Şimdi Ara

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (2019) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
8
Favori
23.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ps de oynarken ne oldu ise oynanış anında sağ alt köşede çıkan haritayı kapattım. Manuel hareket tuşlarında alta basınca görev çıkıyor harita açılmıyor gelen radar uçaklarını falan göremiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar geçen gold surumun prı hakkını satın aldım ama uzucu bır durum yasadım.Pri hak sahıbı olarak epısode 3 ve neredeyse hıcbır dlc den faydalanamıyorum

    surum gold surum ama standarttan farkı yok sadece sec hak faydalanabılıyor eklentılerde ıcerıkler storede bulunmamakta oyun ıcerısınden onlıne olarak alıyorsun bu eklentılerı bu duruma bır fıkrı yada benım bılmedıgım bir çözümü olan varmıdır?

  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    Season pass ın süresi bitti year pack alman lazım bir sorun yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bilgilendirme içim şimdi anlaşıldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ubisoftun bu oyun serisine hastayım Splinter Cell de süper bir oyundu.


    Şimdi şunu sorucam paketler arasındaki farklar ekstra görev getiriyormu acaba ? Makyaj - silah - skin benim umurumda değil.

  • Ghost Recon Breakpoint 21-24 Ocak tarihleri arasında ücretsiz haftasonu kapsamında oynanabilecek.21 Ocak'ta gelecek olan yeni güncellemeyle birlikte oyunun 3.canlı etkinliğide başlayacak ve Rainbow Six Siege'den bilinen bazı karakterler sınırlı bir süre için ekibimize katılacaklar.Oyunun çıkışında Wildlans'ta olduğu gibi yapay zeka takım arkadaşları yoktu ve sonradan eklendi.Oyun bir çok güncelleme aldı ve çıkışına oranla gelişti.Canlı etkinlikler ve yeni görevlerle desteklenmeye devam eden oyunu bu süreçte deneyebilir eğer oynamayı düşünürseniz indirimden satın alıp ücretsiz haftasonu kapsamındaki ilerlemenizi taşıyabileceksiniz. 

  • Yıl 1 dlcsi 52 TL ye düşmüş benim gibi 170 TL diye göreve devam edemeyenlere duyrulur. 


    https://www.playstore.com/urun/ghost-recon-breakpoint-year-1-pass


    Ana oyunda 39 TL.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 21 Ocak 2021; 12:9:45 >
  • Oyunu en son Terminator canlı etkinliği sırasında oynamıştım.O dönemden bu güne kadar çok sayıda güncelleme ve içerik eklendiğinden dolayı hem bu içeriklere bakmak hemde canlı etkinlik ödüllerini almak için tekrar başladım.

    Oyunun önceki güncellemelerinde Ghost Experience adı altında oynanışı özelleştirebileceğimiz bir özellik eklenmişti.Bu deneyimde regular,immersive ve tercihlerimize göre özelleştirdiğimiz custom oyun modu yer alıyor.Oyuna girince ilk olarak Ghost Experience modunu tanıtan kısa bir video sonrası oyun hangi modda oynayacağımı seçtiriyor.Regular oyunun klasik oynanışı,immersive daha gerçekçi ve taktiksel oynamaya yöneltiyor,customda ise oyunu kendimiz özelleştiriyoruz.Gear level,düşman zorluğu,hud düzenlemesi ve açık dünyadaki düşman yoğunluğu gibi(daha fazla dron,terminator yada elit birlikler gibi)özelleştirmeler yapıyoruz.

    Oynanış tarzını belirledikten sonra yine yeni eklenen yapay zeka takım arkadaşları tanıtılıyor.Bu npclere komut vererek yönlendirebiliyor,kozmetik ve silah özelleştirmesi yapabiliyoruz.Yapay zeka takım arkadaşlarını ve diğer özelleştirmeleri ise oyunun her anında değiştirebiliyoruz.

    Ana hikaye görevleri dışında eklenen yeni görevlerin ilki tüm oyunculara ücretsiz,tamamı ise year 1 pass dahilinde,bunların yanısıra oyuna daha önce gelen özel süreli etkinlik(terminator,resistance) görevleri ise year 1 pass gerektirmeden oynanıyor,daha önce bu etkinliklere katılmadıysanız görev ekranından aktif edip oynayabiliyorsunuz.Bu görevlerden elde edilen eşyalar aynı zamanda ana merkezdeki vendorde oyun içi krediyle alınabiliyor.Eğer yeterli krediniz varsa görevleri oynamadanda eşyaları alabilirsiniz.Ayrıca açık dünya özelleştirmesine bu etkinliklerdeki düşmanlarıda katabiliyorsunuz.Normalde sadece etkinlik kapsamında yer alıyorlardı.Bunlar dışında normalde raide özel olan alanda haritaya dahil edilmiş ve bu bölgeyi keşfetme görevleri dışında kolay ve zor modda oynanabilen raid seçenekleride eklenmiş.Raidlerde yapay zeka takım arkadaşları kullanılamıyor.Bu görevler için 3 oyuncuya daha ihtiyacınız olacak.

    Oyun içerik,yapay zeka ve bir çok konuda çıkışa göre epey gelişmiş.Çıkışında oynamıştım ve o günden bu güne kadar yaptıkları geliştirmeler oldukça iyi,optimizasyonu iyi seviyedeydi fakat sonradan gelen Vulkan desteğiylede daha iyi bir oyun performansına sahip,oyun bu deneme sürecindede iyi bir oranda indirimde(ek olarak yeterli Ubisoft Connect puanınız varsa ekstra indirimde yapabiliyorsunuz) eğer daha önce oynamadıysanız indirimler almak için iyi bir fırsat,güncelleme içerikleri ile uzun süre oynanabilecek bir oyuna dönüştüğünü belirtebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 24 Ocak 2021; 22:29:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 8 Haziran 2021; 0:39:31 >
  • arkadaşlar merhaba,

    oyunu epic gamestan aldım. Oyuna hiç giremiyorum. Başlangıçta sürekli crash veriyor. Sebebini veya varsa çözümü bilenler yardımcı olabilir mi. Teşekkürler.

  • aybrktpskl A kullanıcısına yanıt
    Sürücülerinizi güncelleyin, gerekli yazılımları (dirext vb.) yükleyin. En son oyunu tekrar kurun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aybrktpskl A kullanıcısına yanıt
    Oyunu uplayden indirin ve oynayın Bende epicten aldım ilk epicten indirdim hata yapmışım uplayde ztn ekleniyor direk ordan indirip ordan oynayın epic açmanıza bile gerek yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gear Score'u max yapmadan silahları MK2 ve 3'e geçirmenin mantığı var mı? Çünkü gear score'un arttıkça daha iyisini craft edebilirsin  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 30 Mayıs 2021; 2:35:3 >
  • Arkadaşlar satın alınmış oyunda offline olarak ekip kurabiliyor muyuz? Kuruluyorsa nasıl yapıyoruz acaba.

  • Xboxyoutube
    Prepare your squad to return to Auroa, Ghosts. The situation is rapidly developing with new factions and activity around the island! Watch for more details on Operation Motherland.
    https://www.youtube.com/watch?v=ndfDs8VRSL0&feature=youtu.be


    Operations Motherland bir süre önce duyurulmuştu. Tamamen ücretsiz olan bu içerik tüm oyun sahiplerine 2 Kasım tarihinde oyuna ekleniyor. Yeni görevler, yeni bölgeler ve silah mastery sistemi gibi içerikler bulunuyor. Seviye sınırıda yükseltilmiş. Oyunu desteklemeleri ve ücretsiz olarak içerik gelmesi gayet güzel, epeydir oynamıyordum ve Auroa' ya tekrar uğramanın vakti gelmiş.  





  • arkadaşlar merhaba,

    bir görev verildi 3 dosya ele geçirme hepsini yaptım ama 1 tanesini hala yapmamış gibi gösteriyor 10 tane video izledim görevin nasıl yapıldığına dair ve hepsini aynı şekilde yapmışım ancak hala 2/3 yazıp duruyor

    yardımcı olabilecek var mı teşekkürkler

  • spartan modlu veya modsuz oynamak isteyen eklesin. SkyWolf_TR

  • Oyunun full Türkçe yaması çıktı 20,tl ye direkt satın aldım. Tekrar oynamayı deneyim dedim. Türkçe yaması iyi güzel de oyunun geçtiği açık dünya çok ruhsuz ilk çıktığından bu yana oynamaya çalışıyorum yok abi olmuyor. Yapay zekayı geliştirmişler diyenler var evet immersive mod yapınca düşman divisiondaki gibi seni sıkıştırma yöntemine gidiyor fakat oyunun açık dünyası aşırı yapay ve ruhsuz. Koskoca açık dünyada kuş uçmuyor. Koskoca ormanlarda iki sıkalım diye göstermelik devriyeler var. Görev yerine gitmek için Fast travel yok. İlla Bivakları açman gerekiyor. Oyunun mekanlara girme olayı Splinter Cell andırsa da açık dünyasının yavanlığı gözümden kaçmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Terminal List izledikten sonra açıp oynayasım geldi oyunu.

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.