Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Hangi Paket??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
12.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 13TL'yken aldım ve oyun hoşuma gitti. Ama starter pakedini aldığım için 4 operatörüm var ve para kasarak hepsini açmam gerçekten çok zor. O yüzden paket almaya karar verdim ama hangisini seçmek daha mantıklı karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
    1) Year 2 Gold Edition mı almalıyım?
    2) Year 3 Pass mi?
    Gold edition olmasının olayı ne?

    Bir şey daha sorucam. Bu paketlerden birini aldığım zaman temel operatörlerin fiyatı starter değil de normal almış gibi daha ucuz oluyor mu?
    Teşekkürler :)



  • Starter Edition

    İlk olarak oyunun Starter sürümünden başlayalım, Bu sürüm sadece Pc platformuna özel olup standart oyun ile hiçbir farkı bulunmazken oynanış olarak çok daha fazla zaman harcamanız gerekmekte. Zira bu sürümde orijinal operatörler 12.500 oyun içi Renown parasından açılıyorken sezonluk operatörler tıpkı diğer sürümlerde olduğu gibi 25.000 Renown parasından açılmakta. Starter sürümünde operatör açmak oldukça zor çünkü tek bir operatörü açmak aşağı yukarı 15 saatlik bir oynanış sürenize eş değer oluyor. Ayrıca bu sürüm ile birlikte Rook, Mute, Smoke, Sledge, Ash ve Fuze operatörlerinden 4’ü başlangıç olarak hediye ediliyor.

    Güncelleme: Bundan böyle Starter edition sürümünde 4 yerine 6 operatör açık bir şekilde sunulacak.

    Standard Edition

    Oyunun Standart sürümü ise herhangi bir ek içerikle gelmiyor, Ancak bu sürümde Starter sürümüne nazaran orijinal operatörleri daha çabuk açmanız mevcut. Çünkü bir sınıftaki Orijinal 20 operatörü 500-1.00.-1.500-2.000 Renown ile açarken sezonluk operatörleri tüm sürümlerde olduğu gibi 25.000 Renown parasına açmaktasınız.

    Güncelleme: Yapılan yeni duyuruya göre artık Standart sürümde bulunan 20 Orijinal operatör ve bunların silah eklentilerine Renown harcamadan direkt olarak erişim sağlanacak.

    Advanced Edition

    Oyunun yeni çıkan Advanced Edition sürümü ise birkaç bonus içerik ile birlikte geliyor. Öncelikle bu sürümde yine oynanış açısından herhangi bir fark taşımıyor. Tıpkı Standart sürümde olduğu gibi aynı fiyatlara operatörleri’de açabiliyorsunuz. Ancak bu sürüm ek olarak 10 adet Outbreak koleksiyon paketi içeriyor. Outbreak koleksiyon paketleri içerisinden ise Chimera sezonu ile başlayacak Outbreak etkinliğine özel içerikler çıkıyor. Outbreak etkinliğinin başlaması ile birlikte 4 adet koleksiyon paketi hediye edilirken Advanced Edition sürümüne sahip kullanıcılar toplamda 14 adet koleksiyon paketine sahip olmuş olacak.

    Gold Edition

    Gold Edition sürümü ise tıpkı Standart sürümdeki özelliklere sahip. Ancak bu sürüm ek içerikler olarak diğerlerine nazaran daha çeşitli. Oyunun Gold Edition sürümünde ana oyun ile birlikte 10 adet Outbreak Koleksiyonu paketi, 600 Rainbow Six Kredisi ve 3.yıl sezonluk geçiş bileti mevcut. 3.Yıl sezonluk bileti sahibi olmanız demek ise 8 yeni 3. Yıl operatörü, 8 özel başlık ve üniforma, VİP abonelere özel R6 charmı ve 600 R6 Kredisine (Toplamda 1.200 R6 Kredisi ediyor) sahip olmanız anlamına geliyor. Tüm bunlara ek olarak 8 yeni 3.yıl operatörüne 7 gün erkenden erişim, Mağazada %10 indirim, %5 Renown takviyesi ve ekstra %0.3 Alpha Paketi Takviyesi avantajlarına erişiyorsunuz.

    Complete Edition

    Gelelim oyunun en büyük içeriklere sahip olan paketine yani Complete Edition sürümüne. Bu sürümde Gold Edition sürümündeki bütün içerikler bulunurken tüm bunlara ek olarak Legacy operatör paketi’de sürüm Complete Eidition sürümü içerisinde yer almakta. Legacy operatör paketi ise 1. ve 2. yılın toplam 16 operatörünün kilidini direkt olarak ek bir ücret ödemeksizin açmakta. Buda demek oluyor ki sadece Orijinal operatörleri açmak size kalıyor. Tabi Complete Edition tüm bu içerik avantajlarının sunarken kendisi bu paketler arasındaki en tuzlu fiyata sahip.

    Gördüğünüz gibi hiçbir paket oynanış açısından avantaj sağlamıyor, Sadece birtakım eş içerikler sunuyor. Tüm paketlerdeki içerikleri eksiksiz olarak sizlere hazırladık. Oyunu satın almak istediğiniz’de hangi sürümün size daha uygun olduğunu düşünüyorsanız yukarıdan içerikleri kontrol ederek seçiminizi yapabilirsiniz.
    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Hangi Paket??




  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Complete Edition aldigimizda her cikan operator otomatik olarak geliyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.