Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (419. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.474
Cevap
116
Favori
345.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Eve gidince gönderirim ama bunun yerine Youtube'ta ayarların her birini açıklayan videolar var. Bir tane vardı, 6 bin beğenilmeli. Hem oyun içi ayarları, hem de Nvidia ayarlarını, hatta Windows ayarlarını da açıklıyordu. Hangi ayarın neye yaradığını da tek tek anlatıyordu. Onu tavsiye ederim, ben de ona bakarak yapmıştım.


    Pratikten verebileceğim bilgi gölgeleri en az medium yapmanız yönünde. Medium dışındaki gölgelendirme ayarında vatandaşların gölgesi gözükmüyor. Yerine göre gölge bir nevi wallhack gibi oluyor. Club'ta garaj girişinde sağdan yaklaşan adamın gölgesi sola vurduğundan kapıyı savunmak kolaylaşıyor meselâ.

    Evet gölge olayı onemli dediğin gibi. biz low yapıyorduk devamlı sonra vurulduk hile var derdik :) sen musait zamanda o video linkini ve setting bilgisini atarsan super olur..





  • Windows11 de düzgün çalışıyor mu, deneyen oldu mu?

  • Kixstar ölmüş, araba kazası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabayıda yeni almıştı.

    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yayınında 11 i, sürüşe çıkıyorum diye çıkıyor. Muhtemelen o zaman kaza yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel çocuktu, üzüldüm. Pengu gibi, kafası farklı çalışan güzel bir insandı.


    Eskisi kadar iyi oynayamamasına rağmen konuşma yeteneği çok iyi olduğundan sunuculuğu ve oynarken de öldükten sonra verdiği infolar efsaneviydi. Hatta arkadaşlarla oynarken ölürsem -ki roamer ve fragger rolünde oynadığımdan hep ölürüm- onun verdiği biçimde info vermeye çalışıyorum.


    Her ölüm erken ölüm ama 24 yaş, ölmek için çok erken bir yaş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 14 Ekim 2021; 9:11:54 >
  • Haberdeki yazıyı atayım fotoğraf yoktu araç birden sağa kırıp toprak yüksekliğe çarpıp devrilmiş emniyet kemeri takılıymış sanki araç arızası sebep olmuş gibi.


    At 9:23 p.m. Monday, California Highway Patrol officers responded to reports of a vehicle collision at Pinehurst and Redwood roads in unincorporated Alameda County

    When officers with CHP’s Castro Valley office arrived, they found an overturned 2020 BMW 330i with its driver trapped behind the wheel. Oakland firefighters, who also responded to the scene, pronounced him dead at the scene.

    On Wednesday, Alameda County sheriff’s coroner’s officials identified him as Michael Stockley, 24, of Alameda.

    Preliminary information provided by CHP investigators found that Stockley was wearing his seatbelt while the BMW was traveling southbound on Redwood south of Pinehurst when it made a sudden right-hand turn. The BMW left the roadway, traveling up a dirt berm and overturned after colliding with an embankment. Impairment did not appear to be a collision factor, the CHP said.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 14 Ekim 2021; 14:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En yeni teknoloji araba, emniyet kemeri, en iyi teknoloji güvenlik önlemleri olsa bile insan gidiyor. Acı verici...

  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

    Haberde harita veriside vardı yola gmaps üzerinden baktım düz yolda birden ani sağa dönüş var hızda yapıyorsa bu dar yolda ikinci fotoğrafta sağdaki toprağı aşıp üstteki daha büyük toprak setine çarpıp çok ani bir duruş yapmıştır.


    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]


    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 17 Ekim 2021; 1:24:6 >




  • pc de dualsense kolda tetik ayarı çalışması çok güzel olmuş tetiğin seriliği mükemmel

  • dikkatsiz solo oynamaktan ve takımda ki kötü oyunculardan dolayı 2800 den 1330 lara düştüm. rank boostlayan var mı? geri kasamıyorum ve bu seviyede olmaktan memnun değilim. arkadaşlarım hep o seviyede kaldı ve suan onlarla takım olamıyoruz. boostlarım diyen varsa pm atabilir.

  • Adres değiiştirdim. İnterneti naklettim. Oyuna bağlanamıyorum. Rainbow six siege sunucusuna bağlantı hatası... Hata kodu: [8-0x00000146] Sadece Yalnız Kurt oynanıyor. Oyun Çevrim Dışı çalışıyor. Yardımınıza ihtiyacım var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scetin -- 24 Ekim 2021; 18:46:45 >
  • scetin S kullanıcısına yanıt

    Nakilden sonra hatta bir sorun olabiliyor internet sağlayıcıyı arayıp sorun yaşadığınızı söyleyin hattı resetleme gibi birşeyler yapıyorlardı.

  • Yeni harita gelmeyeli 2 yıl olmuş şimdi öğrendim ubi oyundan ümidi keseli 2 yıl olmuş yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 26 Ekim 2021; 19:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun durumu;



    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]
  • -Bane kullanıcısına yanıt

    Yav hehhehehehe cidden öyle. Dün doktor Frankenstein olarak oynarken benim de aklıma geldi.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Beterin beteri var Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] Oyunun realistik halinden eser kalmadı ama alternatifi yok oynuyoruz şimdilik



    Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]
  • -Bane kullanıcısına yanıt

    Skin'leri yine tolere edebilirim de, hileciler ve toxic community'i tolere etmek güç. Oyuna başladığımda şaşırtıcı derecede iyi ve kibar bir oyuncu kitlesi vardı. Oynayan bu kadar yoktu, oyun bu kadar tutmamıştı. Herkes birbirine yardım etmeye, oyunun temel mekaniklerini öğretmeye çalışıyordu. Şu an oyunun kontrolünü arkadaşını güldürmek için maymunluk yapan çocuklar aldı. Bizdeki ping durumu, oyunun seslerinin bozuk olması, server'ların dandikliği derken kaderine terk edilmiş ama bir yandan da üzerinden para kazanılmaya çalışılan bir oyun hâline geldi.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum buna benzer olayı dota 2 oynarken de yaşamıştım. Oyun ilk çıktığı sıralar keyifle oynuyorduk, bir süre sonra oyuncu kitlesi iyice doyum noktasına ulaşınca toxic kitle arttı birde rus istilası olmuştu. Bunda da aynı olay, oyunun ilk zamanları çok keyifliydi. Absürt operatörler yoktu, birde ben haritaların rework olmadan önceki hallerini daha çok beğeniyordum. Gece haritaları vardı, bence artık sezon işi kurtarmıyor. Yeni oyun lazım, bu şekilde sadece ölmekte olan bir oyunun sonunu geciktiriyolar.

  • -Bane kullanıcısına yanıt

    Dota 2'yi bırakma sebebim de buydu. Bir de oyunlar uzun sürüyor ve 30-40 dakika boyunca sidikli çocukları taşımaya çalışıyordum. Hata yapma lüksüm yoktu, çünkü zaten başkasının hatalarını tolere etmek için her şeyi mükemmel yapmam gerekiyordu. Her zaman beş kişi giremiyorduk, arkadaş grubumuzda da kimi zaman beceri farkı oluyordu. Nezdimizde zerre önemli olmayan birinin saçmalıklarına beş dakika katlanma zorunluluğumuz yok iken (iş ve aile sebebiyle olanlar istisna) sırf oyun bizi aynı takıma attı diye kırk dakika onunla bir arada olmanın saçma olduğunu hissettiğim an oyunu bıraktım. 5300 MMR ile offlane/Pos2 oynuyordum, fena oyuncu değildim.


    R6: Siege'i seviyorum. Ancak aim, oyun zekâsı, görsel ve işitsel tepki süresi dışında büyücülere karşı koymaya çalışmak yorucu olmaya başladı. Her yerde bir şeyler var, ağız tadıyla masanın altına giremiyoruz. Oyun souls like'a döndü.


    Çok iyi diyebileceğim bir ses sistemim, elime tam oturan kaliteli bir klavye-mouse setim, 3080 ekran kartlı bir sistemim var. Bunun avantajı ile ve CS zamanından kalma kafaya hedef alma alışkanlığıyla fena olmayan bir oyuncuyum. Yaşım sebebiyle mükemmel reflekslere sahip değilim ancak headshot oranım %47,60 falandı. Bu oyunu çok iyi oynamak isterdim, Doki denen zibidi ve Beaulo'nun ilk zamanları çok iyiydi, keşke benim de elim bu kadar hızlı olsa, tepki sürem bu kadar çabuk olsa diyorum. Ama oyunun son iki yıldaki durumu, sevdiğim birinin hastalık sebebiyle gözlerimin önünde erimesini izlemeye benziyor. Yine seviyorum ama yitip gitmesine engel olamıyorum.





  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.