Şimdi Ara

TOEFL için Yazma İpuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TOEFL için Yazma İpuçları

    1. Bilinen konuların listesini çıkarın. Her konu için planlama ve kompozisyon yazma alıştırması yapın. Öncelikle, her bir konu için bir ana fikir veya görüş düşünün, ardından bu fikir veya görüşü destekleyen birkaç noktayı düşünün. Bu konuda ilk alıştırma yapmaya başladığınızda, her kompozisyonu planlamak, yazmak ve kontrol etmek için en az kırk beş dakika ayırın. Durumunuzu iyileştirdiğinizde, bunu yarım saat veya daha kısa sürede yapabiliyor olmalısınız.

    2. Her kelimeyi tam olarak yazın - asla kısaltma kullanmayın! Zamandan tasarruf etmek isteyebilirsiniz, ancak TOEFL yazma sınavında 'you' yerine 'u' gibi kısaltmalar kabul edilemez.

    3. Cümlelerinizi basit tutun. İddialı sözcükleri ve karmaşık ifadeleri ancak onları kullanmayı biliyorsanız kullanın! İngilizce hakimiyetinizi göstermek etkileyici görünse de, gramer hataları yapmanız veya karmaşık kelimeleri yanlış kullanmanız gerçekte puanınızı düşürücü etki yapabilir.

    4. Kompozisyonunuzun mutlaka bir yapısı olsun; sağlam bir giriş kısmı, gelişme paragrafları ve sonuç bölümüyle düşüncelerinizi birleştirin.

    Devamı:http://www.ingilizceturkce.gen.tr/Blog/egitim/105-toefl-icin-yazma-ipuclari.html







  • aranan kan sagolun hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.