Şimdi Ara

Tobb Etü Hukuk vs. Yeditepe Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki üniversite arasında hangisini öncelikle yazmak mantıklı olur? Bu okulların hukuk konusunda saygınlıkları ne yönde? Eğitim konusunda eşit gibi olduklarını duydum. Tobb'ta ve Yeditepe'de okuyan birkaç arkadaşla görüştüm. Tobb'un kampüs, ve sosyal faaliyet olarak aşırı zayıf olduğunu söylediler. Yeditepe bu konuda çok daha önde dediler. Ayrıca Tobb'da bulunan ortak eğitimde de bolca iltimas dönermiş. Yeditepe'deki öğrenci kitlesini çok daha yakın bulabilirsin kendine dediler. Tobb'un öğrenci kitlesinin büyük çoğunluğu benim Atatürk taraftarı görüşlerime zıt insanlardan oluşurmuş. Ayrıca malum yerin dibinde. Siz ne dersiniz bu iki hukuk arasında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok büyük bir farkları olduğunu sanmam ama ben İstanbul'da olduğu için Yeditepe derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden cikiyor bu sacma sapan seyler anlamadim.Yeditepe sosyal olarak tabi kide cok iyi bir okul İstanbulun en ortamli universitelerinden biri.Ogrenci kalitesi Sabanci ve Kocun net baya altinda o ayri.Egitim olarak tobb yeditepeyle ayni falan degil kiyasina bile karsiyim.Zaten egitimleri esit olsa aralarindaki puan farki boyle olmazdi mantiken.Ataturk karsiti sacmaliklarini kim uydurdu bilmiyorum ama oyle birsey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awenera

    Nerden cikiyor bu sacma sapan seyler anlamadim.Yeditepe sosyal olarak tabi kide cok iyi bir okul İstanbulun en ortamli universitelerinden biri.Ogrenci kalitesi Sabanci ve Kocun net baya altinda o ayri.Egitim olarak tobb yeditepeyle ayni falan degil kiyasina bile karsiyim.Zaten egitimleri esit olsa aralarindaki puan farki boyle olmazdi mantiken.Ataturk karsiti sacmaliklarini kim uydurdu bilmiyorum ama oyle birsey yok.

    Siyaset Bilimi ve Uİ okuyan yakın bir arkadaşım var o anlattı açıkçası. Çok az oldukça pasif bir Atatürkçü kitle olduğunu gerisinin ise reisçi(:d) olduğunu söyledi. Ayrıca iltimas meselesini ve sosyal açıdan aşırı zayıf olduğunu da aktardı. İltimas meselesini başka yerlerde de okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andarkhan kullanıcısına yanıt
    Universitede her tipten insan var bu normal ancak okul oyle akp agirlikli falan degil emin olabilirsin.Kampuste az gez anlarsin zaten.Bilgisayar muhendisligi okuyorum oyle denk gelemedim yakin cevremde gayet duzgun siyasetten fazla haz etmeyen insanlar.Yeditepenin ogrenci kitlesi Ankaranin Baskentiyle aynidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki okulu da bilen arkadaşlar var mı hukuk konusunda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.