Şimdi Ara

Toplu EML dosyalarını MBOX dosya biçimine dönüştürebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çevrimiçi pazarda, EML'yi MBOX'a dönüştürmek için çok gelişmiş yazılımlar var, ancak EML dosyalarını MBOX dosya biçimine geçirebilecek güvenli bir uygulama önermek istiyorum. OSTtoPSTAPP EML'den MBOX'a Dönüştürücü Aracı, tüm EML dosyalarını MBOX dosya formatına dışa aktarma yeteneğine sahiptir. Kullanıcılar, EML dosyalarını MBOX dosya biçimine dönüştürmek için ekleriyle birlikte EML e-postasını seçebilir. Kullanıcı, dönüştürme prosedüründen önce seçtikleri EML dosyalarını önizleyebilir. Kullanıcılar, dışa aktarılan verilerini istenen konuma göre kaydetmekte özgürdür. Bu araç hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, ücretsiz demo sürümünü indirin.




  • Bu SYSessential EML'den MBOX'a Dönüştürme Aracı ile EML dosyalarını MBOX dosya biçimine taşıyın. Herhangi bir dosya boyutu kısıtlaması olmadan tüm EML dosyalarını MBOX dosya biçimine aktarabilen kullanıcılar vardır. Kullanıcılar, dönüştürülen verilerini masaüstünde veya PC'de belirli bir konuma kaydetmekte özgürdür. Dönüştürme işlemi devam ederken veri kaybı olasılığı yoktur. Uygulama ayrıca - Opera Mail, Apple Mail, Thunderbird, Sea Monkey, Windows Live Mail, vb. gibi tüm e-posta istemcilerini destekler. Kullanıcılar, uygulama hakkında daha fazla bilgi edinmek için ücretsiz demo sürümünü kullanabilir.

  • Thanks for sharing this solution. You can also take the helps of Mozilla Thunderbird to export EML files to MBOX files. 

    For reverse migration, i would like to refer this post: https://www.mailsdaddy.com/blogs/export-mbox-eml-manual-free-mbox-eml-conversion//

    You will know 3 method to convert MBOX file in EML file format.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.