirdi ama günümüzde saçma. TRT batmaya başlar o zaman yeniden böyle vergi çıkarırlar bi anlamı olabilir, şuan sadece insanları yolmaktır bu.
  • Efenim sizin gibiler varken bizde enayi gibi gereksiz zarttt zurtt vergileri öderiz.

    http://www.trthaber.com/haber/ekonomi/4k-ultra-hd-tv-test-yayini-basladi-152994.html
  • Otomatik kanal güncelleme kapalı. Açık olduğu zaman saçma sapan kanallar ekleniyor. Kendi listemi hazırladım. Gereksiz kanalları hepsi devre dışı. Yeni kanal eklemek isteyince manuel ekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tkgs li cihazları ikinci konuma alıp kendi sıralamamızı yapabiliyormuşuz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.