Şimdi Ara

Toki evlerinde odadan odaya wifi sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar.

    Depremden dolayı toki afad konutlarına taşındık. Eve 100 mbps Türknet bağlattım. Bazı anlamadığım noktalar var bana yardım eder misiniz ? Birinci konum modem sadece salonda çalışıyor diğer odalardaki ethernet portuna taktığımda internet yok hatası veriyor bu neden acaba ? İkinci konum benim odam evin en uc köşesi oraya wifi hızı 20 mbps geliyor ve çok zayıf bunu nasıl arttırırım ( bu konuyu araştırdım ama mesh gibi şeyler hem gereksiz hem çok pahalı gibi geldi daha pratik yöntemi var mıdır sonucta 3 metre daha kısa olsaydı oda sorunsuz olucaktı). ve hızımda ani dalgalamalar var akşamları 250 oluyor sabahları 100 bu neden olur acaba ? Belki açılmış ve çözümlenmiş konu olabilir inanın çok araştırdım ama anlayamadım galiba birinin bana anlatması lazım .sss




  • Araştırdığıma göre çoğu arkadaş bu modemden rahatsız bendede bu modem var 3m uzaklaşayım 5ghz wifi çekmiyor bile. Acaba modem mi değiştirsem öneriniz ne olur ?

    Toki evlerinde odadan odaya wifi sıkıntısı
  • selamlar, toki gibi firmaların yaptığı binalar deprem güvenli olduğundan dolayı duvar ve kirişlerdeki demir oranları fazladır. bu da faraday kafesi etkisi yaratır. yani radyo dalgları duvarlarda absorbe olur. tavsiyem AP kullanmanızdır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.