Şimdi Ara

TOKİ 50 Bin Sosyal Konut Yapıp 338 TL Taksitle Satacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toki 'nin yapacağı sosyal konutlara ilişkin açıklamalar ardı ardına gelirken şimdi merak konusu başvuru detayları oldu. Yeni bir ev sahibi olup düşük taksitlerle ödeme yapmak isteyenler; Toki sosyal konut başvurusu nasıl yapılır ?, Toki başvurusu nasıl yapılır ?, Toki başvuru tarihleri, Toki başvuru şartları, Toki taksitleri ne kadar ? gibi pek çok sorunun cevabını merak ediyor. Bizler de tüm merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik..

    Toki Sosyal Konut Başvurusu Nasıl Yapılır ?
    Toki tarafından yatay ve yöresel mimari ile inşa edilecek 50.000 sosyal konuta ilişkin detaylar da belli olmaya başladı. Başvuruların ne zaman başlayacağı ve hangi tarihe kadar devam edeceği konusunda en yetkili isimden açıklama geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 50.000 sosyal konut projesi ile alakalı çok önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, "50 bin konut için talepleri 19 Nisan tarihine kadar alacağız." dedi.

    Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası'na Yapılacak
    Bakan Kurum sosyal konutlara ilişkin açıklamalarını şöyle sürdürdü; ''Bugün burada TOKİ 'nin 50 bin yeni sosyal konut projesinin müjdesini veriyoruz. Yarın, Ziraat Bankası ve Halk Bankası aracılığıyla talep toplamaya başlıyoruz. Talep toplama işi, 45 gün sürecek. Ondan sonra da hızla diğer süreçlere geçiyoruz.''

    Kurum, "50.000 konut için talepleri 19 Nisan tarihine kadar alacağız." ifadelerini kullandı ve konutların 6300 adetinin İstanbul'da yapılacağını belirtti. Kurum, "240 aylık vadeyle kira öder gibi ödeme yapılabilecek." şeklinde konuştu.

    Toki Sosyal Konut Başvuruları 6 Mart'ta Başlıyor
    Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıklamalarını şöyle sürdürdü; " % 10 peşinatla başlayacağız % 12, % 15 peşinatlarımız var. Konut fiyatları 240 aya kadar vadelendirilebilecek. Kira öder gibi ödeyecekler. 2+1 konutlarımız için 388 TL 'den başlayan taksitlerimiz var. Fiyatlar her ilde konuma göre değişiklik gösterebilecek.

    50.000 konutun 6 bin 300 adeti İstanbul 'da, 2 bin 934 adeti Ankara'da, 2 bin 500 adeti İzmir'de, 2 bin 200 adeti Adana 'da inşa edilecek. Şehit ailelerimize, gazilerimize ve emeklilerimize yönelik kontenjanımız da olacak.

    Ülke olarak konut edinme sorununu çözmek zorundayız. 50.000 konut için aynı anda talep toplayarak bir ilki gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet tarihinde ilk kez 50000 konutun talebi toplanacak. Her sene 300.000 konutu dönüştürmeyi hedefliyoruz.

    Kaynak;https://www.banka-kredileri.com/toki-sosyal-konut-basvurusu-nasil-yapilir/


    TOKİ 50 Bin Sosyal Konut Yapıp 338 TL Taksitle Satacak







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.