Şimdi Ara

TOMTOM VIA 135 (ömür boyu güncelleme) Tavsiye edermisiniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
29.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fikretkurt

    Tarih 20.11.2015...
    Aldığımız navigasyon cihazları artık fuzuli sınıfına girdi..
    Çünkü 1 hafta önce Google Haritalar Türkçe Sesli navigasyon desteği geldi...
    Hayırlısı olsun artık...
    Navigasyon cihazı arayan arkadaşlar akıllı telefonlar işinizi görür,bu navigasyon cihazlarına artık para vermeyin...


    İnternetsiz çalışmıyor Google sesli harita özelliği

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gayet memnunum. Yurt dışında internete para mı verilir.
    Yurtdısında çok faydalı

    4 ülke dolastım sayesinde.

    Ben tomtomu yaya olarak da kullanıyorum. telefonu kullansam hemen pili biter, internet parası da cabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 hafta önce ben de bu cihazdan aldım ve bir defa kullandım. Bir sıkıntı göremedim ama araca monte edilen cihazlardan taktırmak istiyorum. Eğer almak isteyen varsa 350 tl ye aldığım cihazı 300 e veririm. Geçen cumartesi aldım, faturası kutusu herşeyi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

    Arkadaşlar 1 hafta önce ben de bu cihazdan aldım ve bir defa kullandım. Bir sıkıntı göremedim ama araca monte edilen cihazlardan taktırmak istiyorum. Eğer almak isteyen varsa 350 tl ye aldığım cihazı 300 e veririm. Geçen cumartesi aldım, faturası kutusu herşeyi duruyor.

    internette fiyatı 299tl şu anda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evolvo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

    Arkadaşlar 1 hafta önce ben de bu cihazdan aldım ve bir defa kullandım. Bir sıkıntı göremedim ama araca monte edilen cihazlardan taktırmak istiyorum. Eğer almak isteyen varsa 350 tl ye aldığım cihazı 300 e veririm. Geçen cumartesi aldım, faturası kutusu herşeyi duruyor.

    internette fiyatı 299tl şu anda

    Ben vatandan almıştım. Şimdi baktım hala 349 tl. Ama teknosada indirime girmiş ve 299 tl yazıyor. Zaten 250 ye sattım be de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar, ben navigasyon cihazlarına karşı cok merakım var.. şimdiye kadar,
    * garmin nuvi 1410 / nuvi 50 ve nuvi 2507 - 2507 suan aktıf olarak kullanıyorum.
    * tomtom xxl / via 135 / go 500
    * next 5015 - zamamnı gelınce ıade edecegim
    piranha infiniti - arkadasımda var - ınceleme fırsatım cok oldu..

    tomtom ve garmin kendi yazılım ve haritasını kullanır.. diger oem markalar basarsoft kullanıyor.

    Başarsoft : Turkiye için en kapsamlı harita ve en fazla poi bilgisi olan harita yazılımı olabilir fakat,

    Basarsoft kullanan oem markalar ile bir ara GARMIN kullanmıstı, sahsen ben hic mi hic memnun kalmadım. Belki bulundugunuz ile göre performans veya stabil çalıyor olabilirler ama cok fazla hata ve yanılmalar ile karsılastım.
    Ben Antalya da yasıyorum ve cok defa sera yollarına sokmalar yasadım.. olmadık yerlere girip çiktim. Garmin-Başarsoft birlikteliği tam bur kabustu.. Antalya - Didim rotasını ısrar ve ınat ile Isparta uzerınden gecirmeye calısması, Denizli iline girdiğimizde israr ve inatla hic durmadan geri donun-geri donun diye bagıran Başarsoft ve Garmin uyumsuzluğu.. Diger Oem markalarda aynı sekılde Antalya - Didim arasında koy yollarına sokmalar.. anlat anlat bitmez..

    Garmin ve kendi atlası olan Navteq : Tam uyumlu ve hata yok denecek kadar az.. suan nuvi 2507 kullanıyorum ve biliyorum ki sorunsuz bir şekilde gidecegim yere ulaşacagim. Butun kullanıgım GARMIN cihazların ekran hassasiyeti ve işletim sistemi cok hizli ve kullanışlıydi.. Garminin yeni modellerinde yazılım değişikliği ile kullanımı cok rahat ve hızlı bir cihaz.. Trafık ozellıklı olan modellerı tarfık bılgılerını cıhaz ıle verılen orjınal sarj cıhazının kablosunu kullanarak alır. Internet baglantısı ıstemez..

    Tomtom ve kendi haritası TeleAtlas : Tomtom çok stabil neredeyse hatasız ve saçmalamayan, ısrarla U donusu yapın dıye tutturmayan cok hızlı bir sekılde yenıden rota hesaplayan, kavsak ve donemeclerde otomatık ekranı buyuten ve ayrı bır renk ıle kocaman bır goruntu ıle tarıf eden, sehır ıcınde ılerlerken, sag-sol veya orta serıtten gıdın dıye uyaran ve boylece saga sola donuslere (trafık ısıkları) takılmadan size eslik eden ve bana gore anlatımı en ıyı cıhaz.. sımdıye kadar hıc bır sokak veya donemec kacırmadım.. Eksık yanları yok mu ? elbette var.. Cihaz ekran ve hızı Garmıne gore bır tık yavas, Harita kapsam ve poi zenginliği açısından 3. sırada ama GUVENILIR.. Trafık ozellıgı olan cihazlar trafik bilgilerini telefonunuzda kı ınternetten alır neredeyse anlıktır.. Tomtom VIA 130 / 135 guzel cıhazlardır.. gelelim yenı modellere ;

    Tomtom go 500 kullandım. Cıhaz kalıte super, ekran super ama ( benım sahsı dusuncem veya beklentıme gore) cok agır yenı yazılımı cok karısık.. benı deli ettı.. Tomtom u ıkı defa aradım.. Navıgasyon cıhazı nedır ? ve en olmazsa olmaz bilgi nedır dıye sordum .. nasıl dedıler ? dedım kı yolda kaldım veya bır yer onerecegım ve karsımda kı koordınatlar nedır dıye sordu ? ben ne yanıt verecegım ? evet maalesef koordınatlar olmadan calısması mumkun olmayan bır navigasyon cıhazı sıze nerede oldugunuzun bılgısını vermıyor !!!!!

    Oem urunler ve basarsoft : ne yazık kı, ne cıhazlarda kalıte var ne bır stabıllık var.. karsı gelecek olan bır cok arkadas olacaktır.. her markanın ve o markların onlarca madelı icin, cıhaz ve cıhaz ıle harita arasında kı uyum durumunu elbette bılemem.. ama okuduklarım, gorduklerıme ıstınaden madem bır cıhaz alacaksınız benım gıbı bır suru deneme yanılma yapmadan bıraz arastırıp ve gercekten ıhtıyacınıza gore ve kalıtelı bu ısı yapan ve butun dıyada navıgasyon sırketı olarak anılan fırmaların cıhazlarını tercıh etmenzı tavsıye ederım.. Mutlaka arıstırın ve sorun ..




  • Selamlar,
    Aramıza hoş geldiniz. Sizin gibi çoklu cihaz kullanım imkanı olan arkadaşlarımızın görüşleri çok önemli ve değerli. Çünkü çok sayıda kullanıcı sadece bir cihaz sahibi olabiliyor ve kıyas imkanından mahrum kalıyor. Bu bağlamda değerlendirme ve tecrübelerinizi paylaşmanız çok güzel. Şahsım adına teşekkür ederim.

    Evet Garmin 2407LMT cihazı ben de aracımda sürekli kullanıyorum, HERE (Navteq) haritalarından, rotalamasından ve yerinde Trafik Bilgilendirmeleri son derece yerinde.
    Tomtom yeni yazılımı ben de sevemedim, çok sayıda özellikten mahrum bırakılmış. Açıkçası Android sürümünü kullandığım halde dediğim gibi sevemedim...

    Saygılar.
  • Merhaba arkadaşlar, bir kaç sorum olucak, vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

    Garmin Nuvi 2407 LMT Navigasyon Cihazı

    Tomtom via 135

    Olmazsa olmazlarım: Handsfree, düzgün ve doğru yönleri, sapakları gösteren bir yönlendirme, kolay montaj ve güncel bir harita.

    Yukarıdaki cihazlardan hangisini tavsiye edersiniz.

    Diğer bir sorumda, ben Android telefonumdan misal, Benzin cafe diye arattığım zaman direk olarak buluyor. Yukarıdaki navigasyon cihazlarındada aynı özellik mevcutmudur, siz kullanan arkadaşlardan duymak istedim. Internette araştırdığımda böyle bir özelliğin olmadığından ve tam olarak açık adres girilmesi gerektiğinden yakınmış arkadaşlar.

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcontrol -- 26 Şubat 2016; 16:45:41 >
  • justcontrol kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Bahsettiğiniz "Kategori" aramasını bütün navigasyon cihazları yapar. Örn. Hastane, Eczane, ATM, Cfe, Restoran, Benzin istasyonu vs. Bir başka arama yöntemidir adres girişi yapmak. Güncel Harita derken güncellemelerini düzenli yapan firmalar Başta TomTom sonra Garmin gelir.
    Şu an en kapsamli ve güncel harita iGO yazılım kullanan Başarsoft Haritalı cihazlardır ancak bu cihazlarda da Hans Free kalitesi beklentilerinizi karşılamayabilir. Çok şikayet var bu konuda...

    Ben Garmin 2407 LMT kullanıyorum; %90 memnunum. Belki aranılan Noktalar konusunda bulamadığınız yerler olabilir nadiren; koordinat bilgisi elde edip cihaza girebilir ve o noktaya ulaşabilirsiniz.
    TomTom GO 1005 ve Via 125 cihazlarım var; hatasız rotalama özellikleriyle çok beğendiğim bir yazılımdır.

    İncelemelerizi iyi yapmanızı, mümkünse bir teknoloji Markete gidip cihazı dokunarak incelemenizi salık vereceğim. Düşüncelelriniz pekişecektir. Satış Temsilcisini dikkatlice dinleyin ama siz beğendiğiniz cihazı alın.

    Saygılar.




  • 3 yıl kadar Tomtom Start 20 kullandım, 1 yıl daha ücretsiz harita güncellemesi vardı. Cihaz son güncelleme sırasında hata verdi ve artık açılmıyor. Soft reset, recovery mode ne denediysem olmuyor. Tomtom ile görüştüm denenebilecek şeyleri denemişsiniz diyorlar. En kötüsü Türkiye'de servis hizmeti vermediklerini öğrendim. Nasıl olmaz, cihazı tamir ettirmek istiyorum diye üstelediğimde Hollanda'ya göndermem ve 85 EUR ücret ödemem gerektiğini belirttiler. Kafayı yiyorum, bunun bir yasal merci, kanunu yok mu? Ülkemde sattığı ürüne ülkemde servis vermiyor, üstelersem sıfırını 50 EUR'ya sattığı cihaza, 85 EUR tamir ücreti talep ediyor. Yeni cihaz araştırıyorum, Garmin'e bakıyorum mesela. Alacak arkadaşlar ile yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Çözüm bilen varsa paylaşırsa sevinirim.. Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacı olana via135m sıfır kapalı kutu faturalı ürünü 320ye verebilirim. Pm atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.