Şimdi Ara

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (2019) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
8
Favori
23.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi oyunlar (break point) öncelikle,cevabı belki çok basittir fakat ben çözemedim silah kıyafet vs 250 ye kadar geldi sonrasın da bir gram ilerlemiyor online da 299 olan bile var dı,ben neyi yapmıyorum da benim silah ve kıyafetlerim yükselmiyor?Yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.....
  • shark72 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maksimum gear score 300'dür. Open world için bu değer maksimum 252'ye kadar çıkabilir. Ardından Golem adasında bulunan Titan Raid'e katılarak
    gear puanınınızı yükseltebilirsiniz. Her bir boss'tan düşen gear ile puanınız yükselir. Her salı günü raid haritasına reset atılır. Adada bulunan bütün chest yerleri ve boss droplar değişir. Story, side missions ve weapon ve attachments görevlerini bitirdeyseniz ve faction görevlerinden başka yapacak bir faaliyetiniz bulunmuyorsa raid deneyebilirsiniz. Zaten end-game'e ulaşmış bir oyuncunun yaptığı tek şey faction görevleri kalıyor. Raid'e girmek için de minimum 150 gear score yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gregar -- 17 Şubat 2020; 8:29:3 >
  • Oyunun son durumu nedir yapay zeka hala malmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla direk çatışmaya girmediğim için ben fark edemiyorum, diğer arkadaşlar da deneyimlerini yazarsa iyi olur. En son gelen patch'den bu yana daha iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ancak eksiklikler ve hataları vardır muhakkak.
  • Beyler rdr 2 den sonra bu oyunu alsam hayal kırıklığı yaşar mıyım?
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Rdr2 in varsa oynuyabiliyorsan devam et doğru yoldasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    ikisi de farkli kulvarda acikcasi ben sevdim oyunu ilk oyunun suslenmis hali diyebiliriz ama ederi 60tl den bir kuruş fazla değildir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun epicte kuponla 63 tlye düşüyor gold almak gereksiz sanırım oyunun son durumu nasıl beyler oynanırmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu baya pasifleşmiş sanırım oynayan yok?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox one da oynayan özelden yazabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başladım arkadaşlar gearım 40 a yakın henüz birlikte co op oynamak isteyen benim gibi tek oynamaktan sıkılan var ise oynayalım X-Mysterious uplay adım
  • Valla bu aralar division 2'ye sarmış durumdayım. Yeni gelen ek paket ile de bir süre daha onu oynayacağım ancak breakpoint candır. Büyük ihtimal ordaki buildi dizebildikten sonra rahat eder, buna kaldığım yerden devam ederim. Ancak yardım olur, ihtiyaç olur, kısa süreli de olsa gelip yardımcı olmaya çalışırım. Uplay name: gregar85, ekleyin, birlikte ezelim yılanın başını.
  • arkadaşlar gearım 85 lvl 20 yim henüz benim gibi yeni başlayan raidler için gear kasan yada görevleri yapan neyse işte oynamak isteyen var mı ? var ise uplay adım X-Mysterious eklerseniz ve mesaj gönderirseniz sevinirim :)
  • beyler bir görevde takıldım gearım sınırda yetmiyor ama tankı patlatabilsem görevi yapacam ama tankı patlatamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
  • Oyun aslında konsept olarak fena sayılmaz ama sanki biraz aceleye gelmiş gibi.Kekşe ubisoft oyunu biraz daha geliştirip detaylandırıp piyasaya çıkarsaydı efsane bir oyun olurdu. Ama yine de oynanır, yoklukta gideri var denilen tür oyunlardan.


  • Ghost Recon Breakpoint'e 24 Mart tarihinde Ghost Experience adı altında yeni bir oynanış türü ve Deep State adı altında yeni bir etkinlik geliyor.Ghost Experience ile birlikte gelecek olan Immersive modunda Gear Score kavramı kaldırılıp herhangi bir teçhizat için bir gear gereksinimi olmayacak.Bu sayede oyunun başında bulduğunuz bir silahı oyun sonuna kadar özelleştirerek kullanabileceğiz.Normal modda karakter seviyesine göre ilerledikçe aynı silahın daha yüksek skorlu olanını bulup kullanıyorduk fakat silah hasar oranlarında bir değişiklik olmuyordu.İmmersive mod bu durumu ortadan kaldırarak ilerlememizi sağlayacak.Ayrıca bu modda belirli anlarda aynı anda tek ana silah yada iki ana silah birden kullanabilmeyi sağlayacak.Immersive modunda hayatta kalma parametlerinide istediğimiz ölçüde belirleyeceğiz.Örneğin dayanıklılık,sağlık yenileme ve bandaj sayısını kendimiz belirleyeceğiz.Bunun dışında ise uzun süredir oyuna eklenmesi istenen sosyal hub alanında isteğe bağlı olarak sadece kendimizi,hikaye karakterlerini ve takım arkadaşlarımızı görebilecek ve diğer oyuncuların görünmemesini tercih edebileceğiz.Immersive modu oyunculara kendi oyununu özelleştirme imkanı sağlıyor.İstenilen anda normal modla bu mod arasında geçiş yapabilir yada kendi özelleştirmelerimizi içeren Custom modunuda kullanabiliyoruz.


    Deep State ise Terminator etkinliğinden sonra oyuna eklenen ikinci Live Event olacak.Bu etkinlikte Wildlans'ta olduğu gibi Sam Fisher oyuna konuk olacak.7 saati aşkın olacak şekilde 8 adet yeni ana görev ve Splinter Cell temalı 10 adet özel ödül bu etkinlik kapsamında yer alacak.İmmersive modu tüm oyunculara güncellemeyle sunulurken Deep State yani Episode 2 içeriğine Year 1 Pass sahibi olanlar erişebilecek fakat ilk görev yine tüm oyunculara açık olacak.

    Bu güncellemeyle birlikte oyuna Vulkan desteğininde geleceğini belirtmek isterim.Oyunda şu an için DX11 desteği olsada güncelleme sonrasında Vulkan API ilede oynanabilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Mart 2020; 1:18:19 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Güncellemede en çok beklediğim özellik vulkan, rx 590 var binaların sık olduğu yerlerde oyun felç oluyor.Vulkan ile umarım fpsler artar.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coop oynucak varmı canlı yayın bile açarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15gblik güncelleme geldi şimdi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.