Şimdi Ara

TM 98.111 --> ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında sayısal öğrencisiyim YGS'den 2-3 hafta kadar önce (ygsden önce açtığım konular var sonuca göre değiştirmedim bölümü) hukuk istediğim için eşit ağırlıktan sınava girmeye karar verdim fakat sınavda tarihi tamamen sıvadım tüm yanlışlar tarihten geldi. 98.111 sıralama geldi haliyle beklemiyordum sosyalden bu kadar yanlış. Neyse şimdi elbette bunu bir yerlere çekmemiz gerekiyor ama ygs nedeniyle bir umutsuzluk kapladı beni. Dershaneye de gitmediğimden kaynakları kendim seçip kendim temin ediyorum. Haliyle kaynak ve deneme tavsiyesi de iyi olur. 1 haftadır LYS denemesi yapıyorum kendime sonuçlar şöyle;

    Matematik +35
    Geometri +20
    Coğrafya +22 (Coğrafya çok seviyordum çocukluğumdan beri haritalarla iç içeyim. LYS coğrafya da garip ama dersini görmeden çalışmadan yapıyorum elimden geldiğince)
    Edebiyat çözmedim şuanlık okyanus ve limit'ten konu çalışıyorum. Bunu da 42-43 yapabileceğimi varsayalım en kötü.

    OBP de 80 civarı gelecek (79-80) Ben bu sıralamayı ne kadar çekebilirim? Okulumdaki rehber öğretmenler maalesef pek bilgili değiller bu konularda ve istediğim cevapları alamıyorum sorularımda. Tutturdular %40-%60 diye. Hedef Bahçeşehir - Yeditepe Tam Burslu veya Marmara Hukuk. Sizce bu netlerle yapılabilir mi ?

    Kullandığım kaynaklar;
    Mat Bilfen SB
    Geometri Kampüs SB
    Edebiyat Okyanus KA ve Limit el kitabı ve soru bankası
    Coğrafya Limit el kitabı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.