Şimdi Ara

TOGG yeni sedan modelini görücüye çıkarıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Araba üretilmesine karşı değilim bazı insanların siyasi amaçla ne dediğini bilmemesi acayip. Bu TOGG araba yurtdışında satılması ihraç edilmesi istenen malımız. Siyasete çok alet edilip üzerine etiket yapıştırılırsa başka ülkede işi zora düşer. Nasıl Coca Cola İsrail malı diyip parayla satın alıp yere dökerek İsrail'in ekonomisini çökertiyorlar ya, bu araba AKP malı, Erdoğan malı diye alıp yere dökmesinler başka ülkelerde. Siyaset den bağımsız iyi, güzel, kaliteli araba olarak başka ülkelerde anılmalı ve satılmalı. AKP çok sahiplenirse öyle bir etiket yerse yurtdışında AKP yi ve Erdoğan'ı sevmeyen kıskanan şerefsiz henkel, toni, coni, sam amca ambargo uygular. Çin arabası statüsüne katıp ek vergi ve tebliğ çıkarırlar. Sadece yurtiçine satan ihraç yapamayan TOGG batar gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisezman -- 8 Ocak 2024; 11:16:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mal kendini belli etsin sorunlar çıksın çözülsün bi de euroncap testi gelsin ondan sonra bakarız valla yoksa sınıfının güzel bir arabası ama fiyatlar aşağı inmeli

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    TOGG hakkında bilgi almaya çalışan CHP liler.

    TOGG yeni sedan modelini görücüye çıkarıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisezman -- 8 Ocak 2024; 11:29:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • T10X ten daha uygun fiyata satılacak ve T10X ten daha az donanımları olacak diye söylemler var.

    Umarım Reno Taliant gibi boş araba görmeyiz (umudum düşük)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idrisezman kullanıcısına yanıt
    hiçte muhalefete toz kondurmuyorsun. AKP bugün iktidar olabilir ama yarın CHP iktidara gelebilir. böyle bir senaryoda TOGG un ipi çekilir mi. asıl soru bu. örneğin Çinli firmaların Türkiye pazarını ele geçirmesine göz yumulur mu. Acaba korkulan şey TOGG türkiyede ve Dünyada başarı sağlarsa ve Erdoğanın adı TOGG sayesinde ölümsüzleşirse korkusu mu var. TOGG dan Erdoğanın desteğininin silinmeye çalışılması çabası mı var. TOGG özel şirket deyip Erdoğanın etkisi silinmeye mi çalışılıyor. Erdoğandan Allah razı olsun denilmesinden mi korkuluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 8 Ocak 2024; 11:53:24 >
  • keşke zamanında volvoyu alsaydı güzel ülkem, yukarıdaki yorumlara istinaden siyasetin bu tür projeleri kesinlikle desteklemesi gerek.

    Ben Togg'un ticari olarak bu şekilde ilerlemesi sonucunda başarısız olacağını düşünüyorum. Rakiplerinin çok gerisinde ve bizim tam olarak hangi parçalarını ürettiğimizle ilgili soru işaretleri mevcut.

    Motor, batarya, yürüyen ithal.
    Fabrikada body shop yok. İlkdefa bir otomotiv fabrikasında pres olmadığını gördüm.Uzmanda değilim ama nakliye ücretlerinin bu kadar pahalı olduğu ortamda en hacimli parçaları dış tedarik etmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.

    Adamlar tek parça şase üretmeye başladı bizde press yok.

    Birde üretim adetleri çok çok az bakalım zamanla artacak mı?

  • curufperlit C kullanıcısına yanıt
    Press Türkiyedeki yerli fabrikalarda yapılıyor. Türkiye zaten otomobil parçası üreten bir ülke ve bu işi en iyi yapanlardan. sadece Markamız yoktu. TOGG sayesinde artık bir markamız var. batarya üretimi için fabrikanın yapımı devam ediyor. bittiğinde batarya ülkemizde üretilecek. Motor kısmı da belki hacimli üretim başlarsa 20-30 yıl sonra neden olmasın.

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Hocam vizyondan neyi anlıyorsun.Bir kişinin ekonomik olarak kötü sonuçlar elde etmesi başka bir şey vizyon sahibi olması başka bir şey. Erdoğan kötü bir ekonomist olabilir bu onun vizyonsuz olduğunumu gösterir. Bu gün İstanbula 3. köprü yapılması bir vizyondur Havaalanının yapılması bir vizyondur, Yeni Otobanların yapılması Hızlı Tren, İstanbulun altının Metro ile döşenmesi bir vizyondur. Kanal İstanbulun yapılma fikri bir vizyondur. Bunların ekonomik artı yada eksilerinin olması, doğru yada yanlış olması başka bir şeydir fikir olarak ortaya atıp o fikri gerçekleştirmek için bıkmadan usanmadan uğraşmak başka bir şeydir. Erdoğan her zaman bir şeyler yapmak için fikir üreten ve bunda da sonuna kadar mücadele eden biri. Seçimlerde biz CHP ye dedik ki havanda su dövmeyi bırak ekonomik ve sosyal projelerini neyi nasıl ne zaman yapacağını en önemlisi ne yapacağını bize net olarak anlat. Adamlar ağızlarında geveleyip durdular konuyu çok anlamsız saçma yerlere götürüp Erdoğana laf atarak sataşarak seçime girdiler. İşte bu vizyonsuzluğun dip yapmış halidir. Bu kadar büyük bir kitleyi peşine takabilmiş bir kişi ile ağız münakaşası puan kazandırmaz diyenleri de partiden attılar ki buda ayrı bir siyası vizyonsuzluk. Ben 1992 den beri İstanbuldayım yollar çerden çöpten pislikten geçilmez, belediye otobüsleri iki durak arasında yolda kalır karda kışta ikinci otobüsü beklerdik. Kar yağsa yollar kapanır yağmur yağsa evleri su basırdı. Bazı semtlerde suda akmaz Kömür kokusundan evden çıkamazdık. Bütün bunlar Erdoğan ile bir anda temizlendi gıcır gıcır otobüsler alındı Metroya kazma vuruldu. Felç olan ulaşım için Metrobüs fikri doğdu yıllarcada iş gördü.Çevre yolları yan yollar açıldı Otobanlar yapıldı. Gereksiz, oradan arabamı geçer denen İzmit ve Çanakkale köprülerinden vızır vızır araç geçiyor her geçen Tayyibten Allar razı olsun yollarda sürünüyorduk diyor. Bunlar daha uzar gider. Ben Erdoğancı değilim oyda vermedim bu gün seçim olsa yine vermem ama bazı konularda Adam gerçekten iyi hakkını vermekte boynumuzun borcu.





  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    O dönemler geride kaldı Devrim arabalarının başına gelenin aynısı TOGG başına gelmesin diye sonuna kadar mücadele ediyorum gördüğün gibi. Kudüs düşmez, Gazze düşer ama TOGG bu kafayla düşmez evvel God. Nazlı TOGG Hollanda caddelerinde son ses tüm endamıyla tur atsında varsın başında Erdoğan olsun veya İETT otobüs şoförü hiç fark etmez. Sonuna kadar yerli köküne kadar milli. Hesap uzmanlarımız iyi hesap kitap yapsın yeter. Biraz da pazarlamacılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hafif ticari gelmesi Lazım acil ve elzem

  • fatih altaylıyı gönderin. varmı yokmu haber versin. bi koşu bakar gelir

  • Önden bilgi sahibi olmak isteyenler içinhttps://www.hongqi-auto.com/pages/cartype/cartype_h5.html
    :D

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Şu siyasal islamcıların utanmadan uzak düşük zekalı “laf sokmaları” yok mu. Evet togg sedan çıkınca ülkedeki rezillikler son eriyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Togg çok güzel. İha'larda çok iyi. Ama onun dışında yolsuzluklar, hırsızlıklar, mafyacılık, hukuksuzluk, adaletsizlik tepeden tırnağa diz boyu oldu, o çok kötü.

    Ülkenin 3te1 i resmen savaştan çıkmışa döndü. Hala daha öyle. Herkes unuttu. Tabi kimsenin bir tarafı tepeden şehri yayınlamaya yemiyor. Ama filistinden beter durumda şu an ülkemizin 3 te 1'i. Zaten filistin e kaç ton bomba atıldı. Buna rağmen 25 bin ölü deniyor. Biz de resmi 50 bin, resmi olmayan 150 bine yakın ölüden bahsedildi.

    Depremden bahsediyorum. Futbolculara en lüks, en sağlam diye milyonlara satılan bina, en başta çöktü. Bir ülkede böyle bir deprem de, ülke aylarca bombalanan ülkeden daha beter bir hale dönüyorsa, o ülkede aşırı bir yozlaşma var demektir. O mühendisler, müteahitler, o binalara izin veren, denetleyen denetlemeyen yetkili kurumlar, devlet daireleri, hepsi bu suçun ortağı. Kaç kişi hapse girdi? Kaç kişi sorumluluk aldı?

    Adaletten sorumlu insanın, göz göre göre yükselme işinde torpil yazışması ortaya çıkıyor. Bundan 30 sene önce olsa anında istifa edilir. Hangi ülkede olursa olunsun istifa edilir, hakkında da soruşturma açılır. Ama bunu haber yapanlara soruşturma açıldı. Yayın yasağı geldi.

    Daha da arkadaşın da dediği gibi tek tek yazsan, forumun database i yetmez artık.

    Heykel konusunda da, önceki en az 20 seneye bedel heykeli zaten 2 senede dinazorlara gömdüler. Ankaralı dan çıktı acısı. Üstüne vaat edilen Jelibonlar da çıkmadı. Jelibonun bir maden olduğuna inanan insanlara yönettirdiler koca şehri. Temel fıkrasında bile bu kadar saçma fıkra yazılmaz ama yaşandı.

    Yani bir togg'un bedeli bu olmamalıydı.





  • Artık togg'un siyasete bile girmemesi lazım. Sahipleri belli, parası olan alıyor, biniyor. Arabanın teknik özelliklerinden konuşmak lazım. Şu arabanın siyasetten sıyrılması lazım.

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    A.K.P. Laikten, dinsizden, ickiciden oy mu alir?

    Laik, dinsiz desen hiç bir beyni çalışan laik, oy vermez, ülkede laiklik kalmadi çünkü.

    İçkici desen dünyanın en agir vergileri var, hangi yarım akıllı kendisine sürekli vergi cikartana oy verir?


    Araba konusu hic olmamış topicte, herkes siyaset yapmis. Demek A.K.P insanları bu kadar ayrıştırmis ki, kimse gurur duyacağı bir projeyi savunmuyor. Dünyanin en sevilmeyen iktidari net şekilde A.K.P dir. Bu kesinlikle başarı değil. Dünyada hic bir partinin halkta %40-45 karşıti olmaz.


    Arabaya gelecek olursak, uygun fiyat, kaliteli, gerekli özellikler, menzil, güç, sorunsuzluk olursa neden almayayım. Yapan mühendisler siyasi değil neticede.

    Fakat ilk çıkan çok pahalı idi. Egea seviyelerinde satılması şart. Yoksa piyasada tutanamaz markamiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt

    haklısın dünyada en sevilmeyen parti AKP. Şükürler olsun ki çok sevilen CHP miz var.

  • Şunun bir de küçüğünü yapsalar, fiyat olarak daha uygun olanı nefis olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • idrisezman kullanıcısına yanıt
    Sizleri zam başlıklarında da görmek isteriz trolcükler :D

  • Togg..kendisi güzel. ismi, markası amblemi falan iyideğil. Tasarımına yakışan güzel bir isim olabilirdi.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.