Şimdi Ara

Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epic Games: https://store.epicgames.com/tr/p/tomb-raider-iiii-remastered-538640

    Steam: https://store.steampowered.com/app/2478970/Tomb_Raider_IIII_Remastered_Starring_Lara_Croft

    Microsoft Store: https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/tomb-raider-i-iii-remastered-starring-lara-croft/9n25d4t3l8jx


    Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft

    Tomb Raider 1-2-3 Remastered


    -


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    Tomb Raider I-III Remastered arrives February 14th!


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇETomb Raideryoutube
    Subscribe to our channel to keep up-to-date with all things Tomb Raider and Lara Croft: https://www.youtube.com/user/tombraider?sub_confirmation=1 Follow us on Social: Facebook: https://www.facebook.com/TombRaider Twitter: https://twitter.com/tombraider Tumblr: http://tombraider.tumblr.com Instagram: https://www.instagram.com/tombraider Google +: https://plus.google.com/107380949412135354539
    https://www.youtube.com/watch?v=hC1_bXCjHME

    -


    Lara Croft'un Sevgiyle Yenilenen Orijinal Maceralarını Keşfedin


    Orijinal Üç Tomb Raider Macerasını Oynayın: İlk kez bu eksiksiz koleksiyonda, modern platformlarda tüm genişletmeler ve gizli seviyelerle eksiksiz bir deneyim yaşayın.


    Dahil Edilen Oyun Başlıkları:

    Tomb Raider I + The Unfinished Business Expansion

    Tomb Raider II + The Gold Mask Expansion

    Tomb Raider III + The Lost Artifact Expansion


    Antik Gizemleri Çözün: Bulmacaları çözerek ve zamanın tahribatında kaybolan gizemleri çözerek antik dünyanın hazinelerini ortaya çıkarın.


    Dünyayı dolaşan macera: Lara Croft'u dünya çapında takip edin ve ölümcül düşmanlarla ve tehlikeli efsanelerle yüzleşin.


    Sevgiyle restore edildi: Dilediğiniz zaman orijinal çokgen görünümüne geçme seçeneğiyle yükseltilmiş grafiklere sahip klasikleri deneyimleyin.


    -


    Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2024

    Tür: Aksiyon-Macera

    Dağıtıcı: Aspyr

    Geliştirici: Aspyr


    https://gamefaqs.gamespot.com/pc/426412-tomb-raider-i-iii-remastered-starring-lara-croft

    https://www.metacritic.com/game/tomb-raider-i-iii-remastered-starring-lara-croft/


    Resmi Site: https://www.tombraider.com


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Şubat 2024; 21:50:46 >







  • Yıllar yıllar sonra tekrar başlamak heyecan verici olacak. Umarım ortaya güzel bir iş çıkarda 4-5-6 da tekrar yapılır.

  • Remaster kesmez artık remake olmalıydı.

  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

    kesinlikle. tamam bizde özel bir yeri var ama bu grafikler 2024 yılında yemez yani.

  • Türkçe olarak oynamayı çok isterim bu oyunu. Hatıralar için bile değer.

  • 99 veya 2000 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam. İlk bilgisayarımda oynamaya çalışıyordum ilk oyunu. Hey gidi günler. Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE Ama bu kadar her şeyi ile eskimiş bir seriye Remastered yapılması sadece hayranlarını kandırmaya yönelik bir hareket olarak görüyorum. Xbox tarafındaki fırsatı bile değerlendiresim gelmemişti.

  • ilk oyun 96'da çıktı. pentium 100mhz 586 mı desek bunlara yoksa 686 mı dedikleri işlemciler de yeni çıkmıştı ve 2mb ekran kartları ile oynanıyordu 4mb ramle. ilk çıkan oyun 3D texture değildi her şey üçgendi hatta yıllarca kimseye inandıramamıştım ilk oyunun 3D grafik olmadığını. daha sonra 9gag'da üçgen göğüs muhabbeti çıkınca efsane olmuştu bir kaç sene önce. sürekli sağdan sola ilerlemeli aladdin gibi dos disket oyunlarından sonra win95'te sağa sola dönmeli oyunlar çok ilginç gelmişti bir de resident evil 1 çıkmıştı ama onun remaster remake vs yapmadılar hiç her ne kadar bir ton isimli oyun çıksa bile ilk oyunla alakası yok. bir kaç ay sonra Tomb Raider 3D isminde tekrar çıktı onu görmedim ilk çıkanı da bitirememiştim final boss'ta takılmıştım ama 15 yaşındaki kardeşim bitirmişti. steam'de emülatör olarak var bende hepsi. hatta ilki 3d olan mı olmayan mı anlamadım yani o kadar kötü grafikler. grafikleri biraz düzeltseler bile basit gelebilir ama sinir de edebilir çünkü ikincisinde bir kol çekiyorsunuz atlayıp bota bir ton sürüp kapı kapanmadan geçmeye çalışıyorsunuz olmadı baştan yani çok zevkli! başka türlü nasıl oyalayacaklar yani konu beklemeyin. üçüncüsü için voodoo2 kart almıştım ama 3'ten sonrası yaramaz. anniversary mi bir şey çıktı o güzeldi malikanede geziyordun. amazon games yeni oyun yapıyormuş galiba buna ama sürekli baştan sürekli tarz değişikliği ile oyun oyunluktan çıktı başka bir şey oldu. mesela 2012'de Tomb Raider diye tekrar başladı şu meşhur duvardan geçme olayı artık çoğu oyunda var son jedi oyunundaki gibi çünkü o şekilde loading ekranı olmuyormuş siz geçerken yüklüyormuş diğer bölümü.



    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE




  • torrente düşmüş sabah 3080 sisteme kurdum bu ne len dedim? steam'de emülatörle çalışan versiyonu var bende böyle değildi bu oyun dedim. xbox kol 3 çizgiye basınca eski hali yeni hali göya da eski hali dedikleri de eski değil çünkü dx kaç vardı sen bunu dx11 yaptın en kötü yani eskisi diye gösterdikleri bile eskisinden daha güzel. uyuz bir şekilde kamera oto geri dönüyor ve sağa sola dönmek için bile iki kolu da kullanmanız gerekiyor dedim bu kesin böyle değildi. denedim evdeki sistemde kamera diye bir şey yok zaten ve sadece klavye yön tuşlarıyla fıstık gibi gidersiniz ve ileri jump yapıyorum remastered de canı isterse zıplıyor biraz adım atıp öyle basarsanız atlıyor yani bunun gibi sırf ileriye zıplamalı bir oyunda bu kesinlikle oynamak için yapılmamış. emülatör ile çalışanda ileri ve zıpla ile şak şak şeklide yani. tam ekran da oyanıyor ama resim alınmıyor haliyle emülatör olunca ya da ben uğraşmadım prtscrn bile çalışmayınca.



    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇE




  • tomb raider adını çok çok duyduğum ama asla girmediğim/giremediğim bir seridir. nostalji bulutu bile olmadan 2024'de sıfırdan bu seriye girilir mi bilemedim şu an.

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    bu hatunun babası arkeoloğmuş kaybolmuş bişi bişi bu da peşine düşmüş zaten küçükten meraklıymış falan konusu. nathan drake gibi yani çocukluktan gelme onun da filmi var uncharted diye oyun serisi var ama konsol çünkü pc'de pek yok. o da güzel yani. bunda ilk denediler baydılar aynı şeyler bir yerden sonra rezil ettiler baştan başladılar kaç kere zor yani bu saatten sonra sıfırdan girmek sövdürür anca.

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    2013 reboottan gayet güzel girilir.

  • Tomb Raider I-III Remastered | Çıkış Fragmanı


    Tomb Raider I-III Remastered [PC ANA KONU] - TÜRKÇETomb Raideryoutube
    Watch the Official Launch Trailer for Tomb Raider I-III Remastered, available NOW. ✨ Steam: https://bit.ly/49m5TyJ ✨ Nintendo Switch: https://loom.ly/OMC4kBk ✨ PlayStation: https://loom.ly/N5y6xGI ✨ Xbox: https://loom.ly/EJDokOc ✨ Epic Games Store: https://loom.ly/aaSOS9A ✨ GOG: https://loom.ly/wzDtqPo Subscribe to our channel to keep up-to-date with all things Tomb Raider and Lara Croft: https://www.youtube.com/user/tombraider?sub_confirmation=1 Sign Up for the Official Tomb Raider Newsletter: https://www.tombraider.com Join the Tomb Raider Community: X: https://twitter.com/tombraider Instagram: https://www.instagram.com/tombraider Facebook: https://www.facebook.com/TombRaider Discord: https://discord.gg/tomb-raider
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_vH_0gpVlk
  • serininilk oyununu oynadım bitirdim ikinci oyuna başladım tekneye biniyorum e tuşu ile ama inemiyorum hangi tuşa bassam olmadı sebebini ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar?

  • İlk oyun otomatik mi kayıt oluyor arkadaşlar? Yoksa istediğimiz her yerde kaydet yapabiliyormuyuz?

  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    İstediğin an kayıt yapabilirsin. Otomatik kayıt yoktur.

  • mikbalatas kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim bilgi için. 5 - 10 dakika oynadım oyunu. Bence nostalji olsun diye tekrar oynanır.

  • İlk bilgisayarımda oynadığım oyunlardandır. Nostalji için oynanabilir seviyede olmuş yeniden yapılmış hâli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.