Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division [ALPHA&BETA ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam bir şeyler arıyorum akşam oyuna gireyim artık fotoğraflarını çekip atmaya çalışırım
  • Hocam dün forumda bakındım konuyu hortlatacaktım da eylülden beri kimse bir şey yazmayınca dedim ayrı açayım kusura bakmayın ilk mesajımda yok yazmışım
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Konsol çıktığından beri ps sahibiyim, hiç öyle bişey yapıldığını görmedim, bu oyyn için şu anda indirim beklemek hayal. 60 doları bayılcaz hepimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastiko_92

    Konsol çıktığından beri ps sahibiyim, hiç öyle bişey yapıldığını görmedim, bu oyyn için şu anda indirim beklemek hayal. 60 doları bayılcaz hepimiz

    Bayılcaz hocam yapacak birşey yok. Fiyat neyse o. Çıkmadan alalım yeterki.
  • Şimdilik 3 fotoğraf ekleyelim, oyunu iyice incelediğimde daha fazla yorum ve fotoğraf ekleyeceğim

     Tom Clancy's The Division [ALPHA&BETA ANA KONU]

     Tom Clancy's The Division [ALPHA&BETA ANA KONU]

     Tom Clancy's The Division [ALPHA&BETA ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Xbox un kendi uygulamasıyla SS almak mümkü mü. Alpha olduğundan sordum hocam
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Alamıyorsunuz hocam, doğal olarak videoda kaydetmiyor. Alpha olduğundan dolayı izin vermiyor sistem
  • Nasil infirebiliriz xbox one oyunu denemek icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod lazım zaten bulmak zor zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu multi kısmını çözebilen var mı? Extraction pointler ne oluyor tam olarak? Non-Hostile Agentler var bişey yapmıyorlar. Öte yandan size ateş eden playerler var. Contaminated Zonelar falan hiçbirinden bişey anlamadım. ? Dark zone'un olayını anlayan biri anlatabilirse çok makbule geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VendettA

    Bu multi kısmını çözebilen var mı? Extraction pointler ne oluyor tam olarak? Non-Hostile Agentler var bişey yapmıyorlar. Öte yandan size ateş eden playerler var. Contaminated Zonelar falan hiçbirinden bişey anlamadım. ? Dark zone'un olayını anlayan biri anlatabilirse çok makbule geçer.

    Hocam benim anladığım kadarıyla Dark Zone'lar oyunun multi kısmı yani diğer oyuncularla kaynaşılan(iyi anlamda değil ) kısım. Bu bölgelerde aynı zamanda "legendary item" olarak söylenen itemleri düşürebilme imkanımız var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Renji Abarai

    Nasil infirebiliriz xbox one oyunu denemek icin

    hocam benim gibi yaparsaniz oynarsiniz oyunu, ilk önce kredi karti ve ya paypal la oyunu amazon.com.uk den siparis ediyorsunuz ,24 saat icinde kod email inize geliyor kod geldikden sonra isterseniz siparisi iptal edebiliyorsunuz, lakin oyun bence tam bir fiyasko hic bir sekilde al benisi yok kahramanimizin hareketleri bile KISITLI yani sasirmadim klasik ubisoft hayal kirikligi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 10 Aralık 2015; 22:59:03 >
  • Tesekkurler hocam zahmet verdim kusura bakma valla oyle ise hic girmiyelim al ver iptal falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps bölümüne yazdım, burdaki arkadaşlar için de ekleyeyim, dark zone merak eden çoktu, bence çok keyifli ama sıkabilir gibi...

    ve sonunda dark zone da oynadım. Gerçekten çok eğlendik. Bilmiyorum sanki tekrar tekrar oynayınca sıkabilir gibi ama inanılmaz eğlenceli geliyor grupla oynayınca. Önce bir saat kadar tek başıma girdim, oyun sizi otomatik olarak 4 kişilik takıma atıyor ve haritanın belirli bir kısmına yani dark zone alanına yürüyorsunuz. Grup olarak girince içeride sizin gibi başka grupların ve AI'ın olduğu bi yerde başlıyorsunuz çatışmaya. Bi saat bu grupla hiç bişey anlamadan döndüm dolaştım. Daha sonra çıkıp tekrar başka bir gruba girdim. Hemen davet yolladılar zaten ve az çok anlattılar olayı. Bölgenin kendine göre bi leveli var ve bu levellere göre itemleri var.ya normal oyun ve burdaki leveller farklı. AI'ları vurdukça loot düşüyor ve hem level arttırıp hem item alıyorsunuz. Haritanın belirli yerlerinde helikopter çağırıyorsunuz, oyunun en eğlenceli kısmı da bu. Gelen helikopterlere itemleri yüklemezseniz öldüğünüzde topladığınız her şey düşüyor ayrıca leveliniz de düşüyor. Bu helikopterin de tabi bi süresi var, hemen çağıramıyorsunuz. Gelelim bu işin pvp kısmına. Haritadaki diğer gruplar ile çatışmaya girebiliyorsunuz, onları öldürüp itemlerini çalabiliyoesunuz. İşte bu yüzden kesinlikle bir ekip olarak girilmeli,yani iletişim kurmanız şart. Haritada başka bir oyuncuya grubunuzdan biri dahi ateş etse Rogue oluyorsunuz. Bu da demek ki diğer tüm oyuncular sizi vurma hakkına sahip. Yani avlanıyorsunuz. Ve Rogue olmanın süresi var, öldürdüğünüz adam kadar süre de artıyor. O süreyi ölmeden bitirirseniz kurtuluyorsunuz ve tekrar normal bir Agent olarak oyuna devam ediyorsunuz, artık kimse sizi anlamıyor. İşin en güzel kısmı da bu. Takım olarak zayıf gördüklerimizi avlayıp kaçıyoruz. Mesela bugün iki kişi vardı önümüzde, hemen anlaşıp taktik geliştirip öldürdük ikisini ve metroya kaçtık, süre doldu ve itemler yanımıza kâr kaldı :) aynı şekilde bizi de öldürdüler ve itemlerimizi kaybettik. İşin en can alıcı noktası ise dediğim gibi extraction point'ler, yani helikopterlerin geldiği kısım. Herkes elindeki itemi boşaltmak ya da fırsatını kollayıp diğerlerini haklamak için o noktaya geliyor. Herkes inanılmaz geriliyor. Bugün bi ara 3 farklı grup helikopter başındaydı. Herkes silahın namlusunu birbirine tutmuş, eller tetikte bekliyordu. Bir kişinin hata yapmasını bekledik biz de biri vurursa hemen üstüne çullancaktık. 10 kişi de yavaş ve emin adımlarla helikoptere gelip bıraktı itemları, aynı gerginlikle birbirini kontrol ederek geri çıktı. Çok keyifliydi, gülmekten öldük vallahi olay bitince :) bir keresinde de tuzak kurduk. Helikopter çağırıp hepimiz güzel bi köşeye geçip pustuk gelecekler için. Gelen itemini bıraktığı anda avladık sniper ile :) sonra da bütün herkes bizi avladı ve öldük, keyifli idi tabi.
    Bu arada sadece rakibi değil kendi takımındakini de vurabiliyorsunu ihanet edebiliyorsun, bugün bizim bi eleman kaşınınca diğeri yaptı bunu, bana dokunmadı ama :) Tam adamlarla kafa kafaya gergin bekliyorken bizim bu eleman bomba attı ortaya ve hemen Rogue olduk, ben kaçtım ama arkadaş ölünce sinirlendi. Yeniden oyuna geldi ve gruptan çıkıp diğer elemanı öldürdü, itemini aldı :)
    Kısacası çok keyifli ve kesinlikle stratejik davranmanız gereken iletişimin olmazsa olmsz olduğu farklı bir pvp dark zone.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunda kullanılabilen araç var mı hiç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3ddd

    Oyunda kullanılabilen araç var mı hiç?

    nerde o günler ,
  • Oyunun atmosferi,grafikleri güzel ama Destiny gibi beş para etmez görevleri tekrar eden sıkıcı bır oyun geliyor şu halıyle almaktan vaz geçtim tam surumu çıkınca değerlendirme yaparız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende 2-3 saat kadar oynadım. Oyunda grafik/atmosfer ve silah mekanikleri çok başarılı. Silahların gerçekçi tepkiler vermeleri ve birbirlerinden farklı hissettirmeleri çok hoşuma gitti. Oyun kesinlikle ekip halinde daha zevkli oluyor. Yanlızken çok fazla zevk vermeyebilir. Oyunun başarılı olup olmaması getirdiği içeriğe bağlı.Destiny gibi sürekli aynı şeyleri yaptırırsa ve içerik özürlü gelirse 1 ay sonra sıkar ve uzun ömürlü olmaz.
  • Evet, dün 3-4 sat kadar arkadaşlarla oynadık. 1-2 saat yalnız başımaydım, görev yaptım vs. Atmosfer gerçekten çok güzel, şehrin harap olmuş hali o kadar güzel geliyor ki oynadıkça oynayası geliyor insanın. Görev çeşitliliği alpha olduğundan ötürü fazla yok, zaten çoğu özelliğe erişemiyorsunuz. Fakat gayet doyurucu geliyor şuanda bile. Düşmanların yapay zekaları çok değişken, bazen size sıkmıyorlar bazen doğduğunuza pişman ediyorlar .

    Base denen olay güzel olmuş, görevleri alıyoruz ve sadece biz oradayız. Yani online olan başka bir oyuncu içeri girdiğinizde kayboluyor. Arkadaşlarla oynarken haritada gözüküyorlar fakat başka şekilde gözükmüyorlar. Patlama, parçalanma efektleri vs. enfes olmuş. Grafiksel olarak düşürüldüğü açık ve net, hatta bazı yerlerde grafikler üst seviyedeyken bazı yerlerde çok göze batıyor. Fakat alpha olduğu için es geçiyorum bu kısmı, umarım gelişme gösterir. Şu oyunun atmosferi için grafik pekte önemli değil şahsen.

    Craft sistemi oyunda mevcut, silahları ve diğer ekipmanları dismantle ederek parça elde ediyoruz. Fakat crafting alphada açık değil şuan için. Güzel şeyler ortaya çıkacak gibi duruyor, bakalım oyun bu konuda ne derece biz özgürlük verecek bize.

    Co-op oynarken görevleri beraber yapıyoruz, party sahibi kimse haritada işaretlenen yer herkeste çıkıyor. Yani 1 LvL olan birinin görevlerini dahi yapabiliriz. Crew sistemi olacaktır muhtemelen, açıklandı mı bilmiyorum tabi. Henüz darkzone tecrübem olmadı, bugün akşam olacak . Darkzone daha bir güzel gelecektir diye tahmin ediyorum.

    Şu durumda oyun sıkmıyor, fakat kendini tekrar edecekmiş gibi bir hava var görevlerden dolayı. Bakalım, sabırsızlıkla bekliyorum tam sürüm olarak çıkmasını. Gerçekten keyif veriyor oyun muhabbet ederken özellikle.

    Telefonu bir yere sabitleyerek çektiğim videoyu şuraya koyayım. Co-op görevden bir video, en azından fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır;





  • Hocam elinize sağlık bende yapmayı düşündüm de upload hızım el vermiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.