Şimdi Ara

Togg T10X için sıfır faizli kredi kampanyası başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
5.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bundan 10-15 sene önce yerli araba olayını nasıl ve ne olarak açıklıyodu iktidar

    Memurun emeklinin asgari ücretli tabanın alabiliceği fiyata bi araç yapıcağız yani alt kesim grubu alıcak bu araçları deniyordu seçim malzemesi olduğu çok belliydi cadillac a folyo kapladılar olmadı hayali model tasarımlar çıkardılar olmadı sebebi belliydi onca adı bilinen araba markaları ucuz fiyatlara satıldı almadı hükümet araba üretmek istemiyordu çünki üretmeden iki katını zaten kazanıyodu

    Şuan togg a geldik yerli milli olmasını geçiyorum zaten değil italyadan geleni birleştirip satıyorlar onada tamam ee fiyatı?? Emekli alabiliyor ne memur nede asgari ücretli bu arabaları bahsedilen hiç bi hedef tutmadı cari açık kapatıyo desen cayır cayır yurtdışına satman lazım onuda yapamıyosun alan olmaz bunu uygun fiyata vermedikçe ee neye yaradı bu togg şimdi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayında teslim almıştım. şu an 9000 km ye yaklaştı. İlk alanlar yazılım problemleri ile çok fazla karşılaşmışlar. Ben sadece bir kez sorun yaşamıştım onun dışında bir problemim olmadı. Şu an güncel versiyonlarda sorun yaşayan duymadım. Bu arada kredi kampanyası oldukça avantajlı. Bu ay iki arkadaşım çok önyargılı olmalarına rağmen aracı kullandıktan sonra karar verip aldılar. Ziraat bankası genelde çok zorlamadan krediyi veriyor.

  • Öner kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 😁👍🏻👍🏻👍🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • peaceb kullanıcısına yanıt

    Yüzde SIFIR vadeli kim bundan fazla kredi veriyor mesela göstersene ? Veya hangi araç markası.

  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt

    Aynen kanka 20 yasında arabayı 200 euro taksitle 60 ay 2.5 katına veriyor. Bi bitmediler.

  • erwinsmith06 kullanıcısına yanıt

    Bunları vermeseler üreten kimse çıkarmıydı sence. ? Sen üretirmisin mesela ? Cevap HAYIR. Yatırım bu batma riskin var.

  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

    Aynen almayın aldırmayın böyle 100 sene sonra bile elin arabalarına 3 katı fiyatına binmeye devame din. Güzel kafa. Bu kafalar yüzünden zaten bu haldeyiz onu bilmiyonuz.

  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

    Ya arkadaş gerçekten ben burdaki insanların en azından yarısının mantalite çerçevesinde düşünebilen araştırabilen bir toplum sanıyordum.

    1. Yeni üretilen bir araç için marka olabilmek içi önce aracın tanıtılması reklam alması dünya pazarına girmesi gerekir. Önce iyi bir ürünle ortaya çıkarsın.Sonra yavaş yavaş ürün çeşidi gamına ulaşıp tüm sınıflara satabilirsin. Bknz 100 yıllık ford-bmv-mercedes ve diğerleri. Hiçbir marka 1.5 senede bunları başaramadı başaramaz.
    2. Araba üretmek istemeyen Babalar dediğimiz Türkiyenin en büyük en zengin firmalarıydı. Hükümet Fabrika işletmez açmaz. Erdoğan adamların üstüne gide gide resmen tehdit ederek bu işi başlattırdı. Tabiki desteğide vererek. Arazı vergi devlet alımı gibi garantiler verdi. Yoksa yine bu işe girişmezlerdi.Araç da hükümetin aracı değil özel sektör.
    3. Sen belirtmemişsin ama o konuyuda açayım. Yok efendim çin markaları vergi olmasa daha ucuzmuş falan filan kafalara bak. Eee devlet ne kazanacak burdan ? Kişisel düşün senin bir araba fabrikan var. yurtdışından birileri gelecek senin işini baltayalacak ve daha fazla güce sahip. Elinde olsa sen buna izin verirmisin ? Hangi ülke vergi almadan dışardan bir ürünü sattırır sana 1 tane örnek gösterin ? YOK


    Daha 1.5 - 2 sene olmuş.İlk aracı üretmiş hala daha yazılım güncellemesi geliştirme yapıyor vs vs. Hangi marka 1-2 sene de sıfırdan böyle bişey yapıp piyasada söz sahibi olabilirki. Kıyasladıgınız arabalar 100 senelik firmalar. Kıyas yaparken biraz mantıklı kıyaslar yapın. Gerçekten komik oluyorsunuz.


    Ha şu İtalyadan geleni birleştirip montaj lafına hiç girmiyorum :) Gerçekten seninle sokakta fena daldal geçerler. Allahım ya hiçmi araçtırmıyorsunuz izlemiyorsunuz. Hadi inanmıyorsun git Gebzeye gör. Bunlar nasıl kafalar ya.





  • Yuh gerçekten yuh. Siz eski anadolu insanlarına dayı köylü gibi lakaolar takıyorsunuz ya siz gerçekten o lakaplarınızdan daha asagıdasınız yazık bu nasıl bir cehalet ya. Daha fazla nasıl kanıt lazım acaba size Allah bu adamlara sabır verin.

  • coolhearts kullanıcısına yanıt

    Sonuna kadar katılıyorum.

    Sadece bi düzeltme yapayım;

    Gebze değil Gemlik olacaktı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.