Şimdi Ara

top lane oyunculari sunu anlayin artik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sise lane asamasinda atacagimiz en fazla gank sayisi 1 i gecmez surekli gank gank diye aglamayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1 gank atıp double ver me keyf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genetic Love

    sise lane asamasinda atacagimiz en fazla gank sayisi 1 i gecmez surekli gank gank diye aglamayin

    Adam daha lane i tutamıyor ağlıyor gank gank diye hadi bir kez öldün anlarım baseden geliyor tekrar ölüyor tekrar ölüyor
  • Normalde topta gang bile istemem fakat diyelim ki hard ct yedim ve minyon dahi zor alıyorum. O zamanda junglerın anlayışlı olup en az 2 gang ile topu kastırması önemli. Sonrasında duruma göre lane de duramazsa bile mide bota giderek takımına yardım eder en azından ben böyle yapmaya çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snowball a müsait bir heroya ayınca %90 kesiyoz.

    Pant gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne kadar guzel Turkce konusuyorsun oyle :)
    Adamin yardima ihtiyaci varsa gitmen uygundur, kendini 1 gank diye sartlandirma. Karsi oyuncu senin oyuncundan daha iyi oynuyor olabilir, bu normal bi durum. Ya da senin oyuncunu ctlemis olabilir. Arkadasina yardim etmen takimin yararinadir bunu unutma, oyunun gidisatina gore hic gank gerekmeyebilir veyahut o bolgeyi kamplaman gerekebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gank diye ağlamayın siz kurtla vs atın.
  • Valla ben genelde Top yada Mid oynarım Oyun başlamadan Oncede özellikle Jungle'a yazarım Bana gelme bol bol ormanda kal
    Hatta Counter jungle yapıp diger ormanıda temizle Early game kazanmak önemli edil benim için.
    Zaten bu sezon artk öyle 20dkda Maç bitirme olayı yok kanımca

    5maçtan 3veya 4ü kesinlikle 30 40dkyı buluyor.Bu yüzde Gank yerine jungle olabildiğince farm yaptırıyorm base attıktan sonra Lanemi Pingleyip Oradaki minionlarımı kesmesini istiyorum.

    Hatta bende lv olarak aynı isem karşı rakipten bu sefer Jungle bana yardım eder ve Minionları hızlıca kestikten Sonra 2li golemi bana verir.Tekrar lv üstünlüğünü ele alırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 25 Aralık 2014; 14:51:28 >
  • Gördüğüm en saçma tespit sanarsın lcs maçı oynuyorsun 1 kere atacakmışmış soloqda en rahat gank atılan yer top lanedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 25 Aralık 2014; 15:09:12 >
  • Counter Pick olayının en keskin olduğu lane top lane bunu kime sorsanız söyler zaten.Jungler olarak üstüne düşen şey karşıdaki snowball heroları kastırtmamak olmalı işin özü oyunda en kolay tutulan lane de top'dır ama snowball olana kadar solo top karakterleri eğer lanede feedlenirlerse oyuna tam anlamıyla etki ederler ortalama bi şekilde laneden cıkıpta ciddi anlamda yenilen maçı çevirecek bi karakter çevirecek bi oyuncu yoktur sanırım varsada bi elin parmaklarını geçmez.Karşıdaki hero snowball olmadan onu yıprat lane'de geri düşür ozaman düşünmek zorunda olmazsın.Yani top'a sadece 1 gank atıcam veya atmıcam şeklinde düşünme sırf lane'in etrafında dolanman bile karşıdaki oyuncuyu geri bastıracaktır.Bunlar benim düşüncelerim
  • Aslında en rahat oyundan düşürülebilen veya snowball edilebilen lane top lanedir . Çünkü gank atması da yemesi de lane uzunluğu yüzünden aşırı kolaydır . Hele bizim top da riven , rengar , jayce , irelia , jax gibi snowball'ın Allahı olan şampiyonlar varsa adeta o laneden çıkmam bile .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 25 Aralık 2014; 15:17:30 >
  • Aynn bençe te kardesim toplara gank atılmas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de top'a gank atmak çok saçma arkadaşlar. Dk 10'dan önce 1 gank atılır en fazla o kadar. Bot ve mide ağırlık vermek çok daha etkili. En basitinden bota başarılı bi gank attığında fazladan 1 kişiyi oyundan düşürüyorsun + dragon bonusu var.


    Edit : Koymadan edemicem  top lane oyunculari sunu anlayin artik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarantin Quentino -- 25 Aralık 2014; 18:01:21 >




  • Topta salak gibi level 2'de dive atıp ölüyor, sonra bana sövme başlıyor gank atmadın ezildim diye. Bloklayıp 4 kişiymişiz gibi oynuyorum.
  • kırmızıdan başlayıp daha maviye varmadan gank diye yalvaran adamlarda var haklısın. ama bir çok durumda değişir. örnek karşı takımda nasus varsa yılanın başını küçükken ezeceksin. ve eğer jungler isen görevin top a babysit yapmaktır ;)
  • son oyunumdan örnek vereyim. riven pickledim j4 geldi karşıma . lanede üstünlüğü sağladım derken fiddlesticks geldi kestiler beni. sonra birdaha geldi birdaha kestiler. adam biliyor rivenin potansiyelini fiddle geldiğinde bizim junglerde gelseydi oyunu dar etmiştik karşı jungler ve top lanere. şöyle düşün riven üstün çoğu şampiyona karşı adam bunun bilincinde olarak geliyor 2-3 kere daha sonra zaten j4 kesmeye başlıyor o snowballa. takımındaki toplaner level farkı yediyse gank atmak ZORUNDASIN. eğerki kazanmak istiyorsan.
  • ok prosun
  • top a gank atmak gereklidir. Fakat camp yapmak sacmalik. Topta bir kere ustunlugu kazanan adam dive atip trollemedigi surece ustunlugunu cok rahat korur. Bot gibi veya mid gibi degil top lane.O yuzden topa ilk gank i atan adam genelde top lane i kazandiran adamdir.

    Bende neye sinir oluyorum biliyormusun ,

    Flashi olmayan irelia nin %10 hp ile topta dakikalarca kalmasi ve bizim jarvanin topa gank atmaya gerek yok mentalitesi ile botta midde takilmasina sinir oluyorum. Gel iste free kill kes adami para kazan bana da asist gelsin farmda geceyim arayi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

    top a gank atmak gereklidir. Fakat camp yapmak sacmalik. Topta bir kere ustunlugu kazanan adam dive atip trollemedigi surece ustunlugunu cok rahat korur. Bot gibi veya mid gibi degil top lane.O yuzden topa ilk gank i atan adam genelde top lane i kazandiran adamdir.

    Bende neye sinir oluyorum biliyormusun ,

    Flashi olmayan irelia nin %10 hp ile topta dakikalarca kalmasi ve bizim jarvanin topa gank atmaya gerek yok mentalitesi ile botta midde takilmasina sinir oluyorum. Gel iste free kill kes adami para kazan bana da asist gelsin farmda geceyim arayi.

    Anlamazlar.Solo topdaki oyuncuların heroların feedlenmedigi sürece çok ağır oyunlar taşıyamayacagını bilmezler onların mantalitsinde önce top feedleyecek sonra jungle olarak destek atıcaklar.Topda ilk gank'ı yiyen geriye düşer çok hard counter pick ve oyunculuk olmadıkçada lane'i kazanır.Ama yok illa karşıdaki hero snowball olacak ve top laner'a feeder damgasını vuracaklar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: katafaz

    Aslında en rahat oyundan düşürülebilen veya snowball edilebilen lane top lanedir . Çünkü gank atması da yemesi de lane uzunluğu yüzünden aşırı kolaydır . Hele bizim top da riven , rengar , jayce , irelia , jax gibi snowball'ın Allahı olan şampiyonlar varsa adeta o laneden çıkmam bile .

    olm onlara bi gank atsan kil bıraksan zaten istanbulu fethedecek güce geliyorlar önüne geleni kesmye başlıyolar manyaklar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.