Şimdi Ara

Togg T10F: Yeni Togg sedan modelinin özellikleri ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kimse 3 5 yıl içinde düşük segment togg beklemesin örnek tesla tesvik mesvik her ne olursa olsun üretim maliyeti ve üretim miktarı zamanla artar hemen bi gagafactory gbi yap koy yine birsuru etken var klavyeden sallamayla iş olsa ohooo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labtek38 kullanıcısına yanıt

    şuan hangi tesla tanitildigi fiyattan satılıyor ? o cihazlar bi yurtdisi agi kursun ülkeye gelsin 35dolatr+ vergi ile alabilecekmisin bakalim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak tefek şehir içinide gündelik rahat edilebilecek bir model çıkarsalar daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    90'lara hoşgeldiniz :) O kadar araba yapıyorsun, bir tane render alacak adam mı bulamadınız dedirtiyor gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Ocak 2024; 16:27:23 >
  • ;)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar oyunumu cikiyomus ben bişey anlamadim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600km menzili günümüz araçların değerlerine göre harika değerler. Avrupa daha 350kmleri geçemedi.


    Gelelim fiyatına şöyle 850 den satışa çıksa özel ödeme kampanyaları ile yok satarlar.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    ulkenin yarisindan fazlasi asgari ucretle calisirken nasil oluyorda %60dan fazlasi 35k maas aliyor anlayan bilale anlatir gibi anlatabilir mi?

  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Benim ailem inşaat işi yapıyor gördüğüm tüm taşeronlar asgari ücret verip yevmiye geri kalanı elden veriyor. Hatta işsizlik maaşı bozulmasın diye tümünü elden alan var. Normalde yevmiye 1500 bu adamlar aylık 50 yevmiye düşük bulup 80 üstü yevmiye yapabileceği iş arayan insanlar.


    Dahası da var Sivas Erzurum siirt doğu yerlerde adamlar asgari ücretli bir işte çalışıyor ama asıl parayı tarım ve hsyvancılıktan vuruyor. Bu adamın sattığı yüzde 90 hayvan kayıt dışı. Ne yazık ki durum böyle türkiye'nin ortalama maaşı öğretmen maaşıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli Egea olmuş maalesef 😔

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş konsept olarak 21 inç jant koyuyorlar. Sonra araç çıkıyor 16 inç teker! SUV da öyle olmadı mı? 21 inç jant ile tanıttılar, bir de fabrika çıkışına bakın, hayaller Paris Hilton, gerçek Dersimli Kemal :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 8 Ocak 2024; 18:37:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapılar standart açılıra dönmüş. Açıkçası o konsept aracı çıkarıp ne yapacaklardı? Lüks araç ihtiyacından çok halk aracı ihtiyacı var. C SUV, C Sedan, B HB öncelikle lazım olanlar.



    T10X'in o dev ekranı, hele ki klimadaki ekranı çok mu lazım? Mesela ısı pompası daha iyi olmaz mı? Bize kullanışlı ve uygun fiyatlı araç lazım. Über uçan kaçanlar beklese kimseye bir şey olmaz bence.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Olurmu akp hükümeti nasıl sidik yarıştıracak yurt dışıyla diğer ülke başkanlarıyla. İHA SİHA övdükleri gibi togg övüyorlar. Bence de en f/p araba çıkması gerekiyordu ki insanlar rahat ulaşabilsin devasa ekran yerine ilk önce koy 8 9 inç tablet orta konsola geç. Adam gibi klasiğe yakın tasarımda çıkart. Sonra 4-5 sene sonra çıkartısın fantastik tasarımlı arabaları ama nerde bizde ceo lar hava atacak togg alıp. Yollarda artislik yapacaklar. Fakirler 1tl ekmek ucuz diye kuyruğa girsin sonra toggu alkışlarlar festivallerde... Gece gece sinirlerim çıktı yine.

  • Ben bir şey soracağım. Bu kadar ekrana gerek var mı acaba? Multimedya ekranı olsun. Kadran olsun yolcuya ne gerek var. Abi egea focus megane talisman a3 vs. Yap onlar gibi ucuz bir şey ayağımızı yerden kessin diye. Saraydan çıkıp bu arabaya biz binmeyeceğiz halk olarak 2+1 apartman dairesinden çıkıp da bineceğiz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1M bandında Benzinli 1.2 B hatchback çıkar iç piyasayı domine et. Sadece elektrikten yürümez bu iş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, öncelikle mesleğinize büyük saygı duyduğumu belirteyim. Bu tarz araç marka örmekleri genellikle 2 yola evrilir; ilk yol (en çok yapılan örn:Tesla Roadster) yeni markaların kâr anlamında pik yapıp bant ve sipariş birimlerini genişletmektir. Bu sebeple fiyatlar aracın kalitesine oranla yüksek olur. İkinci yok (örn:Lada, MG) devlet yakınlarından yatırım alarak yola çıkıp kârı bir kenara bırakıp halka araç üretimidir. Günümüzde maalesef trend markaların en lüks otomobil ile CES benzeri görücüye çıkarak yurtdışı fonları almaktır. Keşke Togg Farklı bir misyonla çıkıp Renault ZOE tarzında araba üretseydi. Ancak maalesef “itibardan tasarruf olmaz” anlayışıyla yönetiliyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malasef yurtdışında rekabet şansı çok çok az

    Çinliler ve avrupalılar zaten elektriikli araç işinde baya yol aldı artı maliyetleride baya düştü daha da düşürme peşindeler.

    Çindeki sedanlar hem daha ucuz hem daha fazla şey vaadediyorlar tasarımlarıi ise çok yeni ve daha güzel malasef gerçek bu.

    Fiyat konusuna hiç girmiyorum zaten bizim o adamlarla bu emekleme aşamasında yarışmamız çok zor.

    Togg suv daki en büyük sorunlar ısı pompası olmaması ve çıldırtıcı yazılım sorunları

    Bunlar için bir çaba varmı bilmiyorum ama korkunç şikayetler olduğunu görüyorum.

    Umarım daha makul bir şekilde ilerlenir ancak fiyatlara bir zam daha geldiği anda iç talepte kesilmeye başlar ki şuan bile çok fazla sipariş iptali var.

    Sedan bir canlılık yaratırmı bilinmez ama eğer çin yada avrupadan makul fiyatlara sedan elektrikli araçlar çoğalırsa ve fiyat konusunda rekabetçi olurlarsa togg sedanın işi iç piyasada da zor olacaktır.

    Umarım faaliyetlerine devam ederler





  • Yahu ceste sahne alacak ve biz bilgisayar cizimine bakıyoruz puffff

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Dostum 1. Cisi mühim olan pazar ve pazara ne sunacağım bu araba şu an için buradaki fabrikada üretilse çoktan 8 tane model için arzı karşılar öyle olmadığı için yuksek bütceli çıkarıyorlar ki talep olmasın düşük bütçelide talep patlar karşılayamassın rezil olurlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.