Şimdi Ara

TONER DOLUMU|MUADİL TONER|forum üyelerine % 20 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toner dolumunun ülkemizdeki ilk uygulayıcısı marmara toner yalnızca forum donanım haber üyelerine özel olmak üzere (Şimdilik sadece İstanbul anadolu yakası) toner dolumu (yenileme) ve muadil (yan sanayi) yazıcı toner kartuşlarında internet satış fiyatları üzerinden % 20 iskonto uygulayacaktır.

    Fiyatlarla ilgilenmeden önce TONER DOLUMU NASIL YAPILIR sayfamıza bakarak kaliteli toner dolumunun nasıl yapıldığını görmeniz faydalı olacaktır.

    İlgili sayfada yer alan video atölyemizde çekilmiş olup, ürettiğimiz ürünlerin tamamı aynı sistemle üretilmektedir.


    1999 yılından günümüze kesintisiz yenileme yazıcı toneri üreten firmamız, orjinal kalitede ve tam dolu olarak ürettiği uzun ömürlü yazıcı tonerleriyle müşterilerinin vazgeçilmezi haline gelmiştir.

    İnternet sitemizde yer alan fiyatlar yeniden üretim sistemiyle, drum, blade, manyetik merdane değiştirilmiş, orijinal kartuştan farksız kopyalama yeteneğine sahip garantili ürünlere aittir.
    Yalnızca firmamıza has özel çalışma sistemimizden kısaca bahsetmek gerekirse;

    Orjinal yazıcı toneri kullanan firmalardan ücreti karşılığı satın aldığımız, boş toner kartuşları atölyemizde son vidasına kadar sökülerek, kartuş içinde çalışan tüm parçalar atılmaktadır.
    Detaylı yazıcı toneri temizliği ardından demonte edilen kartuş, yeni parçalar kullanılarak tekrar monte edilerek, yalnızca ilgili toner kartuşu için üretilmiş toner tozu kullanılarak dolum işlemi yapılmaktadır.

    Dolum yapılan kartuş üzerinde yer alan çipin değişimi ardından ilgili yazıcıda test edilerek, alınan kopya detaylı kontrolden geçirilmektedir.

    Orjinal kalitesinde kopyalama yapma yeteneğine sahip kartuşların üzerine garanti etiketi yapıştırılarak stoklanmaktadır.

    Müşterimiz sipariş verdiğinde boş toner kartuşunu alıp doldurup geri götürmek yerine tüpgaz değiştirme mantığı ile elimizdeki hazır yazıcı kartuşu müşterimize götürülerek boş kartuşu iade alınmaktadır.

    Böylece zaman kaybını asgariye indirmemiz yanında müşterimiz ürünü teslim almadan önce kartuşu yazıcısında test ederek baskı kalitesinden memnun kaldığı taktirde ürünü teslim alarak ödeme yapma avantajına sahip olmaktadır.

    Yenileme yapmış olduğumuz yazıcı kartuşları tam dolu olduklarından ve içinde çalışan parçaların sıfır olmasından kaynaklı içindeki toz veya üzerindeki çip bitimine kadar sorun çıkarmamakla beraber, ilk sayfadan son sayfaya kadar stabil kalitede baskı yapabilmektedir.

    Fiyatlarımız en ucuz toner dolumu fiyatları ile kıyaslandığında dahi, en hesaplı birim kopya maliyeti ile çalışmaktadır.

    İstanbul anadolu yakasındaki ilçelere kendi firma araçlarımızla hizmet verdiğimizden, siparişiniz hızlı biçimde ücretsiz olarak teslim edilmektedir.

    Garantili toner dolumu ve yenileme hizmetlerimiz yanında ofis kırtasiyesi konusunda çalışan firmamız fotokopi kağıdından klasör ihtiyaçlarınıza kadar ekonomik ve hızlı teslimat yapmaktadır.

    Satışını yaptığımız muadil toner kartuşları ise tamamı orijinal niteliklerini taşıyan garantili ürünlerdir, muadil kartuşları da yazıcınızda test ederek, kopya kalitesini beğendiğiniz taktirde satın alabilirsiniz.

    Tek yapmanız gereken sipariş esnasında forum donanım üyesi olduğunuzu söyleyerek, ilgili arkadaşımızdan % 20 özel iskontonuzu hatırlatmanızdır.



    http://www.alokirtasiye.com/


     TONER DOLUMU|MUADİL TONER|forum üyelerine % 20 indirim







  • Merhaba Murat bey bir sorum olacak.

    Satmakta olduğunuz muadil yazıcı kartuşları ile yenileme olarak adlandırdığınız yazıcı kartuşları arasında sayfa kopya adedi olarak fark var mıdır?
  • sercanergel S kullanıcısına yanıt
    Bazılarında var, bazılarında yok bilindiği gibi bazı yazıcı kartuşları üzerinde çip adı verilen elektronik kartlar mevcut.
    Üzerinde çip bulunmayan hp 12a, xerox 3122, samsung 1610, canon 2900 benzeri yazıcı tonerlerinin üzerinde çip bulunmuyor, çip bulunmayan kartuşlarda yenileme tonerler çok daha uzun ömürlü çalışıyor.

    Bunun nedeni orjinal kartuşlarda nakliye esnasında alınan darbelerden kartuşların zarar görmesini engellemek ve içlerindeki tozun dışarı dökülmesini önlemek amacıyla toner haznesi ile drum ünitesi arasında bant bulunmaktadır.
    İlgili bant kullanım esnasında çekilerek hazne içindeki toz serbest bırakılarak drum ünitesi içindeki manyetik merdaneye yaışarak kullanıma hazır hale gelmektedir.

    Orjinal kartuşlarda toner haznesi içinde yer alan tozun sıkışmasını engellemek ve akışkanlığını korumak amacıyla, haznenin ancak 2/3 lük kısmı doludur.

    Ayrıca kartuşun bitiminde manyetik merdane üzerinde kalan tozun da kullanılamayacağı düşünüldüğünde, yenileme ile muadil ve orjinal toner arasında önemli bir baskı kapasitesi farkı oluşmaktadır.

    Bunun sebebi, yenileme esnasında bant kullanmamız ve tam dolum yapmamızdır. Güvenlik bantı kullanmadığımızdan kartuş içine doldurduğumuz toner ilk olarak manyetik merdane üzerine yapışmaktadır. Bunun yanında hazneyi tam olarak toner tozuyla doldurduğumuzdan, yenileme tonerler çipsiz versiyonlarda orjinal tonere oranla en azından % 30 oranında fazla çıktı vermektedir.

    fakat çipli versiyonlar arasında yer alan hp m1212nf, canon mf212w, samsung 2165 ve xerox 3100 benzeri modellerde, kartuşu aynı mantıkla doldurmamıza karşın, kartuşun baskı sayısını çip belirlediğinden ilgili modellerde yenileme, muadil ve orjinal kartuşlar eşit sayıda kopyalama yapmaktadır.




  • merhabalar.

    Sizin önerebileceğiniz yazıcı toner kartuşları nelerdir. Yeni yazıcı alacağım hangi marka model veya kartuş kullanan yazıcı önerirsiniz?
  • murat erkartal M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımınız için.
  • sercannecdet S kullanıcısına yanıt
    Yazıcı satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu, kullandığı kartuşun baskı maliyetidir.

    Kopyalama maliyetini belirleyen unsurların başında yazıcı tonerinin üzerinde bulunan çip fiyatı ve drum adı verilen görüntü tamburunun kartuş ile tümleşik olup olmadığıdır.

    örnek vermek gerekirse günümüzde satılan modeller arasında hp p1102 mono lazer yazıcının kullandığı hp 85a toner kartuşunun üzerinde çip bulunmasına karşın, ilgili yazıcı çip değişimi yapılmadan çalışabilmektedir.

    Drum adlı parça da kartuşla tümleşik olarak üretildiğinden yenileme yapılarak orjinal kaliteden taviz vermeden çalışabilmektedir.

    Benzer özelliklere sahip samsung ml-2165 yazıcının kullandığı mlt-d101 toner kartuşu ise çip değişimi yapılmadan çalışmadığından ve üzerinde detaylı çipe sahip olduğundan çip fiyatları nedeniyle dolum ve yenileme maliyetleri hp p1102 ile kıyaslandığında çok yüksektir.

    Drum ünitesi ayrı yazıcılara örnek verdiğimizde ise yeni yazıcılar arasında samsung xpress sl-m2675f bulunmaktadır, bu yazıcının kullandığı samsung mlt-d116 toner kartuşunun üzerinde drum yoktur.

    Drum olmamasından kaynaklı orjinal toner fiyatı diğerlerine göre ucuz olmasına rağmen, kartuş üzerinde yer alan çip fiytı astronomik boyutlardadır, yenileme yapılamayan bu ürüne dolum yapılması dahi yüksek maliyetler içermektedir, belli periyotlarda drum değişimi de göz önüne alındığında baskı maliyeti en yüksek yazıcılar arasındadır.

    İhtiyacınız olan özellikleri bilmediğimden yazıcı öneremiyorum, ancak ucuz baskı yapan hp veya canon yazıcılar her zaman favorimdir, bunların arasından ihtiyacınıza uygun olan modeli seçerek, internet sitemizden %5 doluluk oranı ile azami baskı kapasitesini, yenileme ve muadil toner fiyatlarını inceleyerek kopyalama maliyetleri konusunda kolayca bir fikre sahip olabilirsiniz.




  • T430 lexmark toner dolum, çizgi atiyor onun düzeltilmesi ne kadar tutar? İstanbul pendik gidiş dönüş kargo yapacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4N68T-MV2 M kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki lexmark lazer yazıcılar uzmanlık alanımız dışındaki markalardan bir tanesi, sizi yanlış bilgilendirmek istemem.
    Hp, canon, samsung ve xerox yazıcılarla ilgilenmekteyiz. Ancak bildiğim kadarıyla lexmark yazıcılarda toner ve drum ünitesi ayrı üniteler halinde ve çizgilerin nedeni drum veya görüntü tamburu adındaki parçadan kaynaklanıyor.
  • SAMSUNG SL-M2020W Wifi Mono Lazer Yazıcı da durum nasıl. Yacının fiyatı ucuz küçük ve wifi özelliği olmasından dolayı çok hoşuma gitti. Fakat demo kartuş geliyormuş. Demo kartuş doldurabiliyor musunuz bir de bu yazıcıda dolum masrafı yüksek maliyetli midir ucuz mudur. Bilgi verirseniz memnun olurum saygılar iyi çalışmalar
  • ejdero kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz samsung yazıcıda drum ünitesi tümleşik olmakla beraber üzerinde yer alan çip anormal pahalı, bu nedenle gerek yenileme gerekse muadil toner fiyatları yüksek, kesinlikle önermiyorum.
    http://www.alokirtasiye.com/urun/Samsung-Xpress-SL-M2020W-Toner-Dolumu-SL-M-2020-W-Kartu%C5%9F-Fiyat%C4%B1 linkten baskı kapasitesini ve fiyatlarını görebilirsiniz.
    Dikkat ederseniz toner fiyatlarının yüksek olması yanında baskı sayısı da çok az, sonuç olarak SAMSUNG SL-M2020W toner dolumu ve muadil toneri birim kopya maliyeti olarak ocak söndürecek cinsten.
    Bu yazıcı yerine hp p1102w almak oldukça ekonomik olacaktır, satın alırken birkaç lira fazla ödeme yapılsa dahi kullanımı samsung a oranla çok daha ekonomik durumda.
    http://www.alokirtasiye.com/urun/HP-Laserjet-Pro-P1102-Toner-HP-P1102-Toner-Dolumu maliyetlerini karşılaştırırsanız hak vereceksiniz.




  • Hocam hp 1015 icin renkli/ siyah beyaz tonerler nekadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp laserjet 1015 yazıcıdan bahsetmiyorsunuz sanırım, bu yazıcı oldukça eski ve yalnızca siyah beyaz baskı yapan bir model, ancak hp deskjet 1015 mürekkep püskürtmeli yazıcıdan bahsediyorsanız, maalesef mürekkep kartuşu dolumu yapmıyoruz.
  • Kolay gelsin,
    Kullandığımız canon i sensys lbp6000 yazıcımızın toner kartuşunu yenileme mi yoksa muadil kartuş'mu kullanmamızı önerirsiniz.
  • Kullanmış olduğunuz canon i sensys lbp6000 yazıcının kullandığı canon crg 725 toner kartuşu üzerinde çip adındaki elektronik kart bulunmasına rağmen, üzerindeki çip bittiğinde dahi çalışabilmektedir.
    Canon i sensys lbp6000 yazıcılarda faks olmadığından çip sadece kullanıcıya bilgi açısından fayda sağlamaktadır.
    Firmamızda canon crg 725 toner yenilemesi yapılırken toner tankı içine tam dolum yapıldığından muadil tonerler oranla yenileme tonerler daha uzun ömürlü çalışmaktadır.




  • Merhabalar;
    Daha önce toner dolum ve muadil toner ihtiyaçlarımı Text toner firmasından yaptım. Hızlı hizmet veriyorlar tavsiye edilir. Bu arada sitelerinden online satış yapıyorlar.https://www.texttoner.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutfb89 -- 24 Ağustos 2017; 11:26:0 >
  • Merhaba. Ben bir ara dolum toner kullandım. Ara sıra leke gibi sorunlar olması haricinde pek sorunlar yaşamıyordum. Sonrasında bir blog'da dolumun sağlık risklerini okuyunca vazgeçtim. Muadil tercih ediyorum. Dolumla hemen hemen aynı fiyatlara geliyor ve leke, akma gibi sorun yaşamıyorum. Hem de dolumdan çok daha uzun gidiyor. Ama muadillerde de ürün kalitesi çok değişiyor sanırım. Arkadaşım trendyoldan sipariş veriyormuş, benim kadar memnun değil, onda akma vs yaşamış. Ben aynı yerden birkaç kere aldım, çok kaliteli. Tavsiye ederim satıcıyı. Kullandığım ürün: https://dcptoner.com/brother-tn-1040-muadil-toner





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.